Elektriker til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Svanemøllens Kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en virksomhed der sætter målet højt. Kan du arbejde på egen hånd og har et stort servicegen?

Så har vi lige nu en spændende stilling som elektriker på Svanemøllens Kaserne.
Ud over Svanemøllens kaserne skal den daglige drift af Frederiksberg Slot ligeledes varetages, med de restriktioner, der er for fredede bygninger.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder i hele landet. Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi opretholder blandt andet . vand, varme og anden infrastruktur, samt udfører bygningsvedligeholdelses reparationer og mindre opgaver.

Mange af opgaverne løses af de 28 etablissementspartnerelementer, der er fordelt på de største tjenestesteder i hele landet. Her håndteres brugerhenvendelser der spænder fra en sikring der er gået, til reetablering og én til én udskiftninger, daglig drift og indkøb til arrangementsstøtte og simpelt bygningsvedligehold.

Tidligere har mange af disse opgaver været udført af en ekstern leverandør. Men vi har hjemtaget en stor del af arbejdsopgaverne. Dette for at understøtte hverdagen i Forsvaret, på en mere fleksibel måde, og ikke mindst det operative behov langt bedre.

Om stillingen

Vi er 18 medarbejdere i EP SVM regi, der ved tværgående samarbejde prøver at give vores bruger og kunder den bedste service i hverdagen.

Du vil løbende opbygge et indgående lokalkendskab til Svanemøllens kaserne og Frederiksberg Slot, der gør, at du kan yde en optimal håndværksmæssigt service, ved udførelse af mindre opgaver og daglig drift.

Dine primære opgaver er:

• Servicering og vedligeholdelse af anlæg og installationer på Svanemøllens kaserne og Frederiksberg Slot samt fejlfinding/ opgaveløsning af mindre EL relaterede opgaver.
• Hjælp til modtagelse af ydelser fra eksterne leverandører.
• Dokumentere og opbygge lokal viden i forhold til eksisterende bygningsmasse.
• Inspektion, rundering og afprøvning af anlæg.
• Deltage i årshjul men henblik på bygningsgennemgang
• Have forståelse og være bruger af CTS anlæg
• At kunne koordinere dit arbejde med flere faggrupper, hvis dette er nødvendigt

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet inden for EL faget -eller anden lignende relevant uddannelse.
Du har en stor faglige viden inden for faget, samt erfaring med renovering/vedligeholdelse af gamle bygninger. Du kan arbejde på egen hånd og tage ansvar for egne faglige opgaver.

Du formulerer dig godt, både i skrift og tale, på dansk, og har nemt ved at omgås andre mennesker. Du er udadvendt, har et godt humør og en god situationsfornemmelse.

Som person er du først og fremmest en god kollega, som værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger og bidrager naturligt til fællesskabet. Du arbejder selvstændigt og har et stort servicegen.

Derudover er du proaktiv, tager ansvar for opgaverne, og så går du gerne en ekstra mil, for at finde løsningen på et problem eller en udfordring. Du er et ordensmenneske, hvilket også ses i det udførte arbejde, samt kan udføre kontrol af dit eget arbejde, og inspicere samt kommentere eksternes arbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Basislønnen er 27.523,67 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte
NKSVM Søren Valentin Hansen på telefon 7283 9862 / Mobil 2046 2623 eller LD EPSVM Linda Pedersen på telefon 4059 3270

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 8. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København K
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Industrielektrikere til Spændende Udfordringer!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores klient .
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Elektriker søges til organisation/virksomhed i København
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København K

    Vil du gøre en forskel for 40.000 studerende og 10.000 ansatte på Københavns Universitet? Vil du have ca. 275 dygtige IT-kolleger, som selv drifter, tilpasser, udvikler og supporterer et væld af AV..
    • Elektriker
    • København K
    Få mere info
  • Elektriker i København

    El-installatør – Maskinmester – CTS specialist – Stærkstrøms ingeniør eller…. Går du med tanken om et nyt job, eller er du ledig? Vi får ofte henvendelser fra kunder, der ønsker vores hj..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info