Primærbehandler/sygeplejerske til OPUS YOUNG-team ved [xxxxx], Brønshøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor faglig udvikling og udveksling driver det daglige arbejde.

Der er stigende tilgang af patienter til vores OPUS YOUNG behandlingsteam. Derfor opretter Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center en ny stilling som primærbehandler til vores nye og specialiserede behandlingstilbud for unge mellem 12 og 17 år med psykose.

Om OPUS YOUNG
OPUS YOUNG er et fireårigt forskningsprojekt, der startede i maj 2021. Vi tilbyder to års intensiv psykosocial behandling for unge mellem 12 og 17 år med psykotiske symptomer/debuterende psykoselidelser og deres familier i Region Hovedstaden.

Man bliver som patient tilknyttet en fast primærbehandler, som er tovholder for behandlingen igennem de to år. Behandlingen består bl.a. af individuelle samtaler, familieintervention, psykoedukation, terapeutiske grupper og medicinsk behandling.

OPUS YOUNG teamet er tværfagligt sammensat af speciallæge, psykolog/specialpsykolog, sygeplejersker, pædagoger, socialrådgiver og ergo-/ fysioterapeut.

Det er et grundprincip i OPUS YOUNG, at der leveres individuelt tilpasset behandling af høj kvalitet med fokus på fleksibilitet og tilgængelighed.

OPUS YOUNG teamet har lokaler på Brønshøjvej 6A, 2700 Brønshøj, mens det organisatorisk og ledelsesmæssigt er tilknyttet Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B295. Teamet forventes at flytte til større lokaler i løbet af 2023.

Hvad kommer du til at lave?
Du bliver primærbehandler for ca. 10 patienter, behandlingen er baseret på cognitive behavioral case management, med intensiv kontakt til familierne, kontakt med primærsektor, skole og uddannelsessystem mv. Derudover vil du i lighed med de øvrige faggrupper varetage monofaglige opgaver.

Du arbejder fleksibelt og med høj grad af selvstændighed. Det er bl.a. din opgave sammen med dine kollegaer at sikre, at der er sammenhæng imellem behandlingen i OPUS YOUNG og den sociale og skole/uddannelsesmæssige indsats i kommunalt regi.

Vi tilbyder

  • Unik mulighed for aktivt at indgå i et nyt og innovativt OPUS YOUNG team.
  • Grundigt introduktions- og oplæringsprogram.
  • Varierede arbejdsopgaver med høj grad af selvstændighed.
  • Deltagelse i tværfaglig undervisning, supervision og samarbejde med forskningsenheden.
  • Et spændende speciale med høj faglighed og tæt tværfagligt og tværsektorielt samarbejde.

I Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center bliver du en del af en dygtig, engageret og erfaren monofaglig gruppe, hvor der tilbydes faggruppemøder.

Vores forventninger
Du er uddannet sygeplejerske, og det er en fordel med erfaring fra målgruppen børn, unge og familier samt børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri, herunder OPUS-behandling.

  • Engagement og godt overblik.
  • Lyst og evne både til at arbejde selvstændigt med børn og unge med psykoselidelser og deres familier i et tæt samarbejde med det tværfaglige behandlingsteam.
  • Gode samarbejdsevner både i forhold til kollegaer og vores tværsektorielle samarbejdspartnere i alle Region Hovedstadens 29 kommuner.
  • Gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt.
  • Kørekort er en klar fordel.
  • Relevant terapeutisk erfaring vil tillige være en fordel.


Løn og vilkår
Stillingen er en fast stilling på 37 timer med fleksibel arbejdstilrettelæggelse med tjeneste ved forskningsprojektet OPUS YOUNG.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. april 2023 eller snarest muligt derefter.

Placeringen i OPUS YOUNG-projektet er indtil videre med en varighed af et år med mulighed for forlængelse. Efter projektets afslutning vil man fortsat have fast ansættelse Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise ren børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder ansættelsesbrev.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder specialpsykolog Kristin Munch-Christiansen på 21 44 27 11.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 9. februar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 7 og 8.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder Klinisk Sekretariat, samt en forskningsenhed. Samlet er vi godt 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønshøj
  • Torsdag den 09. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1