Specialarbejder til C4 værkstedet i Korsør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Korsør

C4 værkstedet i Korsør søger en engageret og kvalitetsbevidst specialarbejder, der ikke er bange for at give et nap med de mange opgaver, værkstedet udfører.

Om os

C4 værkstedet beskæftiger til dagligt 48 medarbejdere fordelt på militære og civile, der tilsammen har en unik viden og ekspertise. Værkstedet ligger på Flådestation Korsør med et satellitværksted i Frederikshavn, hvor 9 medarbejdere er beskæftiget.

Vi leverer løsninger inden for radio- og satellitkommunikation, netværksdesign- og opbygning samt fiberteknologi for alle tre værn.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Om stillingen

Dine primære opgaver er at assistere værkstedets medarbejdere med værkstedets opgaver, herunder assistance med installation og idriftsætning af diverse systemer i skibe og på land, samt almindeligt brugervedligehold af værkstedets materiel.
Du kommer til at forestå opbygning, montering af tavler, racks og konsoller m.v. Derudover får du transportopgaver med f.eks. afhentning af reservedele internt og eksternt.

Du skal bistå med logistisk støtte til kollager i forbindelse bestilling og returnering af materielgenstande, herunder kontrol af værkstedets beholdninger.

Oprydning og daglig renholdelse af værkstedet, er ligeledes en af dine primære opgaver.

Du indgår som reserve på diverse masteklatringsopgaver på tværs af værkstederne, hvilket betyder, at du skal bestå kurset evakuering og redning i højder samt helbredsgodkendes til masteklatring.

Du får en travl og udfordrende hverdag på C4 værkstedet, hvor vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Du må forvente rejseaktivitet, idet værkstedet løser opgaver spredt over hele Danmark/udlandet.

Vi kan tilbyde et godt løsningsorienteret arbejdsmiljø, med en god og uformel omgangstone.

Om dig

Vi søger en medarbejder, der sætter en ære i høj faglighed, er i besiddelse af gode samarbejdsevner og er omstillingsparat. Du er udadvendt i din fremtoning med et godt humør.

Du skal være god til at bruge dine hænder og komme med gode løsningsforslag, som også kan være kreative. Hvis du har erfaring med lidt smede-/maskinarbejde, er det et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du udfører tildelt arbejde målrettet med stor kvalitet og overholdelse af aftalte deadlines - dette stiller store krav til din selvstændighed.

Tempoet på værkstedet er højt og består af erfarne og engagerede kolleger, som du kan sparre med.

Gyldigt kørekort til kategori B er et krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 23.193,71 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit faste tjenestested er Korsør.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder chefsergent Søren Munch Olsen på telefon 7282 2581 eller assisterende værkstedsleder Carsten Morgen på telefon 7282 2572.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 20. februar 2023, samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består en Vedligeholdelsesdivision med af seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Korsør.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Korsør
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    LUBI søger for en kunde i Sorø en dygtig montør/klejnsmed til montage af større maskiner i et værkstedsmiljø. Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst medarbejder, som er klar til at tage ansvar o..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Dygtig klejnsmed med sans for detaljen søges. Hos LUBI søger vi for en kunde en dygtig klejnsmed til værkstedsarbejde. Vi søger en detaljeorienteret medarbejder med erfaring i 135/136/138 svejsni..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dygtige klejnsmede med speciale i rustfri TIG svejsning (141) og erfaring med HL045 svejsestilling. Jobbet vil både være i værksted og på montage, så det er nødvendigt at du har kørekort. .
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Pladesmed søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en dygtig pladesmed til traditionelt karosseri- og pladearbejde. Så hvis du er udlært eller har tilsvarende erfaring, og ønsker at arbejde i en s..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info