GMP Supporter til produktionen i Hillerød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Kan du bidrage til at sikre et tårnhøjt kvalitetsniveau i produktionen af livsvigtig medicin? Kan du bevare roen og overblikket i forbindelse med håndtering af kvalitetsafvigelser? Har du en analytisk tilgang til arbejdsopgaver, og har du interesse i at udarbejde dokumentation, der er underlagt strenge krav til compliance? Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, er der en god sandsynlighed for, at du vil stortrives som vores nye GMP supporter i Pak 3ml produktionen i Hillerød. Jobbet
Vi tilbyder en udfordrende stilling som supporter i et GMP reguleret miljø. Du vil blive ansvarlig for mange forskellige opgaver, herunder at yde en effektiv og fyldestgørende support til produktionslinjerne. Du vil derudover bl.a. håndtere afvigelser, kundeklager, SOP opdateringer og optimeringsprojekter. Du sidder tæt på dine kolleger i et storrumskontor, og der foregår løbende sparring omkring arbejdsopgaverne på en dynamisk og energisk måde. Alle står klar til at give en hjælpende hånd, hvis der er udfordringer med at nå deadlines, eller der er brug for faglig sparring og input. Kvalifikationer
Du vil indgå i vores GMP support team, der består af 14 topengagerede medarbejdere, som supporterer vores 3 pakkelinjer i forbindelse med kvalitetsudfordringer, review af batchdokumentation og mindre optimeringsprojekter. Derfor er det vigtigt at:
  • Du er hurtig til at skabe overblik over komplekse processer og problemstillinger og løser dem på en systematisk og databaseret måde.
  • Du skriver og taler flydende dansk og engelsk da du på daglig basis vil have et tæt samarbejde med specielt operatørerne og vores kvalitetsafdeling.
  • Du kan formulere dig kort og præcist, når du skal dokumentere hændelser omkring produktionslinjerne.
  • Du har stærke kompetencer inden for systematisk problemløsning.
  • Du kan kommunikere bredt og på alle niveauer på tværs af organisationen.
  • Du kan lide at udarbejde dokumentation med et meget højt kvalitetsniveau.
  • Du er interesseret i at opbygge gode arbejdsmæssige relationer både i og udenfor afdelingen.
  • Det er vigtigt for os, at finde den helt rette medarbejder, der passer ind i vores team. Derfor er vi åbne overfor både nyuddannede og erfarne kandidater, dog er der krav om at have enten en bachelor eller kandidatgrad. Det er afgørende, at du er en person, der går forrest, tager ansvar og tager initiativ til at løse udfordringer både i forhold til den produktionslinje, som du supporterer, men også i forhold til, hvordan vi samlet kan gøre det bedre. Du skal være en teamplayer, som kan spille dine kollegaer gode og som sætter pris på, at den rigtige opgaveløsning sker i fællesskab. Du er som person i stand til at overholde deadlines og samtidig sikre, at vores kvalitet er kompromisløs. Det betyder også, at du trives med at følge procedurer og overholde standarder. Om afdelingen
    Afdelingen er en del af Injectable Finished Products (IFP) og består af ca. 180 medarbejdere fordelt på 6 teams, der sikrer produktion og frigivelse af livsvigtig medicin til diabetikere og overvægtige i hele verden. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Du får fornøjelsen af at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Associate Manager Jesper Fedder på mail: [email protected] Ansøgningsfrist
    28. februar 2023. Ansøgninger vil blive gennemgået og håndteret løbende. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

    Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hillerød

    Lignende jobs

    • Øvrige i Hillerød

      Do you see opportunities rather than limitations? Would you like to work in the "Factory of the Future"? Are you looking for a position where you can leave your personal mark and work with highly c..
      • Øvrige
      • Hillerød
      Få mere info
    • Øvrige i Hillerød

      Are you passionate about quality assurance and optimizing work processes through digitization and automation? Do you thrive in a dynamic environment with varied tasks and the opportunity to shape y..
      • Øvrige
      • Hillerød
      Få mere info
    • Øvrige i Gentofte

      Er du tekniker med solid forståelse for produktionsudstyr og interesse for Upstream processer? Vil du arbejde med komplekse processer i nye faciliteter? Og er du klar til at gøre en forskel for men..
      • Øvrige
      • Gentofte
      Få mere info
    • Øvrige i Hillerød

      Are you a proficient expert driven by the goal of maximising the efficiency and effectiveness of SAP systems? Do you aspire to challenge the status-quo, fully leveraging your capabilities to establ..
      • Øvrige
      • Hillerød
      Få mere info