Rekrutteringsfirma

Key Account Manager med byggeteknisk baggrund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Er du en byggeteknisk salgsprofil med sans for strategisk salg og rådgivning? Og kunne du tænke dig at blive en del af en ambitiøs, international virksomhed, som navigerer efter nøgleordene åbenhed og tillid? Så er du måske den nye Key Account Manager til Nordens største producent af badekabiner med base i Horsens.

Nordens største badekabineproducent


Badelement – som er ejet af en kapitalfond – udvikler, producerer og leverer over 10.000 fabriksfremstillede, skræddersyede badekabiner årligt. Det gør specialproducenten til Nordens største af slagsen. Og der er flere grunde til, at badekabiner fra Badelement er så populære – designet bygger nemlig på fire årtiers erfaring, viden og fornemmelse for kvalitet kombineret med viljen til at innovere.

Nu skal salgsorganisationen udvides med en Key Account Manager, der kan bidrage til at accelerere virksomhedens salg yderligere. Med dine evner indenfor teknisk salg vil du få en vigtig rolle i forhold til at opbygge nye markeder og udvikle på eksisterende kunder.

Mere specifikt kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvar for udvalgte egne kunder herunder Key Account Management inkl. relationsopbygning, diskussion af projektspecifikationer og rådgivning i forhold til optimering af projekter
  • Udarbejdelse af tilbud herunder løbende opfølgning frem mod det færdige projekt
  • Rådgivning til arkitekter- og ingeniørvirksomheder med udgangspunkt i din byggetekniske faglighed
  • Løbende ajourføring og tilpasning af go-to-market-plan
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale med specifikationer herunder tilbud og kontrakter

Din base bliver på virksomhedsdomicilet i Horsens, og du kan se frem til cirka 20 årlige rejsedage til Badelements to fabrikker i Polen sammen med kunder. Du refererer til CEO Hans Henrik Nielsen.

Teknisk salgsprofil med solid tegningsforståelse og rådgivningserfaring


Du kommer med en byggeteknisk baggrund som bygningstekniker, bygningskonstruktør eller lignende samt salgserfaring fra byggebranchen – gerne indenfor beton og VVS, hvor du har haft succes med at opbygge nye markeder, indhente nye kunder, udvikle nye salgsmetoder og ikke mindst rådgive ingeniører og arkitekter. Kombineret med din solide tegningsforståelse og din erfaring med salg af tekniske løsninger til totalentreprenører har du alle værktøjerne til at løfte den tekniske salgsopgave hos Badelement.

Det motiverer dig at arbejde med salg af tekniske løsninger på en strategisk facon, og du formår at gå både struktureret, implementerende og ikke mindst målrettet til værks. Derfor når du altid i mål med de salgsinitiativer, du sætter dig for.

Som person er du imødekommende, energisk, tillidsvækkende og kommunikerende, og det kommer dig til gode – både når du skal etablere et stærkt samarbejde med eksterne sælgere, når du skal opbygge relationer til nye kunder, og når du skal pleje den eksisterende kundebase.

Du behersker desuden både dansk og engelsk, og du begår dig på brugerniveau, når det kommer til IT.

Innovation og udvikling i mere end 40 år


Du kan se frem til at blive en del af en erfaren virksomhed med en betydelig knowhow, som kunder og samarbejdspartnere i dagens moderne byggeri kan trække på – også når det kommer til krav om bæredygtighed. Derfor tør specialproducenten godt love, at de arbejder med intet mindre end perfektion som standard. Det gør de med afsæt i det store produktionsapparat, som består af to fabrikker i Polen, der kører upåklageligt med leveringer til tiden i allerhøjeste kvalitet.

Den kompromisløse kvalitet er dine kommende kollegaer – med rette – utroligt stolte af. Der hersker derfor en god teamånd blandt medarbejderne, som glædes over de resultater, de leverer. Hvis du er Badelements nye Key Account Manager vil du hurtigt mærke de korte beslutningsgange, de høje frihedsgrader og muligheden for faglig udvikling.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Horsens

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Har du erfaring indenfor Sales Support eller Customer Service og et ønske om at udvikle dig i en global salgsorganisation i fødevarebranchen? Brænder du for at arbejde med salgsprocesser og yde den..
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info