Studentermedhjælper til Kreditrapportering og Styring - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København

Er du omhyggelig, struktureret og analytisk stærk, og er du nysgerrig efter at lære den finansielle sektor at kende indefra? I Kreditrapportering og Styring er vi optaget af at passe godt på Nykredits udlån og informere koncernen om, hvordan makroøkonomiske begivenheder påvirker kreditrisikoen. I Kreditrapportering og Styring søger vi en studentermedhjælper, der kan være med til at sikre en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Dit kommende job
Kreditrapportering og Styring er en central enhed, der blandt andet har ansvar for styring og rapportering af Nykredits kreditrisiko på brancheniveau. Det sker ved løbende rapportering af den aktuelle sammensætning og størrelse af kreditrisikoen samt analyser af aktuelle makroøkonomiske begivenheder. Rapporteringen tilgår Nykredits øverste ledelse og myndighederne. Derudover foretages der løbende analyser, som indgår som koncernstrategiske oplæg ved tilpasning af kreditpolitikken. Konkret anvendes analyserne til eksempelvis justering af risikospredning på brancher.

Dine ansvarsområder bliver bl.a.:

  • databearbejdelse i SAS og tabeller/figurer i Excel og Power BI til brug for branche- og kreditanalyser
  • deltagelse i udarbejdelsen af den løbende rapportering
  • at være ansvarlig for dataleverancer af KPI mål
  • at hjælpe med udarbejdelse af præsentationsmateriale i PowerPoint
  • at være superbruger på værktøjer til datafangst og -analyse
  • at indsamle offentlig tilgængelig data om makroøkonomiske tendenser.

Din profil
Vi forestiller os, at du er godt i gang med andet eller tredje år på en videregående økonomisk uddannelse, hvor du har stiftet bekendtskab med finansielle problemstillinger. Du er kommunikativ og analytisk stærk, og det falder dig helt naturligt at tage ansvar for dine opgaver. Derudover har du stærke IT-kompetencer og har lyst til at fordybe dig i data. Du er vant til at arbejde med Office-pakken særligt med fokus på Excel samt PowerPoint. Desuden er det en fordel, hvis du har kendskab til SAS, Power BI eller øvrige programmeringssprog, dog er dette ikke et krav.

Du er omhyggelig og tager ansvar for dine opgaver. Du får en stor berøringsflade internt i Nykredit, så det er vigtigt, at du også er udadvendt, serviceminded og har gode samarbejdsevner. Samtidig har du stort gå-på-mod og har lyst til at arbejde med mange forskelligartede opgaver.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af et team på otte fuldtidsansatte medarbejdere og seks studentermedhjælpere. Du vil indgå fast i teamets dagligdag. Du vil få ansvar for faste driftsopgaver, men der vil også være rig mulighed for at deltage i løbende ad hoc opgaver. Derudover vil der være stor mulighed for at lære fra dygtige kolleger, da vi prioriterer faglig sparring. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at forme din karriere i Nykredit. Efter endt uddannelse vil det være muligt at søge en graduate stilling i Nykredit.

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og der er mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier, men vi forventer samtidig, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte analytiker Kathrine Sumborg Christensen på tlf. 44 55 16 24 eller underdirektør Hanne Råe Larsen på tlf. 44 55 16 17.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • København
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder (studiejob) i København

    Har du interesse for databehandling og automatisering af processer og kunne du tænke dig at få et godt springbræt til din videre karriere?Dit kommende job Dine arbejdsopgaver inkluderer prim..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København V

    Job ID: 22317 Vi søger en Formuerådgiver Erhverv, som brænder for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser for vores kunder og være en del af et kompetent team. Du vil få muligheden for at arb..
    • Finansmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx]? Nu har du chancen, for vi søger en dygtig kunderådgiver til Firmakunder i Kundeservice. Afdelingen har ansvaret for vores indbetalinger og..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i København

    Proaktiv dialog i fokusI Mødeservice i Danica Pension er der fokus på kundernes ubevidste behov og deres finansielle muligheder. Derfor søger vi lige nu en kunderådgiver, der er god til den proakti..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
24. april 2024 81
23. april 2024 83
22. april 2024 81
21. april 2024 83
20. april 2024 83
19. april 2024 82
18. april 2024 80
17. april 2024 84
16. april 2024 81
15. april 2024 82
14. april 2024 84
13. april 2024 83
12. april 2024 84
11. april 2024 84
10. april 2024 78
9. april 2024 76
8. april 2024 75
7. april 2024 81
6. april 2024 84
5. april 2024 80
4. april 2024 81
3. april 2024 78
2. april 2024 76
1. april 2024 79
31. marts 2024 81
30. marts 2024 83
29. marts 2024 79
28. marts 2024 83
27. marts 2024 86
26. marts 2024 81
25. marts 2024 81

Værd at vide når du søger job som finansmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer