Mechanical Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Kommer du med en stærk baggrund inden for mekanisk konstruktion, og trives du med at arbejde produkt- og projektorienteret? Er du klar til at træde ind i en selvstændig rolle, hvor du får masser af ansvar men samtidig plads til at vokse med opgaven? Som vores nye Mechanical Engineer får du muligheden for at følge dine projekter til dørs i en alsidig hverdag.

Din hverdag hos SubC Partner
Som Mechanical Engineer hos SubC Partner vil du skulle sikre at vores produkter er innovative, optimerede og relevante for markedet. Du vil selvstændigt, og i samarbejde med kolleger, skulle varetage opgaver indenfor udvikling, konstruktion, beregning og sikre overholdelse at klassifikationskrav samt udarbejde produktionsgrundlag og indkøbe komponenter.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

  • Konstruktion, 2D/3D-tegning og beregning i Autodesk Inventor/Solidworks
  • Analytiske beregninger i PTC Mathcad,
  • Komponent- og leverandørudvælgelse
  • Nødvendig dokumentation iht. gældende lovgivning.
  • Deltagelse i tilbudsgivning og medvirken ved udarbejdelse af nye løsningsforslag til kunder
  • Opfølgning i værkstedet på producerede emner. SubC producerer selv stål og aluminiums komponenter (gangbroer, rammer, moduler, clamps, løftegrej osv).

Fælles for opgaverne er, at du vil udføre dem i tæt samarbejde med vores ingeniør-kollegaer, projektledere og værksted, men det vil være dig, som har det overordnede ansvar, hvorfor du skal trives med at træffe beslutninger og altid følge dine opgaver helt til dørs. Vi har pt. ansat 12 ingeniører/teknikere i afdelingen.

Om dig
For at få succes i stillingen forstår du vigtigheden af samarbejde for at nå gruppens fælles, ambitiøse mål og bidrager med god energi for at nå dertil. Du trives med at arbejde i et forholdsvist højt tempo til tider, og du mestrer at tænke innovativt og ud af boksen. Endvidere er det afgørende, at du kan omsætte gode idéer til konkrete, tekniske løsninger, og at du hele tiden er på forkant med tidens tekniske tendenser.

Vi forventer, at du har mindst 3-5 års erfaring fra en lignende rolle og at du:

  • Er naturligt teknisk nysgerrig og har en faglig stolthed
  • Trives med at have flere sideløbende opgaver og projekter
  • Evnen til at arbejde selvstændigt i kombination med samarbejde på tværs af organisationen
  • Er i stand til selvstændigt at prioritere dit opgaveflow
  • Har solid erfaring med udvikling og mekanisk design og konstruktion
  • Evner at sætte dig ind i nødvendig, lovgivningsmæssig viden indenfor dit ansvarsområde
  • Behersker engelsk i skrift og tale

I forhold til din baggrund så forestiller vi os, at du er uddannet maskin- eller bygningsingeniør. Derudover ser vi gerne, at du har en håndværksmæssig baggrund (gerne med kendskab til maskiner/konstruktioner) – dette er dog ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende stilling i en virksomhed i løbende udvikling, hvor omgangstonen er uformel. Vores organisation er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af dedikerede og kompetente kolleger med reference til Team Lead, Mike Wind.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer samt pension, sundhedsforsikring og kantineordning. Arbejdsstedet vil være i Esbjerg, hvor vores produktion ligger i forbindelse med vores kontorer, så der er rig mulighed for at se dine resultater og konkret følge tilblivelsen af produkter.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager, Camilla Gode på tlf.: +45 28 10 85 55. Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist er d. 24. februar 2023. Vi arbejder målrettet på at finde den rette kandidat til stillingen, hvorfor samtaler afholdes løbende, så tøv endelig ikke med at søge stillingen.

Hvis du er interesseret, bedes du sende din ansøgning og CV ved at trykke ’’søg stilling’’ her på siden.

Om SubC Partner
SubC Partner er international leverandør af services, produkter og innovative løsninger til on- og offshore industrien. Vores mål er at tilbyde de mest innovative, fleksible og omkostningseffektive løsninger til at sænke pris på energi. Vi tilbyder en bred vifte indenfor offshore inspektion, installation, reparation og vedligehold såvel som engineering-, fabrikations- og projektledelseskompetencer. Vi er en virksomhed i vækst som vandt Scale-Up Denmark i 2020, og derfor er kåret som virksomheden med landets største vækstpotentiale. Vores organisation er kendetegnet ved en høj grad af holdånd og en flad ledelsesstruktur. Vi beskæftiger 100 af de dygtigste medarbejdere inden for vores område, og vi glæder os til at få endnu flere kompetente og skarpe hoveder med ombord!

Du kan læse mere om SubC Partner på www.subcpartner.com.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maskiningeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maskiningeniør
  • Esbjerg
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maskiningeniør i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte maskiningeniør i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maskiningeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maskiningeniør over tid

Dato Alle jobs som maskiningeniør
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0
19. marts 2024 0