Børnehuset Saxen – en grøn profil - søger pædagog til børnehaven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

-Stillingen er på 32-37 timer, med tiltrædelse 1. marts 2023 eller snarest derefter.

Kom og vær med til, at skabe en dejlig hverdag for nogle skønne børn her i Saxen. Vi søger en pædagog til vores børnehavegruppe, og hvis dit hjerte banker for bæredygtighed, natur og udeliv, vil det kun være et plus. I Børnehuset Saxen arbejder vi ud fra en naturprofil og modtog i 2021 det Grønne spirer flag. Det betyder, at vi udforsker naturen og bruger den aktivt i vores hverdag med børnene. Vi laver pandekager over bål, planter, vander og passer på naturen sammen. Vi udnytter også, at vi har nogle fantastiske udearealer i nærområdet, hvor vi sammen kan være nysgerrige på, hvad naturen tilbyder.

I Saxen arbejder vi både med fordybelse og nærvær, men også har store udfoldelsesmuligheder – både inde og ude. Vores fælles faglige ramme tager bl.a. udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan og vi stræber efter at give børnene en hverdag, som er spændende og udfordrende, for både det enkelte individ og fællesskabet. Vores hverdag i gruppen tager afsæt i deres interesser og nysgerrighed, og vores læringsmiljøet formes ud fra et børneperspektiv, hvor legen skal være grundlæggende.

Hos børnehavegruppen skal du kunne guide og støtte børnene med blik for zone for nærmeste udvikling. Du skal sammen med dine kollegaer kunne justere og tilpasse praksis, så det matcher børnenes behov og med bevidsthed om, hvilken position du skal indtage i relationen. I Saxen arbejder vi målrettet på, at børnene oplever engagerede og nærværende voksne hver eneste dag.

I Børnehuset Saxen er der ugentlig planlægningstid, hvor du med din nærmeste kolleger har tid til at tilrettelægge den kommende uges arbejde med udgangspunkt i de tegn børnene har vist jer. I starter jeres planlægning med at reflektere over børnenes læring, inden i ”tager fat på” den konkrete planlægning og den faglige beskrivelse af ”hvorfor”. Det betyder også, at vi arbejder med en evalueringskultur, hvor vi reflekterer over sammenhængen mellem det aktuelle læringsmiljø og den ønskede pædagogiske intention med børnegruppen og det enkelte barns læring. I Saxen er det prioritering, at der er tid OM børn, da vi mener, at dette giver mere kvalificeret tid MED børn.

I Gladsaxe er vi optagede af at styrke børns forudsætninger for at klare sig godt i livet. Det betyder at vi hele tiden arbejder med at have børnene i øverste kontekst og at vi arbejder målorienteret samtidig med at vi beskriver og følger børnenes tegn. Vi arbejder ud fra det barne- og læringssyn, hvor alle børn ses aktiv lærende, og hvor læring foregår i et socialt samspil med andre, og som en del af et børnefællesskab. I vores pædagogiske læringsmiljø taget vi afsæt i den fælle faglige ramme (DAP), hvor der arbejdes didaktisk med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse.

Som pædagog i Saxen forventer vi, at du


  • Er uddannet pædagog
  • Kan kommunikere og samarbejde med forældrene
  • er villig til at forpligte dig på at arbejde og understøtte hverdagen som en del af et team
  • er i stand til at formulere dig på skrift både til intern og ekstern brug
  • er visionær, har gode samarbejds- og kommunikative evner, er handlekraftig og kan bevare overblikket
  • er indstillet på at forpligtige dig til Gladsaxe Kommunes fælles faglige ramme (DAP) og de pædagogiske udviklingsprojekter i området.

Til gengæld kan vi tilbyde dig


  • tydelig ledelse, med sparring, feedback og tæt samarbejde omkring kerneopgaven
  • et kollegialt samarbejde og fælles fokus på at lykkes
  • et tæt og udviklende samarbejde med andre pædagoger i vores område i forskellige netværk
  • mulighed for at fordybe og dygtiggøre dig indenfor den didaktisk ramme
  • et tæt tværfagligt samarbejde med PPR, ressourcepædagoger og sundhedsplejen
  • et godt arbejdsmiljø med plads til både seriøs faglig dialog, sjov og latter.

Læs mere om DAP som er vores faglige ramme for arbejdet med børnene. Kig også på vores hjemmeside.

Yderligere oplysninger


Stillingen indplaceres efter gældende overenskomst.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse og glæder os meget til at modtage din ansøgning. Har du spørgsmål eller ønske om besøg, er du meget velkommen til at kontakte børnehusleder June Vang Linhart på mail [email protected] eller telefon 30 56 27 84.

Ansøgningsfrist


Ansøgningsfristen er den 9. februar 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Det er som udgangspunkt kun uddannede pædagoger der vil komme i betragtning til stillingen. Samtaler vil blive afholdt løbende og dette stillingsopslag tages ned, når stillingen er besat. Hvis ingen kvalificerede pædagoger, søger stillingen, kan anderledes kvalificeret med særlige relevante kompetencer, komme i betragtning.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Så tilbyder vi en uddannelse, hvor du, både teoretisk og praktisk, lærer at varetage pædagogisk arbejde for børn og unge. I Greve Kommune betragter vi din uddannelse som et fælles ansvar, og vil derfor sætte fokus på dig. Vi stiller dygtige veluddannede vejledere til din rådighed under hele uddannelsesforløbet.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering af hele skolen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Mosebo er en lille børnehave med tre stuer, som er aldersblandede. Vi er et sted mellem 18 og 23 børn på stuerne hen over året. Det skaber et hyggeligt miljø hvor der er god stemning, og man er tæt på alle børn og forældre. Vi er to pædagoger og en medhjælper på hver stue.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info