Afdelings- eller overlæge ved gastro-sektionen, Radiologisk Afd., Aalborg Universitetshospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Da en af vore gode kolleger gennem mange år, af familiære årsager har valgt at søge andre udfordringer, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge ledig til besættelse fra 1. april 2023 eller efter aftale.

Vi søger en afdelings- eller overlæge i radiologi med interesse indenfor gastroradiologi og gerne med erfaring i CT, MR, UL og interventioner. Denne stilling kan i et vist omfang tilpasses på baggrund af den enkelte ansøgers ønsker og kvalifikationer.

Har du erfaring indenfor det gastro radiologiske er det en fordel, men ikke noget krav, da vi regner med at proppe en masse uddannelse i dig, for at du kan blive vores nye kollega mange år frem. Afdelingen er fremadstormende, og vi ser lige nu ind i en afdeling, der har potentiale til at blive Danmarks bedste både uddannelsesmæssigt, fagligt og ikke mindst arbejdsmiljømæssigt. Kom og vær en del af denne fantastiske rejse..!!

Afdelingen er delt i sektioner indenfor gastroradiologi, onko- og thoraxradiologi, perifer interventionsradiologi, neurointerventionsradiologi, mammaradiologi, neuroradiologi,
ortoradiologi, pædiatrisk radiologi og urologisk radiologi.

Om afdelingen og sektionen
Afdelingen er også en af landets største med et årligt undersøgelsesantal på ca. 300.000. Vi diagnosticerer, undersøger og behandler patienter indlagt på Aalborg Universitetshospital samt henviste patienter fra de praktiserende læger i Region Nordjylland. Derudover udføres de højt specialiserede funktioner indenfor radiologi i Region Nordjylland kun i Aalborg.
Afdelingen er fordelt på 5 matrikler: Aalborg Nord, Aalborg Syd, Thisted, Hobro og Farsø. Den opslåede stilling er fysisk placeret i Aalborg.

Gastro sektionen afholder daglige konferencer med vores kliniske samarbejdspartnere og MDTkonferencer indenfor kræftdiagnostik. Foruden almen praksis udfører vi en række undersøgelser for bl.a. abdominalkirurgisk afdeling, ligesom undersøgelser for medicinsk gastroenterologisk og onkologisk afdeling er en stor del af vores hverdag. Som højt specialiseret sektion udfører vi også en lang række specielle UL-undersøgelser, så har du ønske om at lære dette område at kende, vil der også være udviklingsmuligheder heri ligesom vi dagligt udfører en del UL-vejledte procedurer. Alt sammen spændende områder, hvor du i et vist omfang kan være med til at tilrettelægge dine arbejdsopgaver i forhold til dine interesser.

Personlige kvalifikationer
Der søges en læge med gode samarbejdsevner, fleksibilitet, loyalitet og empati. En læge som rummer en god personlig integritet såvel som evne til at udvise handlekraft og beslutsomhed, når det er nødvendigt.

Forskning og udvikling
Som universitetshospital har forskning og udvikling en høj prioritet og Radiologisk Afdeling har etableret en selvstændig forskningsenhed. Universitetshospitalet indgår i væsentlig grad i både introduktions- og hoveduddannelsen i radiologi. Der arbejdes kontinuerligt på at udvikle et godt læringsmiljø, der sikrer de yngre læger en solid basis- og specialistuddannelse. Der vil derfor i stillingen indgå lægelig undervisning og supervision af yngre læger. Ligesom der vil være mulighed for forskning og publicering.

I stillingen lægger vi således overordnet vægt på:
  • Ambitioner som medicinsk ekspert
  • Gode samarbejdsevner
  • Lyst og vilje til at arbejde i teams med lægekolleger, men også tværfagligt både i afdelingen og med vores kliniske kolleger
  • At du tager ansvar for løsning af afdelingens/sektionens opgaver
  • Gode kommunikative evner
  • At du har en tillidsvækkende og anerkendende omgangsform
  • At du er aktivt deltagende i uddannelsen og oplæringen af læger under uddannelse


Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til leder af Radiologisk Afdeling Peter Lasborg () tlf. 40207594.

Søges stilling som overlæge, vil ansøger blive bedømt ud fra de 7 lægeroller. Aalborg Universitetshospital har udarbejdet et skema til bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger i Region Nordjylland. Da en del af skemaet skal udfyldes af ansøger, bedes skemaet rekvireret på hjemmesiden:

Ved ansættelser i Region Nordjylland skal der indhentes reference samt børneattest på den ansøger, der ønskes ansat.
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for YL eller OVL indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger.

Motiveret ansøgning vedlægges curriculum vitae.
Samtaler og ansættelse forventes afholdt løbende.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Introstilling på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Aalborg UniversitetshospitalMave- og Tarmkirurgisk SpecialeAalborg UniversitetshospitalStillingsnr: [xxxxx]i-02Introduktionsst..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til humørfyldt medicinsk afsnit.Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme er en afdeling i udvikling, hvor hverdagen hurtigt kan forandres, kan du lide at have travlt og..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Gistrup

    Vil du være med til idriftsættelse af en helikopterlandingsplads, et rensningsanlæg eller nyt Aalborg Universitetshospital? Så er det dig vi søger som drifts- og vedligeholdelseskoordinator til tek..
    • Sygeplejerske
    • Gistrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejersker til Onkologisk afdelingI Dagafsnit for kræftbehandling søger vi to sygeplejerske til faste stilling på 37 timerfra den 1.6.2024Afdelings/Afsnitsprofil:i Dagafsnit for k..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!