Projektleder med blik for tidlig forebyggelse og tværfagligt samarbejde søges til ”Familiernes hus” – et nyoprettet t...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vi har en spændende stilling ledig til dig, som er optaget af at udvikle tidlige og forbyggende indsatser, kan facilitere det tværfaglige arbejde og har gode koordinationsevner.

Vi har netop taget hul på et større udviklingsarbejde med etableringen af et nyoprettet familiehus; Familiernes hus. Familiernes hus er støttet med projektmidler fra Socialstyrelsen, og frem til 31. marts 2026 har vi brug for en dygtig projektleder, som sammen med os skal bistå udviklingen og forankringen af forskellige indsatser, koordinere samarbejdet mellem de mange frivillige og kommunale tilknyttede aktører, understøtte de daglige aktiviteter i huset samt varetage projektledelsen.

Om Familiernes hus
Målgruppen i Familiernes hus er kommende forældre og spæd- og småbørnsfamilier med børn i alderen 0-6 år. Familiernes hus tilbyder en række forebyggende og universelle tilbud samt tidlige forebyggende indsatser, som kan støtte familierne i deres graviditet, forældreskab og samliv. Der vil være et særligt fokus på opsporing af gravide og spæd- og småbørnsfamilier, som er i udsatte positioner. Familiernes hus har adresse i Stensved i Vordingborg Kommune, og her vil familier og kommende forældre bl.a. kunne møde sundhedsplejerske, jordemoder, familiebehandler, skolesocialrådgiver samt frivillige foreninger på småbørnsområdet. En del af familiehusets opgave er også at sikre sammenhæng og koordination med andre kommunale aktører for at kunne tilbyde familierne helhedsorienterede indsatser.

I forbindelse med Familiernes hus oprettes der også et tilbud til anbragte børn og unge i alderen 7-21 år, hvor børnene og de unge kan få rådgivning samt deltage i caféaftener, sociale arrangementer samt gruppeforløb. Udover projektlederen vil husets faste medarbejdere bestå af en sundhedsplejerske, en familiebehandler og en distriktsrådgiver. Familiernes hus er organiseret under Center for Sundhed, Børn og Familie i Vordingborg Kommune.

Om stillingen
Som projektleder får du det overordnede tovhold på huset og dets aktiviteter, og du skal sammen med de forskellige aktører udvikle og forankre husets tilbud samt sikre kontakt til og koordinere samarbejdet med øvrige kommunale og frivillige foreninger. En vigtig del af opgaven bliver også at sikre løbende afrapportering til styregruppen, varetage dataindsamling og afrapportering til Socialstyrelsen, planlægge aktiviteter, koordinere kompetenceudvikling og kursusforløb, sikre økonomistyring samt formidling og markedsføring; herunder SoMe.

Du refererer til lederen af Sundhedsplejen og lederen af Børn og Familie og vil få et tæt parløb med en styregruppe bestående af leder af Sundhedsplejen, leder af Børn og Familie og civilsamfundsorganisationen HOME-START.

Om dig
Udover at have gode samarbejds- og koordinationsevner skal du have en samfunds- eller sundhedsfaglig kandidatuddannelse eller relevant sundheds- eller socialfaglig baggrund og gerne med efteruddannelse. Det er vigtigt, at du har projektledererfaring og har et indgående kendskab til børneområdet og tidlige forebyggende indsatser. Du skal være stærk i såvel projektudvikling, forankring og implementering og kunne navigere i et felt med mange aktører.

Det er helt centralt, at du:
  • er løsningsfokuseret og nysgerrig
  • er en stærk brobygger
  • har en stor og bred arbejdsradius
  • er en god formidler
  • kan arbejde struktureret og målrettet med opgaveløsningen
  • kan omsætte ideer til handling og skabe værdi for borgerne
  • trives med projektlederrollen og kan holde fokus i en foranderlig hverdag

Om os
Center for Sundhed, Børn og Familie består af Børn og Familie, som varetager det specialiserede børneområde, Sundhedsplejen, tandplejen, børnefysioterapeuter samt et familie- og rusmiddelcenter. Vi arbejder tæt sammen på tværs af områderne med det fælles mål om at finde de bedste løsninger for kommunens børn og familier. Centrets enheder refererer til samme centerchef, og afstanden fra beslutning til handling er derfor meget kort. Ligeledes arbejder vi tæt sammen med daginstitutionerne, skolerne, PPR m.fl.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med en uformel omgangstone og godt kollegaskab, en spændende og udviklende stilling med høj grad af indflydelse og ansvar samt alsidige opgaver med mulighed for at indgå i mange samarbejdsrelationer på børneområdet.

Øvrige oplysninger:
Aflønning efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

Ansøgningsfrist: 19. februar 2023

Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt i uge 8

Tiltrædelsesdato: 1. april 2023 ellers snarest muligt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder af Børn og Familie, Lars Petersen, på tlf. 2928 1564 eller leder af Sundhedsplejen, Vibeke Fogh, på tlf. 2965 8275.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vordingborg
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Vordingborg

    Vores byggerienhed hos Artelia Sjælland løser i eget regi og sammen med den øvrige del af Artelia en lang række spændende og afvekslende projekter. Både renovering og nybyggeri af alt fra mindre bo..
    • Projektleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Projektleder i Næstved

    Projektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelias mange kerneydelser. Vores kompetencer inden for infrastruktur er opbygget gennem rigtig mange år. Vi anvender den nyeste teknik o..
    • Projektleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Projektleder i Hele Danmark

    Søg stillingenGrundinformationGrundinformation *Navn Billede Din adresse Adresse *Postnr *By *E-mail Tlf. Nummer Mobil Nummer Ansøgn..
    • Projektleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Projektleder i Næstved

    Til vores center i Næstved og Holbæk søger vi en projektleder til håndtering af løsøre. Om jobbet Hos BELFOR bliver en del af en virksomhed, hvor vores værdier er Integritet, respekt og eng..
    • Projektleder
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere over tid

Dato Alle jobs som projektledere
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2