Håndværkere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for at arbejde med mekanik, automatik og teknisk vedligehold? Bliver du motiveret af at arbejde med dygtige og hjælpsomme kollegaer i omgivelser fyldt med nyt udstyr? Så har vi muligvis det helt rette job for dig. Vores Novo Nordisk produktionssite, Needle Manufacturing & Sourcing, i Hjørring søger dygtige håndværkere med godt styr på både ”mekanikken og automatikken” til afhjælpende og forebyggende vedligeholdelse af vores produktionsudstyr. Der er tale om faste stillinger placeret i lønkategori F3 jf. Novo Nordisks lønaftaler. Jobbet
Du bliver en del af et produktionsmiljø med fokus på Lean Manufacturing, løbende forbedringer, procesoptimering samt systematisk problemløsning, der udgør en vigtig del af dagligdagen. Det stiller krav til vores medarbejdere om forandringsparathed og evne til at se muligheder frem for begrænsninger. Du kan forvente, at dine daglige arbejdsopgaver vil bestå af følgende:
  • Opstart og drift af vores montagelinjer
  • Vedligehold på udstyret
  • Fejlfinding og problemløsning
  • Dokumentering af udførte arbejdsopgaver
  • Vi producerer 24/7, hvorfor det også vil være en fordel, at du har erfaring med skiftehold fra tidligere stilling. Du må være indstillet på, at der forekommer weekendvagter. Kvalifikationer
    For at kvalificere dig til stillingen, forestiller vi os, at du:
  • Er uddannet automatikteknikker, elektriker eller har en anden relevant mekanisk uddannelse. Vedhæft venligst svendebrev i din ansøgning.
  • Har erfaring indenfor el og automatik.
  • Har interesse og kompetencer indenfor mekaniske anlæg, da en stor del af jobbet består af at udføre service og udskiftning af mekaniske dele.
  • Er fortrolig med PC-arbejde, herunder bl.a. SAP, da brug af dette danner grundlag for en stor del af vores processer.
  • Har god kvalitetsforståelse og gerne med godt kendskab til GMP, som er en naturlig del af hverdagen.
  • Som person forestiller vi os, at du har gode samarbejdsevner og er serviceminded. Du er fleksibel med stor ansvarsfølelse og en god portion ”gå-på-mod”. Du er en teamplayer og en god kollega, der altid er parat til at give en hånd med. Endvidere lægger vi vægt på, at du har ordenssans, arbejder systematisk samt besidder et godt humør. Om teamet
    Du bliver en del af et af et team af medarbejdere, som står klar til at byde dig velkommen og støtte dig i dit daglige arbejde. Du vil blive tilknyttet et hold bestående af fem operatører og to håndværkere. Teamet er en del af Needle Manufacturing & Sourcing, som har det globale ansvar for den samlede forsyningskæde af Novo Nordisks penkanyler herunder både intern og ekstern produktion, kvalitetssikring samt produktionsudvikling. Vi er organiseret i seks afdelinger og med mere end 400 medarbejdere dedikeret til at sikre forsyningen af penkanyler til Novo Nordisk. Vi er drevet af et kvalitetsmindset og er stolte af at være en arbejdsplads, hvor vores gåpåmod og høje ambitioner forenes og skaber resultater til gavn for vores patienter. Om Novo Nordisk
    I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt
    For yderligere information kan du kontakte Louise Stride Fleischer Nielsen, Associate Manager, på tlf. +45 30 75 54 13. Ansøgningsfrist
    15. februar 2023. Vi holder løbende samtaler og stillingsopslaget bliver taget ned, når stillingen er blevet besat. Vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Vær opmærksom på, at det er en forudsætning, at du vedhæfter dit svendebrev (skolebevis er ikke tilstrækkeligt) for at komme i betragtning. Et billede af et fysisk svendebrev er tilstrækkeligt. Du behøver ikke uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
    Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

    Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hjørring

    Lignende jobs

    • Øvrige i Aalborg

      Rustfast montør søges til spændende stilling!For kunde i Aalborg søger [xxxxx] en medarbejder til fast stilling som rejsemontør. Du vil have hele Danmark som din arbejdsplads og skal herefte..
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info
    • Øvrige i Aalborg

      Skal du være en del af en af Aalborgs førende Tandlægeklinikker? Vi har udvidet klinikken med yderligere 5 klinikrum, og derfor søger vi en ny Tandplejer. Vil du have en arbejdsplads, hvor du k..
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info
    • Øvrige i Aalborg

      Are you motivated to drive change and help improve the lives of people living with chronic diseases? Do you want to be part of a dedicated team with the aim of securing a leading position within th..
      • Øvrige
      • Aalborg
      Få mere info
    • Øvrige i Frederikshavn

      Har du en sundhedsfaglig uddannelse, eller er du ufaglært og nysgerrig på, om det kunne være noget for dig, så er det måske noget for dig at blive ansat som afløser tilknyttet Østervrå Ældrecenter .
      • Øvrige
      • Frederikshavn
      Få mere info