Drifjtsleder til undervisningslandbrug

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du drive Bygholm Landbrugsskoles landbrug og være et forbillede for fremtidens landmænd?

Lige nu har vi 130 ha jord, som pt. er forpagtet ud, og en besætning på 26 moderdyr med opdræt. Udover at drive traditionelt landbrug eksperimenterer vi også med brug af markrobotter, stribedyrkning, pløjefri drift, klimasmarte løsninger og andet – og når vi ser, at det gavner eleverne, kommer vi til at tage andre nye metoder i brug.

Du bliver en central person, når vi sammen med vores lærere udvikler den næste udgave af vores undervisningslandbrug. Så du skal være indstillet på, at vores landbrug over de næste år kan komme til at se meget anderledes ud. Vi forventer, at du er nysgerrig på at udvikle dig sammen med vores landbrug. Du får et tæt samarbejde med vores lærere, for landbruget indgår som en aktiv del af skolens undervisning.

Du får det daglige ansvar for at drive vores landbrug i praksis, herunder også drift og vedligehold af landbrugsbygninger, inventar og maskiner. Du arbejder på en måde, så vores elever oplever, hvordan tingene er, når de er i orden.

Du skal både fungere som dygtig landmand og en slags praktisk underviser. Du og lærerne skal i fællesskab sikre, at eleverne får så stort udbytte som muligt ud af at arbejde sammen med dig. Derfor ser vi gerne, at du har erfaring med undervisning eller oplæring af unge – enten professionelt eller fra din fritid, og at du glæder dig til at bruge og udvikle denne side af dine kompetencer.

Vi forventer, at du er interesseret i både marken og staldene – også hvis vi på et senere tidspunkt får andre dyr end kvæg.

Som person er du nysgerrig og åben for forandring og udvikling. Du er en holdspiller, og du har forståelse for, at omdrejningspunktet i alle skolens aktiviteter er elevernes uddannelse.

Stillingen er en fast stilling på 80% svarende til 30 timer i ugen.
Vi kan tilbyde løn efter statens overenskomst (Cirkulære om organisationsaftale for Landbrugsarbejdere Modst. Nr. 016-1). Skolen har endvidere en aktiv personaleforening og en god kantineordning.

Ansøgning
Send din ansøgning senest søndag den 19/2 2023 kl. 12 til forstander Erik Kallehave Kristensen, [email protected]. Vi holder samtaler den 23. og 24. februar, og håber, du kan starte senest den 1. april.

Læs mere om Bygholm Landbrugsskole på www.bygholm.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Horsens
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Driftsleder i Samsø

    DriftslederBrdr. Kjeldahl I/SDriftsleder søges til det veldrevne Brdr. Kjeldahl på Samsø Brdr. Kjeldahl I/S er virksomheden bag den velkendte og velsmagende samsø..
    • Driftsleder
    • Samsø
    Få mere info
  • Driftsleder i Skanderborg

    Trives du i et dynamisk og innovativt teknisk miljø? Er du fagligt dygtig og har du interesse og flair for operationel ledelse? Så har vi et spændende job til dig… Teknis..
    • Driftsleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Århus

    Driftschef – skadeservice, BELFOR AarhusVil du have ansvaret for BELFOR Aarhus og muligheden for at gøre en markant forskel for både kunder og medarbejdere i en verden, hvor der konstant kræves, .
    • Driftsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Driftsleder i Østjylland

    Business Unit Manager – Northern Europe & UKØnsker du at stå i spidsen for virksomhedens vigtigste eksportmarkeder?Med dette job har Danpo valgt at sætte yderligere fart på eksportudviklingen..
    • Driftsleder
    • Østjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som driftsledere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte driftsleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal driftsledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte driftsledere over tid

Dato Alle jobs som driftsledere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1
19. marts 2024 1