Er du vores nye nattevagt? Vi har fleksibel vagtplan og spændende patientforløb!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Afsnit 182 på Psykiatrisk Center Glostrup er et lukket ældrepsykiatrisk afsnit med spændende og komplekse patientforløb. Nu søger vi en medarbejder til fast nattevagt med vagtrul 7/7 i fleksibel vagtplan – måske det er dig?

Vi løser faglige udfordringer i samarbejde med patienten Her på afsnit 182 har vi plads til 13 patienter, der alle har enestuer. Patienterne er over 70 år og lider af forskellige psykiatriske sygdomme. Vi kan også have yngre patienter med demenssygdom.

Vi modtager patienter i alle vagter, og hverdagen kan være travl, men spændende – og selvfølgelig er der også stille perioder. Her får du en rolig arbejdsdag. Vi har heldigvis få tvangssituationer, men det kan forekomme.

Vi har mange spændende faglige udfordringer, da vi ofte har komplekse patientforløb med fysiske, psykiske og sociale problemstillinger. Vi sætter en ære i at løse disse på bedst mulig vis. Dette sammen med patienten, pårørende og et godt tværfagligt samarbejde i teamet.

Ikke to nætter er ens Du får ansvar for pleje og behandling af vores patienter, hvor du har til opgave at udvikle og opretholde den høje faglighed i nattetimerne. Nogle af dine konkrete arbejdsopgaver bliver at:

  • Skabe de bedste vilkår om natten til at patienterne får ro
  • Dokumentere søvnmønstre og andre observationer/interaktioner gennem natten
  • Observere symptomer og deltage i udredning
  • Videregive rapport fra aften- og nattevagt til dagvagten om morgenen


Derfor skal du søge jobbet hos os! Vi klæder dig godt på til jobbet! Du får grundigt intro- og oplæringsforløb. Og vi har mange dygtige og erfarne kollegaer, som har været hos os i mange år. De er altid klar til at hjælpe og sparre med dig.

Vi er en gruppe medarbejdere, der virkelig værner om kollegaskabet. Hos os bliver du lynhurtigt en del af personalegruppen, og vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde.

Vi har smukke omgivelser. Noget af det vi er allermest glade for er vores dejlige, store have. Der er gangsti med trappe, hvor patienterne går tur og træner med fysioterapeut. Og i foråret 2022 fik vi sat en havepavillon op og anlagt sansehave.

Vi har desuden et flot akvarium i dagligstuen og mange flotte naturbilleder rundt omkring på afdelingen – alt sammen til stor glæde for vores patienter.

Løn- og ansættelsesvilkår Der er tale om en fast stilling som nattevagt med vagtrul 7/7 og vagt hver anden weekend.

Er du interesseret i at høre nærmere om timesammensætningen, stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte oversygeplejerske Elizabeth Ekelund på 38 64 05 24 eller [email protected].

Stillingen er til besættelse 1. april 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og principper for ny løn.

Søg stillingen via linket senest d. 15. februar 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Der er nu en helt unik mulighed for dig at blive vores nye kollega med ansættelse pr. 1 juni 2024 (med respekt for planlagt ferie). Vi tilbyder en arbejdsplads med dygtige kollegaer, høj kompleksitet i opgaveløsningen, et stabilt borgerflow og et godt kollegialt sammenhold på tværs af vagtlag.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Vurderingspladserne er et midlertidigt døgnophold på 1-12 uger, der tilbydes borgere, som har et særligt behov for hjælp og støtte på grund af kognitive funktionsnedsættelser. Borgerens situation gør, at der er et særligt behov i forhold til de fysiske rammer og til personalets kompetencer.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info