Rekrutteringsfirma

afdelingsleder til skadecenteret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Leder du efter muligheden for at blive teknisk leder, og har du et stærkt overblik? Så er det måske dig, der skal træde ind i stillingen som afdelingsleder for skadecentret ved Erling Høi-Nielsen i Sønderborg.

din nye hverdag
Som afdelingsleder for skadecenteret ved Erling Høi-Nielsen i Sønderborg vil du have ledelsesansvaret – såvel fagligt som personalemæssigt – for seks medarbejdere, fordelt på to teams: pladesmede og autolakerer. Erling Høi-Nielsen arbejder stærkt på at udvikle egne medarbejdere, hvorfor der er en lærling i hvert team.

Som afdelingsleder vil du have et stort fagligt ansvar, da du har ansvaret for at taksere skadede biler, samarbejde med forsikringen om udbedring og sikre det helt rigtige workflow for dine medarbejdere, som herefter udbedrer skaderne. Det betyder, at du i hverdagen har en vigtig opgave i at holde styr på, hvor meget tid en opgave har fået tildelt versus hvor meget der bliver brugt.

Helt konkret vil din hverdag være fyldt med tekniske og administrative opgaver som:
Takseringsproces
Håndtere henvisninger fra forsikringen
Kontakte kunder og aftale tid for taksering
Afdække skadede biler med fagfolk ift. at skabe en rapport til forsikringen
Administrere lånebiler
Bestille reservedele sammen med pladesmede
Udarbejde arbejdskort over, hvad der skal laves på bilerne, til medarbejderne vha. Dracar
Budgettering

Dit ledelsesmæssige ansvar over for dine seks medarbejdere indebærer at sikre deres daglige trivsel og deres kontinuerlige udvikling, og at du som leder giver en ekstra hånd med og bakker op om dine medarbejdere, når der til tider er overarbejde.

Du vil indgå i et meget tæt samarbejde med medstifter og eftermarkedsdirektør Lajla Høi-Nielsen, hvor I i fællesskab vil arbejde med relevant udvikling af afdelingen og introduktion af f.eks. nye teknologier, teknikker og arbejdsgange.

din baggrund
Det er et stort ønske at finde dig, der som leder nyder at være synlig blandt dine medarbejdere, og som har et højt ambitionsniveau på dine egne og medarbejdernes vegne. Som person har du en stærk professionel tilgang til dit arbejde, du er direkte og ærlig i din kommunikation og finder det helt naturligt at gå forrest.

Du kan komme med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Du kan f.eks. være uddannet inden for bilbranchen og have videreudviklet dig som leder. Du kan også komme med en teknisk baggrund som f.eks. maskinmester og have arbejdet med projekt- og/eller teamledelse.

Helt ideelt kan du også have uddannet dig inden for ledelse enten med en HD, en diplom- eller akademiuddannelse. Vigtigst af alt er nok, at du har en teknisk forståelse, som gør, at du forstår biler og tilhørende mekanik.

vil du med på vækstrejsen hos erling høi-nielsen?

om erling høi-nielsen
Erling Høi-Nielsen er en lokal bilforhandler i Sønderborg og Rødekro, som leverer 360 grader full-service ydelse til sine kunder. De stræber efter at være et rådgivende og vejledende organ i stedet for blot en traditionel købs-/salgsbaseret bilforhandler. Deres mål er at yde 100 % service og salg af alle funktioner rundt om bilerne, og de har stort fokus på tid, kvalitet og omkostninger for deres kunder, således at kunderne oplever, at det er en organisation, hvor troværdighed, ordholdenhed og faglig kvalitet er i højsæde.

Erling Høi-Nielsen arbejder stærkt på at være i front ift. uddannelse af kvalitetsbevidste og dygtige medarbejdere og har derfor til enhver tid elever i alle afdelinger, hvor det er muligt.

Erling Høi-Nielsen kunne i 2020 fejre 40 års jubilæum og er fortsat et familiedrevet foretagende, hvor stifterne Erling og Lajla Høi-Nielsen og deres søn Jakob står for den overordnede ledelse.

om Randstad
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sønderborg

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Tønder

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Ndr. Landevej 26 DK-6270 Tønder Virksomheden Harald Nyborg A/.
    • Afdelingsleder
    • Tønder
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Billund

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7190 Billund
    • Afdelingsleder
    • Billund
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vil du stå i spidsen for spændende byggeprojekter og vedligeholdelsesopgaver i en vækstkommune, hvor samarbejde, digitalisering og strategisk retning er nøgleord, hvor afdelingens vigtigste opgave .
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info