AMU SYD søger ny direktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

AMU SYD, som er en selvejende institution under Børne- og Undervisningsministeriet, med hovedafdeling i Kolding og en afdeling i Ribe, søger ny direktør.

Vi efteruddanner primært voksne, ufaglærte og faglærte, inden for svejsning, rengøring og facility, transport, lager og logistik, gaffeltruck, det grønne område, plast, teknisk isolering, kran og medarbejderudvikling. Derudover har vi erhvervsuddannelser inden for tre af vores brancher.

Som vores nye direktør skal du, sammen med den øvrige ledelse, opfylde de visioner og strategier for AMU SYDs udvikling og drift, som er godkendt af bestyrelsen og i samarbejdet med vores mange eksterne interessenter.

Politisk fokus og drift af en uddannelsesinstitution

Som direktør drives du både af det politiske arbejde samt driften af en reguleret institution.

Vi forventer, at du:

  • har erfaring med uddannelsesverden – gerne inden for Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og Erhvervsuddannelser (EUD), men også gerne erfaring med arbejdet inden for det private arbejdsmarked.
  • har en klar holdning til, hvordan en offentlig uddannelsesinstitution drives effektivt, og du har lysten til at arbejde inden for de givne rammer og formår at balancere mellem drift og samarbejde.
  • evner at sætte AMU og EUD på den politiske dagsorden og dermed bidrage til den fortsatte udvikling af efteruddannelse både i lokalområdet og på landsplan.

Strategisk og økonomisk fokus

En af dine første opgaver er at udvikle den kommende strategi i tæt samarbejde med bestyrelsen. Strategien skal tegne fremtiden for AMU SYD og kunne omsættes til dagligdagen, så den lever og bliver en naturlig del af vores arbejde og retning.

Som direktør får du en afgørende rolle i at positionere AMU SYD og skabe et økonomisk fundament, som bidrager til vores fremtidige stabilitet.

Ledelse

Sammen med vores bestyrelse og resten af ledergruppen sætter du retningen på AMU SYD. Du vil stå i spidsen for ca. 75 kolleger fordelt på undervisere og teknisk administrative medarbejdere, som hver især ønsker det bedste for AMU SYD. Vi søger en direktør med stærke lederkompetencer, som kan motivere såvel ledere som medarbejdere til et tæt og konstruktivt samarbejde.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig direktørstolen i en institution, hvor vi har fokus på at uddanne fremtidens medarbejdere. Som direktør motiveres du af driften af en mindre uddannelsesinstitution, økonomisk fokus samt daglig ledelse af dine ledere og medarbejdere. På AMU SYD samarbejder vi med virksomheder, Jobcentre, arbejdsmarkedspartere samt vores kursister, så kursus- og uddannelsesforløb matcher nuværende og fremtidige behov på arbejdsmarkedet.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst: Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisation – Det Statslige Område samt organisationsaftale for Forstandere ved AMU-centre. Du får base i Kolding.

AMU SYD ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, CV og anden relevant dokumentation til [email protected]

Ansøgningsfrist tirsdag den 28. februar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores bestyrelsesformand Peter Thuesen Andersen på 24 20 89 21 og [email protected] eller vores næstformand Charlotte Lynge på 24 28 95 90 og [email protected]

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat 1. juni 2023, men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktør", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktør
  • Kolding
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Direktør i Sydjylland

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Direktør i Sydjylland

    Direktør søges til organisation/virksomhed i Sydjylland
    • Direktør
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Direktør i Ribe

    Vil du gå forrest i arbejdet med at bidrage til en enkel og korrekt afregning af over 500 mia. kr. i skatter og afgifter for borgere og virksomheder? Kan du navigere i krydsfeltet mellem politiske .
    • Direktør
    • Ribe
    Få mere info
  • Direktør i Vejle

    Afdelingsdirektør - VejleAmbassadør for at tegne sparekassens nye navn og brand i et område med stort forretningsmæssigt potentialeSydjysk Sparekasse leder efter en ny afdelingsdirektør til .
    • Direktør
    • Vejle
    Få mere info