Afsnit 107 Regionshospital Nordjylland søger hospitalsmedhjælpere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du en ansvarsbevidst og empatisk person? Kan du lide at arbejde med mennesker? Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker i en svær situation? - så er det måske noget for dig at blive hospitalsmedhjælper!
Du bliver i første omgang ansat i en periode på 6 måneder med mulighed for forlængelse. Tiltrædelse 1. marts eller efter aftale.
Det kan være, at du har et sabbatår, er mellem jobs eller er i en tænkepause.
Måske overvejer du at læse til læge, sygeplejerske, portør, falckredder, social- og sundhedsassistent, fysio- eller ergoterapeut? Eller måske læser du allerede, men har brug for et studiejob som giver relevant erfaring i et stærkt fagligt fællesskab?
Det kan være, at du har lyst til at prøve noget andet eller få noget erfaring inden du påbegynder din uddannelse og samtidig tjene ekstra penge?
Mave- tarmkirurgisk sengeafsnit 107 har sengepladser til både indlagte og dagkirurgiske patienter. Nogle patienter indlægges akut, hvorefter man undersøger, hvad de fejler. Andre patienter indlægges til planlagte operationer og undersøgelser fx fjernelse af galdeblæren eller kikkertundersøgelse.
Vi vil gerne ansætte nogle hospitalsmedhjælpere, der har lyst til at hjælpe med at få klaret en række af de daglige opgaver. Det kan for eksempel være med at holde orden og stille varer på plads eller hjælpe ved måltiderne. Du får mulighed for at lære noget om pleje af patienter med forskellige behov, snuse til livet på et hospital og medvirke til at skabe et godt indlæggelsesforløb for patienterne.
Dit timetal bliver 10-15 timer pr. uge efter aftale og arbejdstiden vil som udgangspunkt være fra 16-21 på såvel hverdage og i weekends. Du får mulighed for at ønske ferie og anden frihed og du får din vagtplan mindst 4 uger frem og du får løn i henhold til gældende overenskomst
Vi sørger for, at du får en grundig introduktion, undervisningsprogram og praktisk oplæring, så du er klædt godt på til de opgaver, der venter.
Som hospitalsmedhjælper står du aldrig alene, men vil opleve at være en del af et hold, som består af bl.a. læger, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der alle er optagede af at gøre det bedste for vores patienter.
Du vil blive tilknyttet en mentor, som er klar til at støtte dig i at komme godt ind i opgaverne og arbejdsfællesskabet og som står til rådighed, når der er noget som du har behov for at tale om.
Er det noget for dig?
Så har du lyst til et meningsfuldt job med mennesker, til at snuse til hospitalsverdenen og til at være en del af et hold der brænder for vores patienter – så send en ansøgning til os.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (elev) i Aalborg

    Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på a..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1