Rekrutteringsfirma

senior accountant/regnskabsansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Drømmer du om at arbejde i en virksomhed, hvor du får muligheden for at gøre en forskel i arbejdet med den grønne omstilling? Og er du klar til at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor der vil være udfordringer og læring med gode muligheder for at skabe sin egen rolle?

Så kunne rollen som Senior Accountant/Regnskabsansvarlig i Volue meget vel være noget for dig. Med kontor i Skovlunde bliver du en del af et nordisk team, der håndterer økonomi for hele organisationen. I Danmark er Volue Technology en solid og stabil virksomhed med nogle af de største energiselskaber som kunder.

om stillingen


I denne selvstændige rolle vil du tage ansvar for strukturen af de regnskabsmæssige processer for det danske selskab i samarbejde med en ekstern leverandør og hovedkontorets økonomifunktion. Som regnskabsansvarlig vil du få en nøglefunktion som bindeleddet mellem den danske organisation og hovedkontorets økonomi og HR funktion i Volue, som sidder i Norge.
Volue arbejder i øjeblikket på en ERP-implementering af Microsoft Dynamics 365, som man også vil tage del i. Når systemet er fuldt implementeret er der mulighed for trække bogholderiet hjem, så du har det tættere på forretning og kan få en bedre forståelse af virksomhedens regnskab. Ligeledes vil implementeringen gøre det muligt at drive projekter på tværs af afdelinger og lande.

Du vil have det overordnede ansvar for det danske regnskab og sørge for rapporteringen til det norske moderselskab. Du vil ligeledes være sparringspartner for de danske sælgere, projektledere og ledere, når det drejer sig om viden inden for administration af projektregnskab, fakturering og lønkørsel. Der vil løbende være 10-15 projekter af gangen, hvor der arbejdes med skarpe deadlines og løbende opfølgning på økonomien er derfor væsentlig.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:
-Måneds- og årsafslutning
-Rapportering
-Periodiseringer
-Bogholderi
-Payroll Controlling
-Kontakt til ekstern leverandør af løn

Du vil i denne rolle rapportere direkte til Jan, Group Chief Accountant. Der vil blive afholdt månedlig-, kvartal og årlig rapportering. Der er også muligheder for spændende udfordringer i fremtiden og udvidelse af rollen på sigt.

din profil


Indgangsvinklen til jobbet kan være mangeartet: Du kan være en erfaren bogholder, revisor, regnskabsansvarlig eller noget tilsvarende. Det vigtigste er, at du har interessen og naturligvis de rette værktøjer i rygsækken. Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling, hvor du brænder for struktur og regnskab og føler en stor tilfredsstillelse ved at have dit eget ansvarsområde.
Du har gode kommunikationsevner og værdsætter samarbejde samt at indgå i dialoger med kolleger om regnskabstekniske områder. Du har erfaring med at arbejde virtuelt og indgå i relationer på tværs af landegrænser. Du kommer til at sidde alene med økonomi i Danmark og det kræver derfor at du er selvkørende i de enkelte processer.

Primære kompetencer:
-Du har en bachelor, master i regnskab og økonomi eller anden relevant uddannelse
-+5 års erfaring inden for området
-Engelske sprogfærdigheder i både skrift og tale
-Det er en fordel hvis har du har kendskab til Agresso og/eller Dynamics 365, men det er ikke et krav

Som person er du udadvendt, selvstændig og selvkørende med en god evne til at være detaljeorienteret og struktureret.

du tilbydes


I stillingen som regnskabsansvarlig hos Volue tilbydes du et godt og internationalt arbejdsmiljø med rødder i den skandinaviske arbejdskultur, som bygger på tillid, hjælpsomhed og transparens. Der vil i denne rolle være gode muligheder for at sætte sit eget præg, og du tildeles en nøglerolle i virksomhedens fremtidige vækst.
Virksomheden har fokus på at skabe gode arbejdsbetingelser og vægter work-life balance højt. De ved, at når deres medarbejdere føler sig værdsatte og inkluderede, kan de være mere kreative, innovative og succesfulde.

vil du vide mere?


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Volue, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du søge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske på tlf. 25 97 44 29 eller juniorkonsulent Amalie Wallin Jensen på 48 80 34 51. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om volue


Volue Group blev etableret i 2020 og er markedsleder i teknologier og tjenester, der fremmer den grønne omstilling. Med 50 års erfaring leverer Volue innovative løsninger, systemer og viden til brancher, der er vigtige for samfundet. Over 730 medarbejdere arbejder sammen med over 2000 kunder på energi-, elnet-, vand- og infrastrukturprojekter, der sikrer en bæredygtig, fleksibel og pålidelig fremtid. Virksomheden har hovedkontor i Oslo, Norge og er aktiv i over 40 lande.
Volue’s kunder i Danmark er primært fra energi- og forsyningsbranchen. De har kontorer i Skovlunde, Kolding, Århus og Aalborg, hvor deres konsulenter og projektledere arbejder for at levere gode løsninger og projekter for deres kunder.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Revisor i København

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    Vi søger en engageret og teamorienteret revisor til vores kunde, Rödl & Partner. Stillingen tilbyder en optimal balance mellem arbejdsliv og privatliv. Rödl & Partner prioriterer medarbejdernes..
    • Revisor
    • København
    Få mere info