Sygeplejerske til Ældrecentret Solvang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

”På Solvang skaber vi rammerne for den enkelte beboers trivsel”

Vi søger en sygeplejerske 30 - 32 timer per uge, med arbejde i dagvagt på hverdage og enkelte helligdage fra 1. marts 2023 eller snarest herefter.

Vi tilbyder dig:

· En god arbejdsplads med en engageret medarbejdergruppe.

· Et nært samarbejde med gode og fagligt dygtige kolleger, der forstår at sætte relationen før opgaven og yder personcentreret omsorg, hvor beboerkonferencer er en arbejdsmetode.

· Et introduktionsforløb, hvor du vil blive tilknyttet en mentor, så du sikres en god oplæring i forhold til beboerne, dit team, journalsystemet Nexus mm.

· Mulighed for faglig og personlig udvikling.

· Deltagelse i netværk for sygeplejersker ved plejecentrene i Struer Kommune

· Et hus hvor vi holder timeout for at holde fokus på det gode arbejdsmiljø hver dag hele døgnet.

· En arbejdsplads, hvor humoren er en naturlig ingrediens.

· Mulighed for afholdelse af 3 sammenhængende ugers sommerferie.

Vi ønsker os en sygeplejerske, der:

  • Kan planlægge, udføre og delegere sygeplejeopgaver, samt udvikle og formidle sygeplejen i relation til det øvrige personale på plejecentret.
  • Kan yde pleje og behandling af, samt omsorg for borgere med komplekse sygeplejefaglige problemstillinger såvel fysisk som psykisk.

· Vil medvirke til at vores beboere har et godt liv, hvor de oplever værdighed, livskvalitet, tryghed og sikkerhed.

· Kan skabe nærvær og relationer til vores ældre borgere og deres pårørende.

· Er fagligt velfunderet og har lyst og evne til udvikling.

· Måske har et særligt interessefelt, der kan komme vores beboere til gode.

· Kan udvise engagement, initiativ, ansvarlighed og selvstændighed.

· Kan anvende anerkendende kommunikation i samarbejdet.

· Medvirker aktivt til trivsel og arbejdsglæde på plejecentret.

Lidt om os:

Ældrecentret Solvang har adresse på Rolighedsvej 1, Hvidbjerg, 7790 Thyholm. Vi har 40 faste lejligheder og 2 midlertidige pladser. Vi er ca. 45 medarbejdere fordelt på to teams, bestående af sygeplejersker, pædagoger, husassistenter, social- og sundhedsassistenter, samt social- og sundhedshjælpere. Vi har et nært samarbejde med aktivitets- og kostområdet. Vi arbejder ud fra Struer Kommunes overordnede værdier, som er: Nærhed, gennemsigtighed, ordentlighed, tolerance og fleksibilitet. Vi forpligter os på at efterleve Struer Kommunes Værdighedspolitik 2021. Vi har gode omgivelser inde og ude. Vi har en musikhave, vilde blomsterbede, cykler, bus og Katten Trixi. Vi er uddannelsessted for social- og sundhedshjælper- og assistentelever.

Ansøgning: Vi håber, at dette har vakt din interesse. Ansøgning skal ske elektronisk via linket og der medsendes CV og eksamensbevis.

Ansøgningsfrist:

- er mandag den 13. marts 2023 kl. 8.00. Vær opmærksom på, at vi afholder ansættelsessamtaler løbende.
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte: Sygeplejerske Birthe Burghardt på telefon 61 89 28 41 eller mail: [email protected] eller funktionsleder Ruth Siersbæk på telefon 22 54 41 31 eller mail: [email protected]



Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarende alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Struer
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Sommerferiejobbet du simpelthenmåsøge!Har du lyst til at opleve glæden ved at gøre en forskel for vores borgere, og har du lyst til at blive en del af vores dejlige arbejdsplads, så er det præcisDI..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Er du studerende og mangler et sommerferiejob og evt. efterfølgende afløser/weekendarbejde?Har du lyst til og mod på at pleje og yde omsorg for andre mennesker?Kan du sætte dig ind i andres situati..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Sygeplejerske med interesse for kompleks borgernær sygepleje søges!Drømmer du om en fagligt ambitiøs arbejdsplads med fokus på samarbejde, bære – og væredygtighed og med mulighed for kompetenceudvi..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Ejstrupholm

    Har du som menneske et naturligt talent for at skabe gode relationer, og kan du indgå i et konstruktivt samarbejde og dialog med både medarbejdere, kolleger, samarbejdspartnere og ikke mindst vores..
    • Sygeplejerske
    • Ejstrupholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0