Akutberedskabet Region Hovedstaden søger paramedicinere med mod på udvikling af PHV-konceptet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Akutberedskabet i Region Hovedstaden søger nye gode kolleger til vores ambulancetjeneste. Så læs endelig videre, hvis du er uddannet paramediciner der ønsker at udvide dit faglige virke, og bidrage til udviklingen af den akutte indsats for borgerne i Regionen.

Din primære opgave vil være en kombination af ambulancevagter på vores ambulancebase i Hvidovre, vagter på vores PHV/Akutbil i Dragør samt have en vigtig funktion på vores vagtcentral som PHV-koordinator. Du vil således opleve at denne stilling vil udfordre din faglighed og kompetencer, ligesom den vil give en høj grad af afveksling. På sigt vil der være mulighed for at deltage i én eller flere af vores andre spændende funktioner, som fx Sociolance, Babylance eller Psykiatrisk udrykningstjeneste. Herudover vil der ligeledes på sigt, være mulighed for at fungere som lægeassistent eller sundhedsfaglig visitator.

De nyoprettede PHV/Akutbiler er en del af de tildelte midler fra regeringens akutpulje. I Region Hovedstaden anvendes midlerne til at styrke beredskabet med 3 nye PHV-enheder (Præhospital visitator) samt en styrkelse af vagtcentralen. PHV-enhedernes bemandes af en paramediciner og enhedens funktion, handler om at vurdere, visitere og finde de rette sundhedsfaglige løsninger, for borgere med et akut sundhedsfagligt behov. PHV-funktionen er i rivende udvikling, så du skal kunne se dig selv bidrage aktivt til denne udvikling, via afprøvning af nyt udstyr, udvikling af nye arbejdsgange samt anvendelse af nye diagnostiske metoder. Derudover får PHV-enhederne funktion som akutbiler og kan blive sendt som første enhed til akutte hændelser, som supplement til den øvrige ambulancetjeneste.

At være ansat i Akutberedskabet er noget helt specielt. Vi opererer i Hovedstadsområdet, hvor du har mulighed for at opleve alle de facetter der kendetegner en metropol, såsom store events, turisme og natteliv. Du kan derfor opleve at møde patienter fra alle dele af samfundet samt alle dele af verden.

Den 1. februar 2023 opstarter Akutberedskabet den nye ambulancekontrakt i Region Hovedstaden, og de aktuelle stillinger er således en del af denne nye kontrakt.

Vi tilbyder

  • Fuldtidsstillinger.
  • Adspredende hverdag med faglige udfordringer.
  • Et fagligt miljø med gode muligheder for egen udvikling.
  • Et aktivt socialt fællesskab med stærkt sammenhold.
  • Kort vej til en tilgængelig ledelse.
  • Betalt frokostpause.

Om dig

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du:

  • Er uddannet paramediciner med gyldig autorisation
  • Har et gyldigt kørekort kategori B og C
  • Er fagligt velfunderet og opdateret indenfor dit felt
  • Har mod og lyst til faglig udvikling
  • Ønsker at sætte dit positive præg på fremtidens Akutberedskab i Region Hovedstaden
  • Kan se dig selv som Akutberedskabets ambassadør i dit møde med borgeren, samt i samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere.

*Det er et krav, at du har en gyldig autorisation som ambulancebehandler eller paramediciner

Din nye arbejdsplads

Akutberedskabet er en del af Region Hovedstaden, som har 1,8 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 39.000 medarbejdere. Akutberedskabet er etableret i 2012 med det formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne.

Akutberedskabets primære opgaver omfatter Ambulancedrift, Akutlægebilerne, Psykiatrisk Akutberedskab, interhospitale transporter, indsatsledelse, 112 AMK-Vagtcentralen, sundhedsfagligt ansvar for ambulancetjenesten, Akuttelefonen 1813 og sundhedsberedskabet for Region Hovedstaden.

Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer i Region Hovedstaden, hvor bl.a. akutlægebilerne og ambulancerne har baser.

Pr. 1. februar 2023 opstarter Akutberedskabet ny ambulancekontrakt for Region Hovedstaden i delaftale 2 Hvidovre, med base i Hvidovre, Taastrup og på Frederiksberg.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med FOA jf. SOSU-arbejdstidsaftalen.

Vi tilbyder 12 timers vagter fordelt på dag og nat.

Yderligere information

For yderligere oplysninger om stillingen eller opslaget, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Peder Søegaard på tlf.: +45 51220468 eller via mail: [email protected]

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akut

Ansøgning

Du søger online via ansøgningsknappen

Vi inviterer til samtale på baggrund af en samlet vurdering af kvalifikationer og ansøgning.

Ansøgningsfristen er 19. februar 2023.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende tilbyder ansættelse efter aftale. Vi forbeholder os ret til at kræve gennemført faglig afklaring, på baggrund af et individuelt skøn.

Upload din motiverede ansøgning og CV.

Bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Valby

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Valby
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Hellerup

    Vil du være en del af vores team, der skaber høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser og sætter samarbejde internt og eksternt højt? Så er du måske den nye Hospitalsfysiker, vi søger til Capio P..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Hellerup
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i København S

    Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Teknisk sundhedsmedarbejder i Kokkedal

    Paramediciner til Akutbil/AmbulanceLige nu søger [xxxxx] Ambulance Hovedstaden en paramediciner. Du skal kunne se dig selv i en døgnvagts stilling fra stati..
    • Teknisk sundhedsmedarbejder
    • Kokkedal
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1