Lægesekretærer søges til stillinger i Fællessekretariatet, Thisted.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Thisted

Vi mangler kolleger i Fællessekretariatet Thisted, Aalborg Universitetshospital, til lægesekretærstillinger i følgende afsnit:

Kirurgisk Team:
Teamet består af Ortopædkirurgisk Ambulatorium, Kirurgisk Ambulatorium, Dagkirurgien, Endoskopien samt Fysio- og Ergoterapien.
Vi varetager mange alsidige og spændende opgaver i det kirurgiske patientforløb og ofte følges patienten hele vejen fra forundersøgelse via operation til kontrol og genoptræning.
Denne helhedstilgang kræver både et godt overblik, fokus og fordybelse samt gode samarbejdsevner på tværs af teamet og med mange andre samarbejdspartnere på og uden for matriklen.

Gynækologisk Team:
Gynækologisk og obstetrisk område er et mindre speciale bestående af 7 overlæger, 2 yngre læger, 5 sygeplejersker og 5 lægesekretærer. Afdelingen består af Gynækologisk Ambulatorium, Fødegangen, Barselsafsnit og Gynækologisk Sengeafsnit D, Jordemodercenter og Svangreambulatorium. Vi har patienter indenfor det gynækologiske område og det obstetriske område, hvor vi varetager funktion med skanninger og kontrol af gravide. Vi arbejder sammen på tværs af faggrupper for at sikre den bedste behandling af vores patienter og alle faggrupper arbejder tæt sammen med respekt for hinandens arbejde.

Medicinsk Ambulatorium:
Medicinsk Ambulatorium dækker over mange specialer: lunger, nyrer, hjerte, endokrinologi, hæmatologi, diagnostisk center, Daghospital og Dialyse.
Vores lægesekretærteam består lige nu af 8 lægesekretærer, hvoraf flere har specialfunktioner for hele matriklen. Vi bemander 3 receptioner og har mange og meget forskellige opgaver, hvor vi gør brug af de forskellige kompetencer vi har. Vi er meget fleksible, støtter efteruddannelse og udvikler os hele tiden i teamet.

Akutmodtagelsens Sekretariat:
Akutmodtagelsens Sekretariat dækker Akutmodtagelsen, Skadestuen og Akut Sengeafsnit. Lægesekretærerne i Akutmodtagelsen er oftest de første, der møder patienterne og vi har en væsentlig rolle i koordineringen omkring patienten før, under og efter patientforløbet. Akutmodtagelsen modtager akutte indlæggelser fra egen læge, Falck, 112 opkald, andre sygehuse/afdelinger, lægevagten og selvhenvender. Der er et tæt samarbejde med både sygeplejersker og læger omkring den fælles planlægning af patientforløbene og der arbejdes med fokus på patienten og patientsikkerheden i Akutmodtagelsens patientforløb.
Akutmodtagelsen er døgnbemandet med vagter i 3 holds skift. Man arbejder 4 weekender på et 12 ugers rul – og vi ser selvfølgeligt på personlige behov, når weekender og vagter skal planlægges. Lægesekretærerne skriver akutte notater for hele Thisted matriklen efter klokken 15.00 i hverdage, i alle weekender og på helligdage.

Alle stillinger indebærer opgaver i form af:
Booking og indkaldelse af patienter, samt koordinering af patientforløb.
Skrivning af notater og telefonkontakt med patienter og samarbejdspartnere.
Skrankebetjening og vejledning af patienter.
Registrering og kodning i forbindelse med patientforløbene.

Der arbejdes med rotation mellem opgaverne og definerede funktioner, men der er samtidigt et tæt samarbejde og koordinering af det daglige arbejde.

Fællessekretariatet består af lægesekretærer fra alle kliniske afsnit på matriklen (med undtagelse af Billeddiagnostisk Afsnit) og man er derved en del af et større fagligt fællesskab. Der er samarbejde på tværs i sekretariatet og man hjælper hinanden, når der er mulighed for det.

Vi tilbyder:
Faglige udfordringer og en afvekslende hverdag.
Mulighed for at tilegne sig mange forskellige kompetencer indenfor flere specialer.
Tæt samarbejde med dygtige og erfarne kolleger i sekretariaterne og det øvrige personale på afsnittene.

Vi forventer at du er:
Uddannet lægesekretær eller næsten færdiguddannet.
Har fokus på både stabilitet i afsnittet og forandring i opgaverne ved behov.
Parat til at lære, udvikle nye kompetencer og dele af ens viden.
Serviceminded og har fokus på det gode patientforløb
Stabil og villig til samarbejde både internt og eksternt og med flere forskellige faggrupper.

Det praktiske:
Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer, men der er mulighed for andre ønsker eller aftaler.
Man bedes anføre, hvilken stilling/stillinger man søger.
Stillingerne er klar til besættelse fra 1. april eller efter aftale.
Ansøgningsfrist den 19. februar 2023
Der forventes afholdt samtaler den 22. februar 2023.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Nærmere oplysning om stillingerne:
Afsnitsleder Lisbeth Thomsen, , 20558445
Koordinerende for Medicinsk, Liselotte Bagger Jensen, , 97650748
Afsnitssekretær for Akut, Anne Bak, , 97650549
Afsnitssekretær for Kirurgi, Ea Campbell, , 97650177

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Thisted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Thisted
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg SV

    Vi søger efter en lægesekretær til almen praksis Stort variation af arbejdsopgaver , muligheder for faglig udvikling og styrkelse af kompetencer, gode arbejdsforhold , god løn Kilde: [xxxxx]
    • Lægesekretær
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Vi er en velfungerende storbypraksis, som søger den helt rette sekretær til vores sekretariat. Kan du se dig selv i front, og oplever du arbejdsglæde ved at yde en god service for patienter? Finder..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info
  • Lægesekretær i Aalborg

    Vi søger en ny kollega til vores sekretariat, Afdeling for Led-, Ryg- og Bindevævssygdomme, Aalborg Universitetshospital pr 1. maj 2024 – Ønskes der en anden opstart, er der også mulighed for dette..
    • Lægesekretær
    • Aalborg
    Få mere info