Rekrutteringsfirma

Værkfører til maskinforretning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

Hos Maskincentrum elsker de maskiner og at yde god kundeservice. Hvis du brænder for at lede og udvikle et team, der med høj maskinfaglighed skaber fremragende kundeservice, så kan det være dig, vi søger til dette spændende job i en anerkendt og solid virksomhed.


Om jobbet
Som værkfører bliver det dit ansvar, sammen med den administrative værkførerassistent, at lede teamet med 6 dygtige montører og 3 lærlinge. Du har ansvar for, at værkstedet leverer den bedste kundeservice ud fra en høj maskinfaglig kompetence og med forståelse for, at kundens maskiner skal køre med maksimal oppetid. Dit team arbejder sammen med kunderne i langvarige samarbejder, og har derfor stor indsigt i kundens maskinpark. Denne tætte kundekontakt er nøglen til succes for både kunde og Maskincentrum. Du ved, hvad der skal til for at levere optimal service til en professionel kunde, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er afgørende, og på den måde sikrer du en positiv udvikling i kundesamarbejdet.

Du følger løbende værkstedets performance, sætter ambitiøse mål og har øje for løbende forbedringer og muligheder for optimering af værkstedets processer, så dit værksted ligger i top på effektivitet og professionalisme. Du arbejder tæt sammen med dine kollegaer i de andre afdelinger, og forstår at træffe beslutninger, som bakker op om dette tværgående samarbejde.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Daglig drift og ledelse af værkstedet, herunder kvalitetssikring, tilbudsgivning mv.
  • Sikre optimal organisering af afdelingen, herunder bemanding og optimal planlægning
  • Sætte mål og udvikle organisation, kompetencer og processer
  • Motiverende personaleledelse og skabe høj trivsel
  • Planlægge træning, kurser og anden opkvalificering

Du får reference til virksomhedens afdelingsleder og får arbejdssted i Aulum. Din arbejdstid er som udgangspunkt mandag-torsdag 07.30-16.00 og fredag 07.30-15.15, men det forventes, at du er fleksibel med god kundeservice i fokus. Stillingen er en funktionærstilling på 37 timer pr uge.

Om dig
Vi søger en erfaren værkfører, der har ledelseserfaring, stor indsigt i daglig driftsledelse og erfaring med at udvikle processer og kompetencer. Din erfaring må meget gerne være fra et værksted, og er formentlig suppleret med en landbrugsrelevant baggrund som f.eks. entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker, agrarøkonom, jordbrugsteknolog el.lign. såsom auto- eller lastbilbranchen. Du skal være teknisk stærk og en god sparringspartner for dit team med en synlig, motiverende, udviklende og positiv tilgang til ledelse.

Som person er du service- og kundeorienteret og går langt for dine kunder og medarbejdere. Du tænker tværorganisatorisk og formår at finde løsninger, som kommer hele virksomheden til gode. Der er travlt, så det er vigtigt, at du er god til at have mange bolde i luften samtidig med, at du holder overblikket. Du er resultatorienteret, sætter ambitiøse mål, er struktureret og går forrest i at sikre, at målene indfries. Du skal have gode IT-kundskaber og gerne kendskab til Navision. Dansk og engelsk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder
Der venter en unik stilling i en virksomhed i udvikling og vækst, hvor du bliver leder og nøgleperson af et stærkt team med store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau. Maskincentrum har netop færdiggjort nye velindrettede kontorfaciliteter til dig og værkførerassistenten, og er i gang med renovering af de øvrige butiks-, lager- og kontorfaciliteter, som forventes afsluttet ultimo 2022. Der tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer og sundhedsforsikring. For den rette person vil der være mulighed for udvikling og udfordring af egne evner samt fremtidig karriere.

Maskincentrum forhandler og servicerer et bredt maskinprogram, bl.a. Case IH, Krone, Amazone, JCB Agri og Husqvarna. Virksomheden er ejet 50/50 af henholdsvis Sørensen og Lynggaard A/S og Salling & Nordvestjysk Traktorservice A/S, med hvem virksomheden har et tæt samarbejde på tværs. Se mere på www.maskincentrum.dk

Ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Aulum

Lignende jobs

  • Mekaniker i Struer

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Struer tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Struer
    Få mere info
  • Mekaniker i Lemvig

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Lemvig tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efterud..
    • Mekaniker
    • Lemvig
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Holstebro

    Går du selv med en lille mekaniker i maven? Eller kender du én der kan lide at få olie på fingrene og tage fat? Så søger vi en lærling på vores værksted i Holstebro. Har du gennemført grundforl..
    • Mekaniker
    • Holstebro
    Få mere info
  • Mekaniker i Brande

    Vi søger en dygtig lastbil- og trailermekaniker til vores Brande-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Vi har rygende travlt på værkstedet, og vi har derfor br..
    • Mekaniker
    • Brande
    Få mere info