Studentermedhjælper til Marketing med lyst til at skrive

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hedensted

Er du studerende med lyst til at komme tættere på erhvervslivet gennem et studiejob? Har du lyst til at udfordre dine kompetencer indenfor et bredt udsnit af marketing-disciplinerne i praksis. Kan du bidrage til den bæredygtige agenda med dragende tekster om forretningen, og har du lyst til at opsøge den gode historie blandt kolleger og samarbejdspartnere? Så er du måske Dakas nye studentermedhjælper til marketingafdelingen?

FÅ SAT DINE KOMPETENCER I SPIL

Som studentermedhjælper bliver du en del af en dynamisk marketingafdeling på to, der også bliver dine nærmeste samarbejdspartnere. Du vil referere til Communication & Marketing Manager, Søren Mohr Jensen. Som studentermedhjælper får du et unikt indblik i, hvordan en marketingafdeling, med ansvar for flere forretningsområder, fungerer, og du kommer i berøring med hele paletten af opgaver inden for marketing og kommunikation. Du får egne opgaver og ansvarsområder og har rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil. Vi giver dig naturligvis en grundig introduktion og oplæring i virksomheden, forretningsområderne og opgaver.

HVILKE OPGAVER KAN DU FORVENTE?

I marketingafdelingen markedsfører vi i et B2B felt, primært på dansk, inden for Dakas fire forretningsområder. Branding og lead-generering fylder en del i vores hverdag. Vi arbejder både med klassisk og digital markedsføring, hvor vi genererer leads gennem digital og analog annoncering. Vi producerer nyhedsbreve, pressemeddelelser og er aktive på sociale medier. Du vil som studentermedhjælper skulle understøtte disse indsatser. Du vil også få ugentlige driftsopgaver, såsom klargøring til medlemspakker til nye kunder, opdatering af kundelister i nyhedsbrevet og praktiske opgaver f.eks. i forbindelse med messer. Derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og trives med rutineprægede opgaver – som du også får afsluttet inden for aftalt tid. Hvis du har kreative kompetencer, er der også mulighed for prøve kræfter med billed- og videoredigering,

HVEM ER DU?

Vi forestiller os, at du er i starten eller midten af dit bachelorstudie inden for kommunikation, medievidenskab eller marketing og skal læse videre på en kandidatuddannelse. Din uddannelsesretning er ikke afgørende. Vigtigst er, at du har lyst til at skrive – og har lyst til at prøve kræfter med marketing. Du kommer til at arbejde med programmerne Mailchimp, SurveyXact, Activecampaign, Adobe Photoshop og InDesign samt CMS-systemerne Typo3, WordPress og DynamicWeb. Har du erfaring med disse programmer vil det være en fordel, men ikke et krav. Du er nysgerrig og engagerende. Du har lyst til at sætte sig ind i forretningen og få indsigt i, hvordan hverdagen foregår ude på fabrikkerne – eller opsøge en kunde for at få viden til en god historie. Du er serviceminded, så det falder dig naturligt at hjælpe – både dine kolleger i marketing men også i resten af organisationen. Vi forestiller os, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen fordelt på enten to eller tre dage afhængig af, hvad dit studie tillader.

HVEM ER VI?

Daka Denmark A/S er en mellemstor produktionsvirksomhed med fire forretningsområder bestående af Daka SARVAL, Daka SecAnim, Daka ecoMotion og Daka ReFood. Derudover hører datterselskabet Konvex AB, Sverige under Daka Denmark A/S. Hovedkontoret for Daka Denmark A/S ligger i Hedensted lige ud til motorvejen. I Daka Denmark A/S præges kulturen af en åben, ligeværdig og uformel kommunikation - og vi ønsker at være en god og attraktiv arbejdsplads med engagement og initiativ, gensidig tillid og en god korpsånd. Kendetegnet ved Daka Denmark A/S er, at de ansatte trives og bliver hos os i mange år. Du kan læse mere om os på www.daka.dk.

INTERESSERET?

Har du brug for flere detaljer om jobbet eller virksomheden, kan du kontakte Communications & Marketing Manager, Søren Mohr Jensen, på telefon +45 51 56 47 23 eller mail: [email protected]. I din ansøgning vil vi gerne kende din motivation for jobbet, og hvad du kan bidrage med. Vedlæg også dit CV med dine kontaktoplysninger, uddannelse og arbejdserfaring. Vi vil gerne høre fra dig , via linket, hurtigst muligt, og senest den 19. februar, da vi løbende indkalder til samtaler. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger via linket herunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

FORVENTET OPSTART: Midt marts/start april 2023.

Ansøgningsfrist: 19. februar 2023


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedensted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Hedensted
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i Ry

    Brænder du for at skabe struktur, sammenhæng og overblik i et digitalt og teknisk miljø, så er denne praktik for dig. Du har en teknisk profil med fokus på at kortlægge og udvide virksomhedens inte..
    • Marketingmedarbejder
    • Ry
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Ry

    Den ideelle kandidat til denne praktik har passion for at forbedre kundeoplevelser online samt evnen til at analysere og forstå kunders aktuelle behov for med det afsæt at designe en forbedret digi..
    • Marketingmedarbejder
    • Ry
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Ry

    Den ideelle kandidat har interesse for digital marketing og -konceptudvikling, er dygtig til at arbejde med eksisterende videoindhold og har evnen til at skabe struktur og klarhed omkring materiale..
    • Marketingmedarbejder
    • Ry
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (praktik) i Ry

    Den ideelle kandidat har en stærk interesse og forståelse for kunders digitale kunderejser, analytiske færdigheder til at kortlægge den, og evnen til at arbejde med eksisterende materiale for at be..
    • Marketingmedarbejder
    • Ry
    Få mere info