LOGISTIKMEDARBEJDER TIL VAREUDLEVERINGSLAGERET, 30 TIMER PR. UGE, ODENSE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SØ

Hvem er du?

Elsker du et højt arbejdstempo og at bruge din fysik i dit arbejde? Så vil du passe godt ind som logistikmedarbejder på vareudleveringslageret. Her arbejder vi på den del af lageret, som ikke er tilgængeligt for kunden. For at trives i jobbet skal du kunne lide at arbejde i et miljø, som er præget af forandringer og højt tempo. Vi ser gerne, at du har erfaring med lager- og logistikarbejde, men derudover forventer vi, at du:

- Er i god fysisk form og kan håndtere mange tunge løft
- Har truckcertifikat – eller har lyst til at erhverve det
- Har overblik og kan vise vejen frem - med fokus på orden og detaljer
- Motiveres af at prioritere og organisere egne opgaver, så tiden udnyttes bedst muligt
- Har høj selvdisciplin og kan administrere frihed under ansvar.

Dine ansvarsområder

Den primære opgave er plukning af kundeordrer med håndkraft, palleløfter og truck. Som medarbejder på vareudleveringslageret pakker og løfter man derfor flere ton om dagen. I takt med at ordrer ekspederes online eller i varehuset, finder du varerne til kunden og sørger for, at de rigtige varer pakkes hurtigst muligt og uden fejl og mangler. Du vil primært arbejde selvstændigt men med kolleger tæt omkring dig.

Dine opgaver er derfor:
- Pluk- og pakning af ordrer fra varehuset samt fragt- og klik&hent-ordrer
- Koordinering af hjemtransportordrer og dialog med transportører
- Oprydning samt vedligeholdelse af afdelingen og dens udstyr
- Tæt samarbejde med øvrige afdelinger, særligt kundeservice og salg

Sammen som et team

Vi i afdelingen har ansvaret for at plukke, pakke og håndtere alle de ordre som kunderne køber online. Vi har derfor faste deadlines dagligt og disse hjælpes vi ad med at nå i sammen. En af afdelingens stærke værdier er ”togetherness” – sammen er vi stærkest!

I forbindelse med pluk af ordre vil vi opholde os i kundeområder. Det skal derfor forventes at vi i samarbejde med vores salgsorganisation skal hjælpe kunden i varehuset, på den bedst mulige måde.

Hos os bliver du en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere, som alle arbejder mod det samme fælles mål. Vi sikrer en effektiv logistik i varehuset og yder god service over for kunderne, selvom vi har begrænset kundekontakt. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring i at samarbejde med mange forskellige mennesker. Det er en afdeling præget af mange forandringer, da IKEA i øjeblikket har stor fokus på at udvikle vores leveringskanaler overfor vores kunder. Vi arbejder derfor i et højt tempo, men har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet. Hos IKEA har du uendelige muligheder for at udvikle dig.

Du er velkommen til at kontakte Logistics Team Leader Chris Haahr ([email protected])ved spørgsmål. Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager ansøgninger via vores rekrutteringssystem og ikke via e-mail.

ØVRIGE INFORMATIONER

• Stillingen er på 30 timer pr. uge i gennemsnit
• Din arbejdstid kan variere efter driftens behov med morgen- og aftenvagter, og du skal forvente at arbejde i weekender, både lørdag og søndag. Det er muligt for dig, at komme med input til arbejdsplanen.
• Løn inden for IKEAs lønramme for lager/logistik, herunder pension- og fritvalgsordning samt forskudttidstillæg
• Øvrige arbejdsvilkår følger HKs funktionæroverenskomst
• Vi har diverse personalegoder som helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatordninger med samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning osv.
• Ønsket opstart hurtigst muligt eller efter aftale.
• Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at lukke jobopslaget, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante kandidater.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Odense SØ

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Hele Danmark

    VÆR MED PÅ HOLDET HOS DANMARKS FØRENDE MILJØVIRKSOMHED Har du lyst til nye udfordringer i et dynamisk team med stor international kontaktflade? Er du god til at bevare overblikket, også når det..
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi søger nu terminalarbejdere både med og uden truck, til vores kunde i Odense. Opstart er hurtigst mulig. I stillingen får du flere forskelligartede arbejdsopgaver, der både involverer:- Tøm..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Harald Nyborg søger engagerede og energiske medarbejdere, der drømmer om at arbejde med lageropgaver. Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt! Lager..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Harald Nyborg søger engagerede og energiske medarbejdere, der drømmer om at arbejde med lageropgaver. Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen vægtes højt!Stilli..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Odense SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Odense SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1