Rekrutteringsfirma

Leder af fakultetssekretariatet ved Faculty of Natural Sciences på Aarhus Universitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vi søger en engageret og strategisk orienteret leder af fakultetssekretariatet ved Natural Sciences, Aarhus Universitet, med tiltrædelse pr. 1. april 2023 eller snarest mulig. Vi er et fakultet med en stribe faglige miljøer i international klasse inden for både forskning og uddannelse. Vi udvikler nye erkendelser, bidrager til at løse samfundsmæssige og globale udfordringer samt uddanner kompetente og eftertragtede kandidater.

Om Fakultetssekretariatet
Fakultetssekretariatet understøtter dekanen og to prodekaner for hhv. forskning og uddannelse i deres faglige og strategiske ledelse af fakultetet. Sekretariatet består af 22 personer, som rådgiver, udfører strategiske analyser, kommunikations- og udviklingsarbejde samt giver generel sekretariatsbistand. Rådgivning og kommunikation fylder størstedelen af sekretariats opgaver, og dertil kommer planlægning og gennemførelse af møder på fakultetsniveau samt løbende dialog og koordinering med de faglige miljøer på institutter/ centre, og med de administrative enheder i fakultetsadministrationen samt med eksterne interessenter.

Om opgaven
Lederen af fakultetssekretariatet har som primær opgave at være personaleleder og sikre faglig sparring for alle sekretariatets medarbejdere. Desuden skal lederen sikre en effektiv og professionel sekretariatsbetjening med optimale arbejdsgange og procedurer. Det er endvidere en helt central opgave at udvikle sekretariatets dygtige medarbejdere samt rekruttere nye medarbejdere. Vi lægger stor vægt på, at lederen skaber rammerne for et godt arbejdsmiljø i sekretariatet.

Lederen af fakultetssekretariatet indgår i dekanatet (dekan, prodekaner og administrationschef. Det er en central opgave at bistå dekanen og prodekanerne med at implementere fakultetets strategi. Det er desuden vigtigt at bidrage til, at der på fakultetsniveau er veltilrettelagte og inddragende processer med klar og tydelig kommunikation.

Lederen af fakultetssekretariatet arbejder tæt sammen med fakultetets institut-og centersekretariatsledere, det administrative centers ledelse, samt øvrige interne og eksterne interessenter. Lederen vil samarbejde med lederen af fakultetssekretariatet ved Technical Sciences, da de to fakultetssekretariater indgår i et kontorfællesskab. Lederen vil desuden indgå̊ i diverse lederfora.

Om dig
Du har en akademisk uddannelse på mindst kandidatniveau. Vi forventer, at du

  • har erfaring med personaleledelse af en større gruppe medarbejdere
  • kan håndtere mange forskelligartede personaletyper
  • er en tydelig leder som kan sætte en klar retning for sekretariatet, skabe et godt arbejdsmiljø og er god til at inspirere kollegaer
  • er diplomatisk, troværdig, god til at samarbejde og bygge netværk
  • har stor strategiskpolitisk forståelse
  • er hurtig til at analyse komplekse problemstillinger og skabe overblik
  • er systematisk og resultatorienteret
  • kan prioritere og sikre rettidig opgaveløsning i en til tider hektisk hverdag
  • er robust og trives med at have mange forskellige opgaver
  • forstår at navigere i en kompleks og omskiftelig organisation
  • er god til at kommunikere både på dansk og engelsk

Kendskab til fakultetets fagområder vil være en fordel.

Om Faculty of Natural Sciences
Natural Sciences er Aarhus Universitets naturvidenskabelige fakultet og omfatter fagområderne biologi, fysik, kemi, geologi, matematik, datalogi, molekylærbiologi og nanoscience. Fakultetet består af syv institutter og et institutlignende center, en lang række større og mindre forskningscentre, en ph.d.-skole og 33 uddannelser på bachelor-, kandidat- og masterniveau. Dertil kommer et antal interdisciplinære centre og initiativer på tværs, i samarbejde med de øvrige fakulteter på Aarhus Universitet.

Du kan læse mere om Natural Sciences i fakultetets strategi og kernefortælling her.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til:

Dekan Kristian Pedersen,
Mobil: 20 11 74 77
E-mail: [email protected]

Eller

Senior Recruitment Consultant Erik Bernskov
Mobil: 41 21 13 29
E-mail: [email protected]

Din ansøgning
Send din ansøgning og dit CV og evt. relevant dokumentation elektronisk via jobportalen. Vi ønsker at afspejle det omkringliggende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Der er ansøgningsfrist 12. februar 2023. Rekrutteringen gennemføres I samarbejde med Actief Hartmanns, som vil gennemføre indledende samtaler. Der afholdes ansættelsessamtaler i uge 8. 1. samtalerunde forventes afholdt den 20. februar og 2. samtalerunde den 23. februar. Ansøgere, der går videre til 2. samtalerunde, må påregne deltagelse i en lederprofiltest efter 1. samtalerunde.

Stillingen er med ansættelse pr. 1. april 2023.

Formalia

Ansættelse og aflønning sker i overensstemmelse med gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af anciennitet, kvalifikationer og kompetencer. Stillingen er som chefkonsulent med personaleledelse.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Midtjylland
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs