VVS-montør til blik- og ventilationsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nexø

Trives du godt med frihed under ansvar og motiveres du af at levere et professionelt håndværk? EL OG VVS CENTER søger en selvkørende VVS-montør til vores dygtige VVS-team.

Glad på job og fagligt dygtige kollegaer at sparre med
Firmabilen indeholder alt det værktøj, du har brug for.Du er derfor altid klartil at komme ud på spændende arbejdsopgaver. Dine kollegaer på kontoret planlægger din dag med forskellige serviceopgaver, blik- og ventilationsarbejde. Der vil også til tider kunne blive brug for dig til lidt større projekter. Det vigtigste er, at du er mødestabil, fleksibel og får løst arbejdsopgaverne i samarbejde med dine dygtige kollegaer.

Dine mødetider er mandag - torsdag 7.00-15.30 og fredag 7.00-12.00.

Et godt øje for blik og ventilation
Vi forventer, at du er uddannet VVS-montør eller har lignende uddannelse. Vi ser gerne, at du har et par års erfaring med blik- og ventilationsarbejde, men det er ikke en nødvendighed. Bare du kan se dig selv arbejde med det og dygtiggøre dig indenfor området.

Ude hos kunderne yder du god service, et professionelt håndværk og er med til at bidrage til at EL OG VVS CENTER bliver Bornholms førende arbejdsplads indenfor vores fagområde og en attraktiv medspiller for både samarbejdspartnere og kunder. Du har hver dag mulighed for at sparre med kompetente kollegaer.

Vi vil gerne gøre din hverdag sjovere og fagligt spændende
Vi tilbyder dig et job i en virksomhed med gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår. Her er altid en humoristisk og uformel tone. Du får frihed under ansvar i dit job og mulighed for løbende uddannelse og udvikling i den retning du ønsker. Medarbejdernes trivsel har høj prioritet hos os og vi arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre end i går. Vi ved, at hvis vores medarbejdere går glade på arbejde, så kommer resultaterne også derefter. Derfor har vi en medarbejder ansat til at sørge for trivslen, at øge arbejdsglæden, koordinere uddannelse, lærlinge forhold mm.

Vil du være med på holdet?
Kan du se dig selv i stillingen, så kontakt Nicklas Andersen, VVS-overmontør på tlf. 5649 2001 eller send dit CV og et par ord omkring dig selv på [email protected]

Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, da opstart er hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!


OM EL OG VVS CENTER
EL OG VVS CENTER beskæftiger i dag over 50 kvalificerede teknikere, montører, beregnere, lærlinge, administrative medarbejdere og ledere. Vi dækker hele øen fra vores afdelinger i Nexø og Rønne. Vi udfører alt i rådgivning, installation og vedligeholdelse af alle opgaver, som har med el og vvs at gøre, både til erhverv, landbrug og private.
www.elogvvscenter.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nexø.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Nexø
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Er du den erfarne VVS- og ventilationsingeniør, der med din erfaring og indsigt, kan bidrage til et højt fagligt niveau i mange spændende projekter? Vores kunde, INGENIØR’NE oplever en fortsat .
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Hvor engagement og trivsel i hverdagen gør en forskel!Har du min. 3 års erfaring som VVS’er? Er du faglig stærk, samarbejdsorienteret og bevidst om at give dine kunder en god serv..
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Har du flere års erfaring med projektering af VVS- installationer? Har du en relevant uddannelse og ballast inden for VVS-faget? Er du struktureret og serviceminded? Så er du måske den kandidat, so..
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Blikkenslager i Hele Danmark

    Har du erfaring med VVS projektledelse og styring af byggesager? Har du erfaring fra branchen og tilsvarende stilling? Måske du er uddannet VVS´er, VVS Tekniker eller VVS – installatør? Trives du i..
    • Blikkenslager
    • Hele Danmark
    Få mere info