Rekrutteringsfirma

CFO/COO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødding

Forretningsdrift, økonomi, IT & HR


Med reference til virksomhedens ejerleder får du det overordnede ansvar for virksomhedens forretningsdrift, der omfatter økonomi, IT, HR og eftermarked. Som medansvarlig for den samlede forretnings fortsatte udvikling er du strategisk og organisatorisk sparringspartner for ejerlederen. Du opbygger en effektiv økonomifunktion og forestår herigennem virksomhedens ressource- og budgetstyring. Som projektleder på implementering og forankring af nyt ERP-system styrker du i tæt samspil med de øvrige ledere virksomhedens datagrundlag og identificerer nøgletal for de fremtidige ledelsesdispositioner. Herudover varetager du en god og nærværende HR-ledelse og -administration, der medvirker til en fortsat høj medarbejdertrivsel.

Forretningsorienteret profil med fokus på lederskab


Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse og gerne erfaring fra ledelsen af en økonomifunktion. Det vigtigste er, at du er i stand til - og indstillet på at skulle varetage et bredt funktionsansvar og ikke mindst nøglerollen som direktørens højre hånd. Du er analytisk og forretningsorienteret og dit personlige lederskab er for dig en drivkraft, der medvirker til effektivitet og motivation for dine omgivelser. Du tager naturligt teten i den fortsatte professionalisering af virksomheden, hvor du både evner at holde fokus på mål, proces og deltagere. Du kan holde mange bolde i luften, har overblik og er dygtig til at involvere og motivere folk omkring dig. Af natur er du teamplayer, du brænder for at skabe resultater og sammenhængskraft og du besidder en naturlig autoritet, hvor du formår at skabe følgeskab og respekt.

Attraktiv mulighed i dynamisk familievirksomhed


Du tilbydes en central position hos en af maskinbranchens førende aktører, hvor dagligdagen foregår i et meget uformelt miljø og hvor du kommer helt tæt på og med stor mulighed for at præge forretningens drift og udvikling.

STENDERUP A/S er en af maskinbranchens førende aktører. Virksomheden er i vækst, har egenimport og forhandler og servicerer stærke specialiserede maskinbrands til landbrugs- og entreprenørsektoren samt offentlig sektor. STENDEREUP beskæftiger pt. 38 medarbejdere. Læs mere på


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonomichef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødding.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonomichef
  • Rødding
  • Tirsdag den 07. marts 2023

Lignende jobs

  • Økonomichef i Sydjylland

    Vi søger en engageret regnskabschef til koncernens kontor i Trekantområdet, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Brænder du for at gøre en forskel og har du erfaring med at a..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI denne stilling kommer du til at blive en del af en organisation, hvor du vil indgå i finansteamet sammen med en [xxxxx] kollega. Her bliver din primære rolle at løse de daglige økonomi..
    • Økonomichef
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Økonomichef i Kolding

    Vores kunde er en velkonsolideret virksomhed, der udvikler, producerer og sælger egne produkter i hele verden. Virksomheden ønsker at være anonym i den indledende proces, men det kan oplyses at den..
    • Økonomichef
    • Kolding
    Få mere info
  • Økonomichef i Vejle

    Vi søger en dygtig og erfaren regnskabsansvarlig/regnskabschef til en veletableret produktionsvirksomhed beliggende i Vejle Syd. Virksomheden, der ønsker at bevare sin anonymitet, har omkring 25 de..
    • Økonomichef
    • Vejle
    Få mere info