Restaurantchef på historisk badehotel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Restaurantchef

Forestil dig at kunne være med til at skrive videre på Danmarkshistorien, på et af Danmarks ældste og mest autentiske badehoteller, samtidig med at du arbejder i en helt ny restaurant.

Skønne Hjorths Badehotel i Kandestederne ved Skagen søger ny og ambitiøs restaurantchef. Vi kommer til at tage dig med på en rejse i danmarkshistorie, hvor du får mulighed for at skrive dit kapitel om service og hjertevarme på Hjorths.

Servicen på Hjoths er alt afgørende – det er hele vores DNA. Fra det øjeblik du som gæst betræder plænen foran hotellet, til du forlader os igen, skal du følge dig velkommen… hjem.
Her får du som restaurantchef en altafgørende rolle. Du skal sammen med dit team yde uformel, hjertelig og professionel service.

Dagen starter med autentisk morgenmad med alt fra surdejsbrød til hybenmarmelade og sødt. Herefter bevæger vi os over i frokosten, hvor vi holder af at fortolke på klassikerne og helst som smørrebrød. Så rammer vi det søde køkken og eftermiddagskagerne. Dagen slutter med aftenens 3 retters menu, der kan udvides til 4 og 5 retter og som suppleres af lidt klassikere. Indimellem drømmer vi om at du eksperimenterer med hjemmelavet snaps, øl, fermenterede drikke osv. Du er selvfølgelig skarp på dine vinkundskaber og du kender betydningen af godt købmandskab.

I hverdagen vil du få tæt dialog og sparring med direktøren samt de øvrige kollegaer på hotellet. Du vil opleve en familiær ånd, hvor vi vægter det gode humør, ordentlighed og udvikling. Det skal alt sammen munde ud i den bedste oplevelse for vores gæster.

Vi åbner for sæsonen d. 1 marts og vi har ikke planer om at lukke ned igen – altså tilbydes du en fast ansættelse i helårs stilling. Vi drømmer om at du er med ombord fra 1. marts, også så du kan være med til at sætte dit eget hold - men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer at du er indforstået med, at stillingen indbefatter en del aften og weekendarbejde – ikke mindst i højsæsonen. Omvendt har vi respekt for familien og vi bestræber os på at der skal være tid til det hele.

Lønnen vil blive aftalt efter kvalifikationer og erfaring.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Restaurationschef", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Restaurationschef
  • Skagen
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs