Lystoftebakken søger assistenter i dagvagt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Kære kommende kollega,

Vi tror på mødet mellem mennesker, så vi glæder os til at se dig til en samtale på Lystoftebakken. Send gerne dit cv og evt. et par ord om, hvem du er.

Hvem er vi?

Lystoftebakken består af 61 plejeboliger og 63 beskyttede boliger. Vi ønsker, at alle, der kommer til Lystoftebakken, oplever et åbent og imødekommende hus, hvor der er højt til loftet. Vi håber, at udefrakommende straks kan fornemme en atmosfære præget af interesse, nysgerrighed og lyst til at samarbejde.

Mette, SSH: ”Vi har set, at mange af vores beboere blomstrer op, når de flytter ind i de beskyttede boliger. De kommer ud og bliver en del af et fællesskab, og oplever ”jeg kan godt!”.

Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tilgang, hvor vi sammen med beboere og pårørende skaber, bibeholde og genetablere en meningsfuld, selvstændig og aktiv hverdag. Vi arbejder alle ud fra, at livet skal leves - hele livet. Beboernes selvbestemmelse står forrest, og målet er at skabe det bedst mulige og mest værdige liv for vores beboere. Derfor er beboerens individuelle ressourcer, livshistorie, ønsker og behov for pleje, omsorg og aktiviteter altid i centrum.

Sabine, SSA: ”Det giver noget, at vi har noget sammen. Beboerne spørger til os, og vi spørger til dem. Vi har noget fælles sammen. Vi har båndet til beboerne, og de har tillid og tryghed. Det skal vi skabe, så får man så meget tilbage”.

En del af et fagligt fællesskab

Du vil blive en del af et kompetent og venligt team, hvor der er høj trivsel, gode muligheder for sparring samt spændende udviklingsinitiativer. Vi er mange fagligheder under samme tag, der styrker tværfagligheden og udviklingen af din faglighed. Vi sikrer løbende sparring og undervisning, så alle oplever at have høj faglighed i arbejdet.

Michael, kvalitets- og udviklingssygeplejerske: ”Vi har tværfagligheden i huset, så vi kan koncentrere os om beboerens behov. F.eks. hvis der er behov for at lave en dysfagi-udredning, så tager vi fat i vores ergoterapeut. Vi skal ikke vente. Vi har det hele, det er fedt”.

Gode arbejdsforhold i skønne omgivelser

Vi er aktive på vores Facebook-side, så gå endelig ind og se hvad vi laver i hverdagen her. Ellers kan du læse mere om os på vores hjemmeside her, og høre flere af vores kolleger fortælle om vores relationer til borgerne, vores faglige tilgang samt ledelsen her.

Der er meget mere, vi gerne vil fortælle om Lystoftebakken, den udvikling vi har gang i, og selvfølgelig høre om dig. Ring gerne til Lizette Breil (afdelingsleder) på 45260364 eller Tine Bau (chef) på 45260310

Søg stillingerne senest den 12. februar kl. 12

Vi glæder os til at høre fra dig

Mvh Tine, chef Lystoftebakken

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Hørsholm

    OMRÅDE: 2970 HørsholmEr du en frisk ung mand eller kvinde, der vil have et job, hvor du gør en forskel og kan du lide frisk luft?Har du god fysik og lyst til at hjælpe et ungt menneske som .
    • SOSU-assistent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Charlottenlund

    SOSU-hjælper i dagvagt med hver 3 weekend Vi har mange dygtige kollegaer – vi mangler bare dig! Inden du læser videre, skal du være opmærksom på, at du kan søge jobbet nemt og hurtigt. Du skal blo..
    • SOSU-assistent
    • Charlottenlund
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Er du social- og sundhedsassistent og har fokus på sociale fællesskaber og relationsdannelse?Så se dette job på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi samarbejder tværfagligt og hvor der er plads .
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info