Genbrugsvejledere til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I Genbrugsservice søger vi genbrugsvejledere, der med engagement og godt humør vil tage del i vores arbejde med at servicere vores besøgende på genbrugspladserne.

Som vores nye kollega i Genbrugsservice bliver du en del at ARC – alt med affald. På vores 10 genbrugspladser og 9 nærgenbrugsstationer arbejder vi hver dag på at sende mest mulig til genbrug og genanvendelse til gavn for os alle og for miljøet.

Om jobbet – hvad og hvornår

Du vil i det daglige blive omdrejningspunktet på genbrugspladserne. Du skal kunne lide at have kontakt med mange forskellige mennesker og lide at arbejde med genbrug. Du nyder at yde kundeservice fra det tidspunkt, hvor genbrugspladsen åbner til den sidste besøgende, har forladt genbrugspladsen ved lukketid.

I tæt samarbejde med dine kolleger har du ansvaret for at yde kundeservice og vejlede vores besøgende, som både er private borgere og virksomheder, omkring sortering af materiale/affald, de afleverer på genbrugspladsen.

Ud over vejledning og kundeservice vil dine arbejdsopgaver består i at:

  • oplyse om direkte genbrug ved at benytte Delezonen eller byttecenteret på genbrugspladsen
  • rådgive om farligt affald – batterier, olie, kemikalier, maling, spraydåser og elpærer
  • vedligeholde maskiner og materiel og holde genbrugspladsen pæn og ryddelig
  • håndtere mindre administrative opgaver via en PC

Stillingen er til fastansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest. Det er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer pr. uge. Du vil skulle arbejde i 6 ugers turnus, hvori der indgår weekend vagter hver anden weekend. Arbejdstiden er i tidsrummet 09.15 – 18.15 på hverdage og 09.15 – 17.15 lørdag og søndag.

Det forventer vi af dig

Du er meget social og opsøgende og har lyst til at møde de besøgende på genbrugspladsen. Du sætter en ære i at levere en god service. Måske kommer du med tidligere erfaring fra et servicefag, som f.eks. hotel- eller butiksbranchen. Du kan kommunikere med de besøgende, kolleger og samarbejdspartnere på dansk i skrift og tale.

Du har et hjerte, der banker for genbrug, genanvendelse og du vil arbejde for at gøre en forskel for miljøet. Du er kreativ og kan se anvendelsespotentialer og værdi i det materiale de besøgende indleverer. Du er udadvendt, god til at samarbejde og omgås mange forskellige typer mennesker, samtidig med at du har et dejligt humør. Du har god ordenssans og tager selv initiativ, kan li´ at strukturere din arbejdsdag og inddrage dine kolleger i arbejdsopgaverne.

Du trives med udendørs arbejde, og du formår at holde humøret højt også på dage, hvor det regner og hvor vi har mange besøgende på genbrugspladsen. Samtidig lader du dig heller ikke afskrække, når du sidder foran en pc for at løse mindre administrative opgaver med hjælp fra Office pakken.
Det er et krav, at du har kørekort til minimum kategori B, og det vil være en fordel, hvis du har truckcertifikat.

Det kan du forvente af os

Du får et spændende job med stor selvstændighed og ansvar. Du bliver oplært og godt klædt på til at kunne servicere vores besøgende. Gode hjælpsomme kolleger, som altid er parat til at møde vores besøgende med et smilende humør.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende aftaler i ARC. Ansættelse snarest. Vi holder løbende samtaler. Så tøv ikke med at sende din ansøgning. Søg stillingen ved at trykke på ”søg stillingen”.

Interesseret?

Har du spørgsmål til Genbrugsvejleder jobbet er du også meget velkommen til at kontakte Driftsleder Claus Petersen, tlf. 5149 0517.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • København S
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4 personer, der vedligeholder firmaets bygninger i København. Opgaverne omfatter maling, tømrer og generel vedligehold.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København S

    Fri kontakt
    Du indgår i et team på 4, der vedligeholder firmaets ejendomme i København. Det hele foregår stille og roligt under ordnede forhold. Deltids er også muligt.
    • Bygningsarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Bygningsarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sætte danske produktionsvirksomheder på dagsordenen via spændende artikler og indslag på de sociale medier, og har du en skarp pen og interesse for dansk erhvervsliv? Så er stillingen som kommunikations-student i DI Produktion lige noget for dig! Hvem er vi?
    • Bygningsarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i København

    Brolæggere til København. Er du uddannet brolægger, eller har du god erfaring som brolægger og er du på udkig efter dit næste job, så har vi måske lige jobbet, du søger!Vi står og søger 2 brolægger..
    • Bygningsarbejder
    • København
    Få mere info