Rekrutteringsfirma

CFO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Har du erfaring fra en lignende rolle i en fremstillingsvirksomhed? Eller er du Finance Manager med ambitioner om det fulde ansvar? Mestrer du regnskabsdisciplinerne, og er du samtidig fagligt godt klædt på i relation til de driftsøkonomiske styringsredskaber og forretningsunderstøttende processer, som sætter dig i stand til at agere en stærk sparringspartner som en del af ledelsen? Og formår du at balancere mellem fokus på stabil daglig drift og strategisk fremadrettet udvikling? Så er det dig, vi leder efter til vores kunde beliggende i køreafstand fra Holstebro, Viborg og Thisted mfl.

Medlem af ledelsen og understøttelse af vækststrategi via skalerbare processer og øget digitalisering
Med reference til CEO bliver du en naturlig del af ledelsen og får det samlede ansvar for økonomi- og finansområdet, controlling og IT med 3 dygtige medarbejdere. Overordnet bidrager du til forretningsstrategien gennem digitalisering og skalerbare processer, der understøtter og øger professionalisering og vækst. Med din solide forretningsforståelse byder du således indmed præcise analyser, udfordrende spørgsmål og positiv opfølgning, så de ambitiøse forretningsmål realiseres. Ligeledes vil et fokusområde være at understøtte internationalisering via gennemsigtighed på tværs af selskaberne i Danmark, USA, Tyskland og Sverige.

Overordnede ansvarsområder er:

  • Økonomistyring og rapportering til professionelle ejere, herunder konsolidering, likviditets- og risikostyring
  • Drive de periodevise regnskabsprocesser og ledelsesrapportering
  • Sparringspartner i ledergruppe og bestyrelse på finansielle og forretningsmæssige beslutninger
  • Løbende udvikling af virksomhedens driftsøkonomiske styringsværktøjer samt nysgerrig på teknologier og RPA’er der kan optimere dit ansvarsområde og frigøre ressourcer til forretningsunderstøttelse
  • Løbende analyse og årsagssammenhænge med fokus på fremadrettede korrigerende handlinger og implementering heraf i organisationen
  • Tæt dialog og sparring med den øvrige organisation

Velfunderet faglig værktøjskasse og hands-on, hvor det kræves
Du har en økonomisk ud­dannelse (cand.merc., cand.oecon., HD(R) eller tilsvarende) og kommer fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed. Eller du er regnskabschefen, controlleren eller revisoren, der motiveres af det samlede ansvar. Din værktøjskasse inden for de finansielle discipliner er på plads, men du kan se denne mulighed som det næste naturlige skridt i din karriere – dels i form af at få et større team end du har i dag og dels ser en stærk motivation i at lykkes med en ambitiøs vækst i en anden kontekst. Du er kendt for at have et godt overblik og være et skridt foran i dine analyser, fordi du som person hurtigt gennemskuer komplekse problemstillinger og evner at koble tal med forretningsforståelse. Dette, kombineret med din faglige viden, gør dig til en efterspurgt spar­ringspartner både blandt ledelseskolleger og medarbejdere i organisationen. Derudover er du struktureret og analytisk og bevæger dig naturligt fra bestyrelsesmøder til maskinrummet og er hands-on. Du har en sikker hånd på igangsatte initiativer og sørger for, at de sikkert drives i mål med afsæt i konstruktivt udfordrende spørgsmål, positiv opfølgning og godt humør. Dansk og engelsk besidder du, og du har desuden et digitalt mindset, hvor du ubesværet navigerer i ERP-systemer og IT-understøttende processer inden for økonomiområdet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Nordjylland

Lignende jobs

  • Økonomichef i Aars

    Regnskabschef hos DC System InsulationDC System Insulation, en anerkendt aktør inden for isoleringssystemer, søger nu en dygtig og erfaren Regnskabschef. Denne nøgleposition tilbyder en unik m..
    • Økonomichef
    • Aars
    Få mere info
  • Økonomichef i Nordjylland

    Scanfiber har, efter opkøb af en virksomhed i Tyskland, oplevet meget stor ordreindgang på langvarige kontrakter. Virksomheden er udviklingstung og arbejder med langvarige kundeforhold, hvor kontra..
    • Økonomichef
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Vodskov

    Spændende CFO stilling til international fødevarevirksomhed i kraftig vækst. Er du kommet til et sted i livet, hvor du trænger til luftforandring og søger efter en virksomhed, der er økonomisk .
    • Økonomichef
    • Vodskov
    Få mere info
  • Økonomichef i Aalborg Øst

    [xxxxx] søger på vegne af sin kunde en økonomichef, der med hands-on-erfaring kan få tingene til at ske i virksomhedens økonomiafdeling.Kunden beskæftiger op mod 80 .
    • Økonomichef
    • Aalborg Øst
    Få mere info