AC-medarbejder med interesse for databeskyttelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Har du et skarpt øje for databeskyttelse, gode forhandlingsevner og lyst til at arbejde med juridiske problemstillinger?

Vi søger en AC-medarbejder, der skal være med at styrke regionens arbejde på databeskyttelsesområdet med fokus på den juridiske vinkel. Du bliver ansat i Informationssikkerhed og skal være en fast del af vores juridiske gruppe. Teamet består af 10 ansatte, der varetager en bred vifte af opgaver inden for informationssikkerhed og databeskyttelse fx databeskyttelsesforordningen, regionens awarenessprogram, databehandleraftaler mv.

Din kommende kollega Karina lægger vægt på, at ikke to dage er ens: ”Jeg har et afvekslende arbejdsliv, som både er fagligt udfordrende og sjovt. Den ene dag fordyber jeg mig i juridiske spidsfindigheder, den næste udarbejder jeg en generel redegørelse. Især samarbejdet på tværs af mange faggrupper gør arbejdet interessant, og Koncern IT er samtidig er et super sted at arbejde med både fleksibilitet, frihed og god mulighed for kompetenceudvikling”.

Procesudvikling og juridiske rammer
Du får ansvar for at selvstændigt at drive forhandlinger af databehandleraftaler, yde konkret rådgivning og deltage i udbudsforretninger. Samtidig vil du medvirke til at udvikle og understøtte vores interne processer og rammer for det juridiske arbejde. Du får en stor kontaktflade i hele regionen og vil møde mange forskellige fagligheder og kompetencer - næsten uanset hvilken opgave, du tager fat i.

Sammen med resten af vores fagligt bredt sammensatte team skal du derudover:

- skrive retningslinjer om konkrete emner på databeskyttelsesområdet
- håndtere borgerhenvendelser, herunder aktindsigter
- håndtere henvendelser og tilsyn fra Datatilsynet
- medvirke til afrapportering til ledelse
- udarbejde beslutningsoplæg til relevante ledelsesfora.

Solid interesse for databeskyttelse
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse. Du har en solid interesse for databeskyttelse og meget gerne også erfaring med juridisk rettede arbejdsopgaver på området.

Derudover lægger vi stor vægt på, at du spiller en aktiv rolle i vores team og kan samarbejde internt i teamet, med kolleger i resten af organisationen og med vores eksterne samarbejdspartnere. Du skal have en skarp pen med lyst og evne til at fremstille komplicerede problemstillinger letforståeligt. Til gengæld lover vi at passe godt på dig, for vi har stort fokus på trivsel og psykologisk tryghed.

Sådan kan du høre mere
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV senest den 1. marts 2023. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i Ringsted. Tiltrædelse ønskes snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, så er du velkommen til at kontakte juridisk chefkonsulent Karina Malmbæk på tlf. 93 56 75 05 (tirsdag-torsdag) eller teamleder Maja Lindholm på tlf. 93 57 78 37, alternativt på mail: [email protected]

Vi er fleksible med tilrettelæggelse af arbejdet - også i forhold til evt. hjemmearbejde. Du bliver ansat af Region Sjælland. Din daglige arbejdsplads vil være i Koncern IT i Ringsted.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst (AC) med regionerne. Arbejdstid er 37 timer med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Koncern IT
Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld, og vi forventer derfor, at du konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ringsted
  • Onsdag den 01. marts 2023

Lignende jobs