Fundraising, Kommunikation / Marketing / PR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du erfaring med datadrevet markedsføring og ledelse? Og er du nysgerrig på, hvordan vi bedst kan kombinere data, medier, kreativt indhold og målgruppeanalyser for at sikre størst mulig effekt af vores fundraising-aktiviteter? Så er du måske UNICEF Danmarks nye Head of Marketing & Donor Engagement.

Om stillingen:
UNICEF er verdens største børneorganisation, og vi arbejder over hele verden for, at børn overlever og klarer sig i livet. Vi har i dag en stærk og loyal base af UNICEF-støtter, der er med til at gøre vores arbejde for verdens børn muligt. Vores førsteprioritet er at give alle vores donorer, både nye og eksisterende, den bedst mulige oplevelse som del af UNICEF.

I forbindelse hermed søger vi en erfaren leder til vores nye team for Marketing og Donor Engagement, der kommer til at spille en nøglerolle i at sikre, at endnu flere danskere engagerer sig i UNICEFs arbejde de kommende år. Du bliver en del af vores Private Fundraising afdeling, hvor du vil få det ledelsesmæssige ansvar for et team af fem dygtige kollegaer, der arbejder for at tiltrække nye private donorer og for at skabe gode oplevelser for dem, der allerede støtter.

I jobbet vil du skulle vægte både teamets kreative udvikling af nye kampagner og hele tiden understøtte, at vi optimerer performance af vores aktiviteter ved test og læring på alle vores indsatser. Vi arbejder målrettet for at sætte den data, vi har tilgængelig bedst muligt i spil for at understøtte vores digitale udvikling og øge vores digitale indtægter over tid. Derfor lægger vi vægt på, at du både har erfaring inden for og interesse i at udvikle digital og datadrevet markedsføring og loyalitetsarbejde sammen med et stærkt team af specialister.

Ansvarsområder:

  • Du bliver leder for et team af fem dygtige kollegaer med stærke specialistkompetencer inden for marketing, digital markedsføring, kampagneudvikling og –eksekvering, ambassadørsamarbejder, marketing automation, donor journeys og retention. Herudover vil du få kollegaer inden for database og fundraising-systemer, telemarketing (in-house) samt arve-fundraising, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores dygtige kollegaer i Brand & Content teamet.
  • Du bliver en del af ledelsesgruppen i Private Fundraising, og du vil få en central rolle i at bidrage til afdelingens retning og vores fælles prioriteter.
  • Dine primære mål bliver at øge værdien af vores donorbase over tid, at tiltrække nye faste støtter og sikre enkeltbidrag samt at fastholde vores eksisterende donorer.
  • Du skal være med til at udvikle og prioritere kampagner samt lave medieplanlægning, der understøtter de strategiske mål.
  • Du skal sikre fremdrift og kvalitet inden for vores loyalitetsindsatser, donor-journey-udvikling og -optimering, churn prevention og winback.

Dine kvalifikationer:

  • I UNICEF Danmark vægter vi uddannelse af alle ledere, da netop god ledelse er en forudsætning for at have en organisation i trivsel. Derfor er det vigtigste for os, at du er en dygtig leder, der vægter udvikling, læring og godt samarbejde.
  • Du er resultatorienteret og optaget af at udvikle og øge performance på vores indsatser sammen med teamet.
  • Du har din marketingværktøjskasse i orden og har ideelt set både erfaring med kampagnearbejde, medievalg og -indkøb og loyalitetsindsatser.
  • Du arbejder både strategisk og analytisk samt er nysgerrig på, hvordan vi som afdeling kan udvikle vores måde at bedrive fundraising med bedre brug af data, ny anvendelse af vores systemer, nye samarbejder og en kreativ tilgang til markedet.
  • Vi arbejder med Microsoft Dynamics CRM og Salesforce Marketing Cloud. Det er ikke et krav, at du har erfaring med netop disse systemer, men vi forventer, at du har indsigt i marketing automation, personaliseret donorkommunikation og potentialet herfor.
  • Den faste støtte fra vores donorer er det primære ben i vores private indtægter. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med abonnementsprodukter eller services, enten fra en anden NGO eller fra en kommerciel virksomhed.

Ansættelsesvilkår:
Du bliver en del af Marketing & Donor Engagement-teamet, som organisatorisk er en del af Private Fundraising-afdelingen i UNICEF Danmark, og du får reference til Direktør for Private Fundraising and Acquisition, Kristina Boldt.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen. Vi vægter fleksibilitet, og du vil have mulighed for hjemmearbejde to dage om ugen.

Rekrutteringsprocessen:
Ansøgningsfristen er den 15. februar 2023 kl. 12. Du søger stillingen via knappen ”ansøg”, herefter vil du blive guidet til vores rekrutteringsportal, hvor du kan uploade CV og ansøgning.

Vi forventer at indkalde til 1. samtale i uge 8.

Spørgsmål:
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør for Private Fundraising og Acquisition, Kristina Boldt, på [email protected] eller 21 45 37 98.

Om UNICEF
UNICEF er dén organisation, som alle verdens lande har sat i spidsen for at sørge for, at børn overlever og klarer sig i livet. Først og fremmest hjælper vi børn i de mest udsatte positioner, men ikke kun dem. UNICEF arbejder for alle verdens børn. Rammen er FN’s Børnekonvention, og hele indsatsen er afhængig af frivillige bidrag. UNICEF er børnenes stemme på regeringskontorerne, deres hjælpende hånd uanset, hvor de bor, og deres livreddende nødhjælpsleverandør under de værste krige og katastrofer. Vi redder børns liv, fra de er inde i deres mors mave, til deres voksenliv begynder. For mere information besøg www.unicef.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. april 2024 88
18. april 2024 87
17. april 2024 91
16. april 2024 95
15. april 2024 94
14. april 2024 101
13. april 2024 102
12. april 2024 105
11. april 2024 107
10. april 2024 105
9. april 2024 102
8. april 2024 97
7. april 2024 102
6. april 2024 100
5. april 2024 104
4. april 2024 107
3. april 2024 106
2. april 2024 100
1. april 2024 104
31. marts 2024 106
30. marts 2024 105
29. marts 2024 104
28. marts 2024 108
27. marts 2024 109
26. marts 2024 108
25. marts 2024 107
24. marts 2024 106
23. marts 2024 106
22. marts 2024 108
21. marts 2024 110
20. marts 2024 107

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer