Overlæge til Palliativ Afsnit, Geriatrisk og Palliativ Afdeling GP, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Ved Palliativ Afdeling, Geriatrisk og Palliativ Afdeling GP, søges en overlæge pr. 1.5.2023 eller efter aftale.

Om Palliativ Afdeling

Palliativ Afdeling er organiseret i et sengeafsnit og et udgående palliativt team. Palliativt Sengeafsnit P20 har 12 senge og cirka 400 indlæggelser på årsbasis. Udgående Palliativt Team har cirka 150 tilknyttede patienter, som følges ambulant.

Palliativ Afdeling yder specialiseret palliativ indsats til voksne patienter med uhelbredelig, livstruende sygdom og deraf afledte komplekse palliative problemstillinger. Målgruppen for indsatsen inkluderer patienternes pårørende. Kontinuitet for patienterne og deres pårørende prioriteres højt. Indsatsen baserer sig på WHO’s definition af palliation, og har til sigte at fremme livskvaliteten hos patienter og deres pårørende gennem forebyggelse og lindring af lidelse forbundet med livstruende sygdom. Den palliative indsats ydes koordineret og behovsbestemt af et velfungerende tværfagligt team. Teamet omfatter læger, sygeplejersker, assistenter, psykologer, fysioterapeuter, socialrådgivere, præster og sekretærer. Vi afholder tværfaglig konference to gange ugentligt.

Palliativ Afdeling rådgiver og understøtter sundhedsfaglige aktører og enheder, som yder basal palliativ indsats i afdelingens optageområde. Afsnittets speciallæger skiftes til på hverdage kl. 8.00-16.00 at yde palliationsfaglig rådgivning til læger i Region Hovedstaden, da Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er ansvarlig for den regionale, palliative rådgivningsvagt i dette tidsrum.

Det er et strategisk satsningsområde for Palliativ Afdeling at udvikle den palliative indsats på tværs af de kliniske afdelinger på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og på tværs af primær- og sekundærsektor. Palliativ Afdeling har i konsekvens heraf etableret en tværgående tilsyns- og rådgivningsfunktion internt på hospitalet, og vi har desuden i tæt samarbejde med Københavns Kommune etableret fast bemanding på Afdeling for Lindring, Vigerslevhus, to dage om ugen samt lægebetjent telefonrådgivning de øvrige af ugens dage.

Palliativ Forskningsenhed er en del af Palliativ Afdeling. Enheden er anerkendt nationalt og internationalt for sit betydende bidrag til forskning i palliation. Enheden er desuden det administrative centrum for Dansk Palliativ Database.

Om stillingen

Vi søger en overlæge, som er dynamisk, visionær og innovativ, og som vil tage medansvar for en systematisk udvikling af den palliative indsats på tværs af hospitalets afdelinger og på tværs af sektorerne. Vi forventer, at du i særdeleshed vil udvise interesse for og dedikation til udvikling af den palliative indsats til patienter med medicinsk organsvigtssygdom.

Du vil indgå i afdelingens lægeteam på lige fod med afdelingens øvrige speciallæger med funktion på både sengeafsnittet, udgående team og den tværgående funktion. Vi forventer, at du har både respekt og flair for samarbejde på tværs af faggrupper, afdelinger og sektorer. Herudover ser vi gerne, at du har undervisningserfaring, og er interesseret i at varetage undervisningsopgaver både internt og eksternt.

Om dine kvalifikationer

Du er speciallæge i et klinisk speciale, som er relevant for den palliative indsats. Du er fagområdespecialist i palliativ medicin eller interesseret i snarest at søge fagområdespecialist-godkendelse via den nødvendige kliniske og teoretiske uddannelse. Du har solide kompetencer inden for kommunikation og tværfagligt samarbejde.

I ansøgningen bedes du forholde dig til alle syv lægeroller og så vidt muligt dokumentere dine kvalifikationer indenfor hvert af områderne. CV og kopi af speciallægeanerkendelse medsendes via link.

Løn- og ansættelsesforhold

Aflønning og ansættelse sker i overensstemmelse med gældende overenskomst. Stillingen er i udgangspunktet på fuld tid.

Der er tale om en vagtfri stilling med tjeneste på hverdage i dagtid og enkelte helligdage. Der kan blive mulighed for frivillig deltagelse i den regionale, palliative rådgivningsvagt uden for dagtid.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Ledende overlæge Merete Paludan: tlf. 3091 4936 ([email protected]) eller

Cheflæge Eckart Pressel: tlf. 2165 3242 ([email protected])

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er 8.2.2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København NV
  • Onsdag den 08. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studerende med interesse i arbejdet med mennesker. Bring allerede nu dine kompetencer i spil. Vi søger 1 medicinstuderende eller fysioterapeutstuderende til at indgå i et team (Østerbro) hos en livsglad og aktiv borger. Vi leder efter dig, der starter på 1. eller 2.
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du en engageret og fagligt velfunderet speciallæge i psykiatri? Brænder du for at blive en del af et stærkt tværfagligt miljø, hvor trivslen og ambitionerne er i top? Og drømmer du om at sætte d..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du onkolog eller hæmatolog eller læge med tilsvarende kvalifikationer og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien og vil pr..
    • Læge
    • København
    Få mere info