Sæsonpersonale til Bistro søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hesselager

First Camp er Skandinaviens største campingkoncern med i alt 63 destinationer i Sverige, Danmark og Norge. Kæden er i en spændende vækstfase og er gennem organisk vækst og et stort antal opkøb gået fra godt 100 millioner SEK i salg i 2016 til over 1 miljard SEK et normalt år. Dette er en unik mulighed for at drive udvikling i en industri med et enormt potentiale. Vi er et stort team med over 1500 medarbejdere, der brænder for vores gæsters oplevelser og som stræber efter at bygge verdens førende campingkæde. Læs mere om os, og vad vi laver på firstcamp.dk.

Smilende bistropersonale søges!Vil du have mulighed for at blive del vores fantastisk sommerteam, hvor du udvikler dig og får de bedste kollegaer. Vi giver dig den gode introduktion og brænder for hjælpe dig med at falde til, så du kan forgylde vores gæsters med fantastiske bistrooplevelser på deres ferie. Slut dig til os og få indflydelse denne sommer!

BeskrivelseVores mål med First Camp er at blive den førende campingkæde på verdensplan, og uden mætte og glade gæster kan vi ikke opnå vores mål. Derfor har vi brug for positive og serviceorienterede medarbejdere i vores bistroer. Vil du være med til at bidrage til forgyldte aftener ud over det sædvanlige? Vores destinationer er helt afhængige af velfungerende bistroer, derfor værdsætter vi vores bistropersonale højt.

Hvad er dine arbejdsopgaver?Som bistromedarbejder er dine primære arbejdsopgaver tilberedning af retter i henhold til vores fleksible koncept, servering og salg af drikkevarer, samt opvask og rengøring. Du skal kunne holde hovedet koldt, mens der er fart over feltet? På First Camp Bøsøre Strand arrangerer vi ligeledes stemningsskabende arrangementer for vores campister samt private arrangementer for grupper og virksomheder.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være i bistroen, men alle vores medarbejdere skal også om nødvendigt kunne springe til med hjælp på andre områder. Hos First Camp er gæsternes behov altid i fokus, og vi hjælper hinanden med at løse uforudsete opgaver, som kan opstå.

Hvem søger vi? Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde på café, restaurant eller fastfoodrestaurant, samt har gode referencer men det er ikke et krav.

Vi lægger stor vægt på personlighed, og ser frem til at få en ny kollega, som kan forgylde tilværelsen for både gæster og kolleger. Bistropersonalet udgør en vigtig del i vores maskineri, idet vores største fokus er fleksible og mindeværdige madoplevelser for vores gæster.

  • Vi ønsker, at du kan forblive positiv i stressede situationer, er i stand til at tilpasse dig, når tingene ændres hurtigt, og vi mener, at det er vigtigt, at du har selvtillid.
  • Vi arbejder efter klare rutiner og koncepter, hvilket du sætter pris på.
  • Vi vægter, at du er villig til at gøre noget for andre, har humor og ser teamet frem for jeget.

Naturligvis kan du kommunikere problemfrit på dansk eller engelsk, både for at kunne tage imod arbejdsinstruktioner og for at betjene vores gæster.

"Moments of happiness for the many people"Vores motto betyder at vi ønsker glædesfyldte øjeblikke for alle vores gæster - men også for vores medarbejdere. First Camp skal være en arbejdsplads, der ikke føles som en arbejdsplads. Vi tilstræber en positiv atmosfære fyldt med glade og fleksible mennesker med skøn energi, som smitter af på gæsterne. Hos First Camp minder vi hinanden om, at gæsten har valgt at tilbringe sine værdifulde feriedage hos os - og derfor er det op til os at levere.

Hvad tilbyder vi?Hos First Camp rekrutterer vi unge talenter, som sidenhen vokser i virksomheden. Hos os får du mulighed for at udvikle dig, få nye kompetencer og træffe mennesker for alle verdenshjørner.

Vores fælles værdier er grundlaget for vores hverdag, og hvordan vi behandler hinanden:

We Care: Vi holder af hinanden, vores gæster og naturen.
We Have Fun: Vi har det sjovt på arbejdet og har glimt i øjet både internt og sammen med vores gæster.

We Simplify: Vi forsøger vedvarende at forenkle vores måde at arbejde på.
We Deliver Results: Alt, hvad vi gør, skal give resultater for os, vores ejere og vores gæster.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og betænksomme kolleger. Kolleger, som kan tilbyde både gode råd og et godt grin. Vi er et stærkt team, og vi ønsker vedvarende at vækste med flere stjerner, som vil være med til at bygge videre på vores succeshistorie.

Er du vores næste stjernemedarbejder?Hvad er vilkårene? Vi søger medarbejdere til vores sommersæson. Ansættelsesomfanget varierer, men du er garanteret mellem 20-37 timer om ugen. Arbejdstiderne er forskellige, og omfatter også tidlig morgen, aften og weekend.

Hvordan ansøger jeg?Udvælgelse og jobsamtaler sker løbende, så indsend din ansøgning med det samme. Vi arbejder kompetencebaseret i vores rekruttering og leder aktivt efter medarbejdere, som bedst matcher den kravprofil, vi har sat op i henhold til jobbet. Som et første trin i vores udvælgelsesproces skal de personer, der opfylder vores kvalifikationskrav, gennemføre en kortere rekrutteringstest. Ved en vellykket ansøgning vil du modtage yderligere information om dette.

Vi ser frem til din ansøgning allerede i dag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Cafémedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hesselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Cafémedarbejder
  • Hesselager
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Cafémedarbejder i Odense

    Vores restauranter i Odense er i rivende udvikling og vækster helt vildt, men vores ambitioner er endnu højere, så har du et stærkt konkurrencegen, og har du lyst til at være en del af en af landet..
    • Cafémedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Odense SØ

    Har du et stærkt konkurrencegen, og har du lyst til at være en del af en af landets bedste fastfoodrestauranter, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig? Så har vi et spændende job til dig! .
    • Cafémedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Odense SØ

    Er du energisk, smilende, har erfaring med salg, service og ansvar, samt masser af gåpåmod – så kom og vær med til at sælge Dk’s måske bedste burgere!’Som supervisor er du leder for restauranten .
    • Cafémedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Cafémedarbejder i Odense SØ

    Er du energisk, smilende, har erfaring med salg, service og ansvar, samt masser af gåpåmod – så kom og vær med til at sælge Dk’s måske bedste burgere!’Som supervisor er du leder for restauranten .
    • Cafémedarbejder
    • Odense SØ
    Få mere info