Kontorelever søges til Børne- og Undervisningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København K

Kunne du tænke dig en alsidig uddannelse med en masse relevant praksiserfaring og spændende, teoretiske skoleophold? Vil du have en elevtid med dygtige og engagerede vejledere, hvor dine input værdsættes? Så søger vi, i Børne- og Undervisningsministeriet, lige nu både elever til København og til vores afdeling i Holbæk.

3 gode grunde til at blive elev i Børne- og Undervisningsministeriet:

1. Vi garanterer et veltilrettelagt og udviklende uddannelsesforløb. Du fårselvstændige opgaver, ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Du vil aldrig være alene om opgaverne, der vil altid være hjælp at hente, da du bl.a. bliver tilknyttet en fast vejleder på hvert praktiksted, som kan hjælpe og sparre med dig løbende.

2. En spændende hverdag, der klæder dig på til dit videre arbejdsliv.Hos os får du mulighed for at prøve en masse forskellige arbejdsopgaver, som giver dig en bred viden og erfaring, der er et godt afsæt for dit arbejdsliv efter endt uddannelse.

3. Et stærkt elevnetværk. Du bliver en del af vores elevgruppe, hvor du får mulighed for at deltage i vores elevnetværk, der foruden diverse sociale arrangementer, spiser frokost en gang om ugen og bidrager til at skabe faglige relationer på tværs af ministeriet.

”Det fedeste ved at være elev i Børne- og Undervisningsministeriet er,
at man får en masse ansvar og hurtigt bliver en del af et godt fællesskab”

Hasse Schwartz, tidl. kontorelev (2020-2022)

Hvem er du? Du er udadvendt, serviceminded og opsøgende i forhold til opgaver. Vi forventer, at du løbende har lyst til at dygtiggøre dig og aktivt tager ansvar for din egen udvikling gennem din elevtid, og at du kan lide at samarbejde med andre om opgaver.

Derudover forventer vi, at du:

  • har bestået/består EUX 1. del eller har bestået/består en gymnasial uddannelse og efterfølgende gennemfører et kort grundforløb (EUS)
  • har et indgående kendskab til it, især Word og Excel
  • kan formulere dig skarpt – både mundtligt og skriftligt.


Om uddannelsen til kontorelev hos os Praktikforløbet for kontorelevuddannelsen i offentlig administration tager to år og består af en vekslen mellem praktikophold hos os og skoleforløb. I løbet af praktikforløbet vil du komme til at sidde med opgaver som sagsbehandling, kontakt til borgere og institutioner, puljeansøgninger, mødebooking- og planlægning, projektarbejde, økonomi og regnskab samt HR og personaleadministration. Du rokerer kontor hvert halve år, da det er vores ambition, at du får mulighed for at få et bredt læringsforløb. Du bliver tilknyttet en vejleder på hvert praktiksted, som du kan sparre med undervejs i forløbet.

Du kan læse mere om uddannelsen her.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes som elev efter overenskomsten OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Skatteministeriet og HK/Stat. Du kan læse mere om lønnen som kontorelev i cirkulæret, som du finder her.

Ansættelsen er pr. 1. september 2023.

Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, med flextid og betalt frokostpause.

Dit arbejds- og tjenestested vil enten være i København, Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K, Teglholmsgade 1, 2450 København SV eller i Holbæk, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, cv, kopi af eksamensbevis/terminskarakterer og eventuelle anbefalinger elektronisk senest 22. februar 2023. Men send gerne din ansøgning allerede i dag, for vi holder samtaler løbende.

Du bedes skrive i din ansøgning, om du foretrække en elevplads i København eller i Holbæk eller ønsker at være begge steder i løbet af din elevperiode.

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en RKV, som skal vedlægges din ansøgning.

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingen som kontorelev, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Josefine Nybro Hansen på telefon 2015 6917 eller [email protected].

Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside eller læse, hvad vores nuværende og tidligere kontorelever siger om os her.

Børne- og Undervisningsministeriet Børne- og Undervisningsministeriet består af et departement og to styrelser og samlet arbejder vi for at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Ministeriets område indebærer alt lige fra dagtilbud til de mindste børn og grundskoleområdet til ansvaret for eksaminer og it-understøttelse for børn, unge og voksne.

I Børne- og Undervisningsministeriet ønsker vi, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • København K
  • Onsdag den 22. februar 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media søger en udadvendt og teknisk stærke piccoline/piccolo. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København K

    ”Jeg er færdig med elevuddannelsen om et års tid, og jeg er virkelig glad for det. Jeg får lige så meget ansvar, som jeg har lyst til, og de er rigtig gode til at tage imod nye elever, ” fortæl..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Frederiksberg

    Drømmer du om en elevplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og få ansvar i takt med, at din viden og erfaring vokser? Så er det måske dig, vi søger med opstart d. 1. september 2024. JobbetS..
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København V

    Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver? Vil du arbejde med løn- og personaleadministrative opgaver? Motiveres du af variation i opgaverne og af at lære en masse nyt? Så e..
    • Kontorassistent
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0