Kemiker til Danmarks største miljølaboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

I vores uorganiske vandafdeling udfører vi en bred vifte af mere end 65 analysemetoder, på både rent vand, spildevand, slam, jord og andre faststoffer til private og offentlige kunder.

Jobbeskrivelse

Grundet en hurtig vækst udvider vi vores team med flere kemikere. Du skal sammen med teamet supportere den daglige drift og gå forrest, når det gælder kvalitet i vores daglige arbejdsgang. Derudover vil du løbende bidrage til spændende udviklingsprojekter.

Efter en oplæringsperiode, får du metodeansvar for en række af vores analysemetoder, hvor dine ansvarsområder vil være:

  • at sikre, at analysemetoderne overholder kvalitetskrav og er løbende opdateret iht. standarder, normer og gældende lovgivning
  • at foretage grundige årsagsanalyser og gennemføre forebyggende handlinger for reklamationer og afvigelser
  • at indkøre og validere nye analysemetoder
  • at udvikler analysemetoderne og deres arbejdsgange, med fokus på at forbedre kvaliteten
  • at sikre et højt kompetenceniveau og være gå-til person for at løse faglige problemstillinger hos Uorganisk Vand-afdelingen

Kvalifikationer

Faglige kompetencer
Der er mange indgangsvinkler til stillingen, men vi forventer at du har en relevant naturvidenskabelig baggrund med speciale inden for kemi, f.eks. Cand. Scient. eller civilingeniør.

Derudover leder vi efter en person som:

  • har et bredt kendskab til kemi og kan anvende sin teoretiske forståelse og erfaringer til at løse faglige problemstillinger
  • erfaringer med analyser af vandige matricer som drikkevand og spildevand er en fordel, men ikke et krav
  • erfaringer er analysemetoder for faste matricer som slam, jord og afsvovlingsgips vil være en fordel, men ikke et krav
  • taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

Personlige kompetencer

  • Du arbejder struktureret, omhyggeligt og er god til at afslutte dine opgaver
  • Du er god til at samarbejde på tværs og udviser fleksibilitet i hverdagen
  • Du har et positivt mindset, godt humør og masser af energi
  • Du er som person åben, ærlig og hjælpsom

Yderligere oplysninger

Arbejdstid
37 timer, som typisk placeres i hverdagene i tidsrummet 8-16.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mette Østergaard Filsø på tlf. nr. 26864231.

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag, ved at klikke på "Søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret". Du skal søge online – det er eneste måde. Ansøgninger sendt på mail tage ikke i betragtning til stillingen. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Så send din ansøgning afsted hurtigst muligt.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiker
  • Vejen
  • Onsdag den 22. februar 2023