Ældrecentret Æblehaven søger Teknisk servicemedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Ældrecentret Æblehaven søger Teknisk servicemedarbejder.

Plejecenteret Æblehaven søger en teknisk servicemedarbejder 37 timer per uge.

Du indgår i vagtskema sammen med dine to kollegaer, lederen af teknisk service samt en teknisk servicemedarbejder i tidsrummet mandag til torsdag fra 7-16 og fredag fra 7-15.

Ældrecenteret Æblehaven er 25 år gammelt og er på godt 12.000 kvm og med store grønne beplantede arealer, som indgår i driften.

Centeret består af 93 boliger, fordelt på 11 huse i stueplan med mindre terrasser og havestykker, daghjem, køkken, vaskeri samt en trænings- og aktivitetsenhed samt en tandklinik. Hertil kommer en række møde- og servicelokaler med bl.a. AV-udstyr. Centeret huser også Hjemmeplejen Strandens mange medarbejdere og deres sygeplejeklinik.

Særligt for denne stilling er, at man hjælper vores pleje- og omsorgspersonale med installering og service af hjælpemidler i borgernes boliger, samt også er ansvarlig for den tekniske drift af Teton.ai bevægelsescensorer.

Arbejdsopgaver:

Der er en ude- og inde del:

Ved vintertide indgår du i sne- og saltvagten, lige som græsset skal klippes, træerne beskæres og hækkene klippes om sommeren.

Inde kan du naturligvis udføre mangeartede service- og reparationsarbejder, kontakt til håndværkere, syn af boliger samt vedligeholde bygninger og tekniske anlæg, så som ABA og CTS anlæg, nødkaldeanlæg ol.

Kvalifikationer:

Du er uddannet ejendomsservicetekniker, elektriker eller VVS’er og har stor erfaring inden for service- og bygningsdrift. Og har du arbejdet med miljø- og energioptimering.

Du er helt sikkert vant til at opsætte telefoner, printere og andet teknisk udstyr og kan let håndtere AV-udstyret i vores mødelokaler.

Personlige kvalifikationer:

Det er helt afgørende, at du kan arbejde selvstændigt, er struktureret, serviceminded, og så er du naturligvis et ordensmenneske.

Du har stor teknisk snilde og gode IT-kundskaber, herunder erfaring med brug af MS Office, Outlook o. lign.

Du har kørekort og kan køre med vedligeholdelseskøretøjer; herunder traktor, snerydder o. lign.

Vil du vide mere:

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg, hører vi gerne fra dig. Kontakt Tekniske serviceleder Claus Jørgensen på tlf.: 2044 2331

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter principper om Ny Løn.

I Brøndby Kommune er der en politik om at der indhentes referencer.

Tiltrædelse:

Efter nærmere aftale og gerne snarest muligt.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 3/2 2023 kl. 12:00

Samtaler:

Samtaler afholdes onsdag den 8/2 2023.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Der er nu en helt unik mulighed for dig at blive vores nye kollega med ansættelse pr. 1 juni 2024 (med respekt for planlagt ferie). Vi tilbyder en arbejdsplads med dygtige kollegaer, høj kompleksitet i opgaveløsningen, et stabilt borgerflow og et godt kollegialt sammenhold på tværs af vagtlag.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Vurderingspladserne er et midlertidigt døgnophold på 1-12 uger, der tilbydes borgere, som har et særligt behov for hjælp og støtte på grund af kognitive funktionsnedsættelser. Borgerens situation gør, at der er et særligt behov i forhold til de fysiske rammer og til personalets kompetencer.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info