Sekretariatsleder til sekretariatet i Område Hovedstaden, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at lede og udvikle et professionelt og driftssikkert ledelsessekretariat i en politisk styret organisation med ca. 1.200 medarbejdere? Og trives du i en tværgående og udadvendt rolle med forskelligartede opgaver? Så er du måske vores nye sekretariatsleder i Område Hovedstaden, kriminalforsorgen.

Dine ansvarsområder
Din opgave er at lede sekretariatet, som servicerer hele Områdekontoret, områdeledelsen samt diverse mødefora. Sekretariatet består af fem medarbejdere med forskellig baggrund herunder en kontorelev. Sekretariatet, som er forankret i HR, er en tværgående ledelsesunderstøttende funktion i kriminalforsorgen Hovedstaden, og gennem koordinering af tværgående møder, opgaver og processer er du med til at skabe et godt styringsgrundlag for ledelsen. Du vil også indtil videre have ansvaret for tre medarbejdere i Områdekontoret i Ringsted.

Det er en væsentlig del af ansvarsområdet at sikre overblik over og styring med de sager, der er vigtige for områdedirektøren og ledelsen. Derudover sikrer du, at sagsflowet til og fra områdedirektøren fungerer effektivt, ligesom du er garant for god kvalitet i de skriftlige produkter, der udsendes samt at kontakten til områdedirektørens væsentligste samarbejdspartnere og interessenter, herunder direktoratet, forløber optimalt.

Med til ansvaret hører politisk betjening, herunder høringer, aktindsigter, bidrag til udvalgsspørgsmål samt intern kommunikation, projektstyring, interne og eksterne henvendelser, analyser samt forberedelse og opfølgning på diverse møder. Derudover er sekretariatet ansvarlig for mødeplanlægning– og praktik med mødeforplejning, gæstehåndtering m.m., ligesom sekretariatet står for diverse indkøb til Områdekontoret, herunder den lokale IT-understøttelse, flytninger m.m.

Endeligt har du ansvaret for områdets databeskyttelses- og informationssikkerhedsarbejde (DIS), herunder at implementere og drive DIS-processerne, vurdere compliance, skabe awareness, iværksætte forebyggende og korrigerende initiativer samt understøtte, at den centrale databeskyttelsesenhed kan gennemføre undervisning og andre aktiviteter i området.

Du vil referere til fg. områdechef for HR Anne Barrit Sørensen.

Som en del af Justitsministeriets koncern indgår kriminalforsorgen i straffesagskæden. Hver dag bidrager vi til, at Danmark er trygt og sikkert bl.a. ved at fuldbyrde de domme, som domstolene fastsætter. Du bliver tilknyttet kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne.

Vi tilbyder

  • Et spændende og udfordrende job med stort fokus på udvikling af dine faglige kompetencer og din ledelsesprofil.
  • At få ansvar i en politisk styret organisation midt i en stor forandringsproces, hvor du kan gøre en forskel.
  • Unik erfaring med de processer og beslutninger, som ligger bag driften og ledelsen af en stor statslig driftsorganisation.
  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse med mulighed for at arbejde hjemmefra og fra vores institutioner.

En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og med dygtige kolleger centralt på Østerbro.

Om dig
Du har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse og erfaring med lignende opgaver gerne fra en politisk styret organisation.

Vi forventer særligt, at du:

  • har høje faglige kvalifikationer, et godt blik for kvalitet og et udpræget styringsgen
  • kan varetage den daglige personaleledelse af sekretariatets medarbejdere og i den forbindelse særligt understøtte medarbejdernes udvikling
  • kan bidrage til den fortsatte udvikling af processer og arbejdsgange i sekretariatet
  • har fin fingerspidsfornemmelse i forhold til at betjene direktør og chefer, har gode relationelle kompetencer og trives i en udadvendt, tværgående rolle
  • er klar på en arbejdsdag, der kan være uforudsigelig, og som stiller krav til din fleksibilitet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet i et departement eller en styrelse. Det er ikke et krav men en fordel, at du allerede har ledelseserfaring.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du vil blive indplaceret som chefkonsulent med personaleansvar. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

For allerede ansatte tjenestemænd i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Stillingen forventes besat hurtigst muligt og senest den 1. april 2023.

Stillingen er en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Kristineberg 4, 2100 København Ø. Vi løser opgaven i tæt samarbejde med Område Sjælland, hvilket betyder, at opgaverne også kræver din tilstedeværelse i Ringsted med tilhørende institutioner.

Vi har fokus på, at der skal være en fornuftig balance mellem dit arbejds- og privatliv, og du får derfor mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid.

Da sekretariatet servicerer alle områdets institutioner i Hovedstaden, skal du påregne mødeaktivitet i et mindre omfang på de øvrige matrikler og i Direktoratet. Der stilles tjenestebil til rådighed.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til en af de ledige stillinger.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest tirsdag den 7. februar 2023.

Vi forventer at indkalde til samtaler løbende.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fg. områdechef for HR Anne Barrit Sørensen på telefon 72 55 22 78.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 07. februar 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 31. marts 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Front Office Manager på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København V

    Fri kontakt
    Medlemssupport i DI søger en ny kollega, som er skarp på kalender- og mailstyring og struktur- og koordineringsopgaver. Du skal trives med forskelligartede opgaver, der går på tværs af organisationen og navigere i en hverdag, der ikke altid bliver som planlagt.
    • Administrativ medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Resultatorienterede deltidsorganisere til HK Handel Hovedstaden HK Handel Hovedstaden søger passionerede og resultatorienterede deltidsorganisere til at varetage arbejdet med at melde flere ansat..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Vil du være med til at gøre en forskel i Danmarks stærkeste fagforening? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Arbejder du omhyggeligt,.
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info