IT-Support elev hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Vodskov

Har du en god IT-værktøjskasse og vil du bruge din viden til at hjælpe andre? Er du klar til at blive udfordret og kan du lide at lære nyt? Så er du måske vores nye it-supportelev.
Aalborg Forsyning søger lige nu en engageret og serviceminded IT-supportelev med opstart d. 26. juni 2023 eller snarest herefter.
Du bliver en del af vores dygtige IT Support på 7 medarbejdere, der hver dag løser it-udfordringer for medarbejderne i Aalborg Forsyning.

Dine opgaver som elev

Du vil komme til at indgå i et stort team af dygtige og erfarne it-specialister, hvor du vil blive betragtet som en ligeværdig kollega fra første dag. Her vil du også opleve, at den service, vores team leverer, er til stor hjælp for rigtigt mange medarbejdere hver dag. Det er med andre ord et vigtigt stykke arbejde, der ofte skaber glæde.

Vi har supportopgaver, hvor vi står for bemanding af koncernens helpdesk og onsite-support på vores mange lokationer samt indkøb, klargøring, levering og support af brugeres pc'ere, smartphones og iPads. Vi varetager desuden driften og brugeradministrationen af vores 60+ it-systemer.

Vores standardplatform er baseret på Microsoft, Windows 10 og Office 365. Derudover er der deltagelse i diverse it-projekter, hvor vi bidrager med vores IT-kompetencer. Endvidere fokuserer vi på at udvikle simple løsninger, der gør brugerens hverdag nemmere, samt optimere driften af vores it-landskab.

Som elev vil du komme til at arbejde med support af vores brugere, indgå i den daglige bemanding af vores helpdesk, fortage bestilling og klargøring af udstyr og meget mere – og vi er meget åbne omkring opgavefordelingen i vores team, så du har rig mulighed for at tage ansvar og byde ind på opgaver. Hvis du viser initiativ og deltager aktivt i teamarbejdet, kan du virkelig gøre en forskel og have en indflydelse på dine egne opgaver.

Hvad kan du forvente af forløbet?

Leder du efter en uddannelse med et højt fagligt niveau, daglig sparring med gode kollegaer, ansvar, løn under uddannelse og meget mere? – så tilbyder vi en alsidig elevplads med afvekslende arbejdsopgaver og fokus på din faglige og personlige udvikling.

Vi tager sammen ansvar for din læring og lægger stor vægt på din udvikling som elev. Hos os bliver du en del af en arbejdsplads præget af engagement og godt humør. Her har vi nemlig fokus på samarbejde, videndeling og fleksibilitet samt gode medarbejderforhold med bl.a. fleksibel arbejdstid, fri adgang til fitnessventer, personaleforening og en god kantine.

Om dig

Som vores nye elev forestiller vi os, at du – ligesom alle andre i vores team – har en naturlig interesse for it og ser dig selv i en elevstilling, hvor du, i takt med at du falder til og dygtiggør dig, får mere ansvar og større udfordringer, som gør, at du flytter dig både fagligt og personligt.

Du kan sætte dig i brugerens sted og evner at formidle tekniske svar i et let forståeligt sprog. Derudover sætter du en ære i at levere god kvalitet og service.
Vi søger en elev som er målrettet, ansvarsbevidst og som trives i et varierende arbejdstempo. Du kan lide kontakten med ligesindede kolleger og andre samarbejdspartnere og har en serviceminded og brugerorienteret tilgang til opgaverne, ligesom tålmodighed er en vigtig egenskab som it-supportelev.
Det er derfor en stor fordel, hvis du kan lide at tage fat og har mod på at løse både rutineopgaver, såvel som nye opgaver. Vi er en travl arbejdsplads, så det er vigtigt, at du kan bibeholde dit gode humør i en hverdag i konstant udvikling.

Vi søger en elev, der afslutter grundforløbet i juni 2023 på it-supporteruddannelsen og nu mangler et sted at folde den teoretiske viden ud i praksis.
Skriv derfor tydeligt i din ansøgning eller CV, hvornår du har afsluttet dit grundforløb.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Dit primære arbejdssted bliver i Norbis Park på Nefovej 50, 9310 Vodskov, hvor store dele af Aalborg Forsynings medarbejdere er samlet i nyrenoverede lokaler – men da vi servicerer vores brugere på mange forskellige lokationer, må der forventes opgaver på andre lokationer. Derfor forventer vi, at du har kørekort til personbil.

Interesseret?

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Jakob Thorhauge-Kaspersen på telefonnummer 2520 0782.
Du bedes vedhæfte bilag som CV og eksamenspapirer til din ansøgning

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i tre direktørområder for hhv. innovation, teknik og økonomi, samt divisionen Renovation og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.


Fakta om Aalborg Forsyning

  • 600 medarbejdere
  • 65.000 kunder
  • Mission: Vi skaber tryghed og bæredygtighed - også for kommende generationer
  • 5 værdier: Tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling

Læs mere om vores arbejdsplads

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Vodskov
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • It-supporter (elev) i Aalborg

    Har du et veludviklet servicegen og motiveres du af at yde support af høj kvalitet? Trives du i en stilling, hvor du bringer din udadvendte personlighed i spil og har en bred kontaktflade i hele or..
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info
  • It-supporter i Hirtshals

    Er du udadvendt og serviceorienteret? Kan du yde hurtig og effektiv IT-support til dine kolleger og samtidig bevare roen i en hektisk hverdag? Fristes du af at arbejde med en bred palette af teknik..
    • IT-supporter
    • Hirtshals
    Få mere info
  • It-supporter i Nordjylland

    Vil du være en del af en spændende kommunal IT og Digitaliserings afdeling? Brænder du for at yde den bedste service og motiveres du af tæt brugerkontakt og stor variation i arbejdsopgaverne?Om job..
    • IT-supporter
    • Nordjylland
    Få mere info
  • It-supporter i Aalborg

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i Aalborg
    • IT-supporter
    • Aalborg
    Få mere info