Overlæge i psykiatri - er det tid at gå en ny og spændende vej?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Du kan nu søge en interessant stilling som overlæge i psykiatri i kriminalforsorgen Hovedstaden. Vi kan tilbyde et anderledes, familievenligt og spændende lægejob i Hovedstadens fængsler og arresthuse.

Om jobbet

Du bliver en del af Sundhedsenheden, som varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i fængsler og arrester i kriminalforsorgen Hovedstaden. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe af sygeplejersker, læger, psykologer, sekretærer, bioanalytiker og fysioterapeut, som du vil arbejde sammen med.

Det nære samarbejde vil være med områdets i alt tre psykologer/specialpsykologer samt de almene læger.

Der er fokus på det mentale helbred i landets fængsler og arrester, og du skal sammen med dine kolleger sikre, styrke og udvikle en faglig stærk udredning, behandling og opfølgning af patienter med mangeartede psykiatriske problemstillinger.

Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to oversygeplejersker.

Dine opgaver er, at:

  • Afholde psykiatriske konsultationer, visitationer og tilsyn, herunder akutte tilsyn i kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester.
  • Tilrettelægge, udvikle og følge op på den enkelte indsattes psykiatriske/psykologiske behandling inden for de gældende fængselsmæssige rammer.
  • Varetage psykiatrisk screening af ungeindsatte.
  • Samarbejde med andre faggrupper, bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere, misbrugs-behandlere mm. primært om relevante tiltag, indsatser og muligheder i forhold til at øge indsattes trivsel.
  • Tilbyde sparring, supervision og undervisning af læge- og sygeplejerskekolleger.

Du vil herudover få tæt kontakt og samarbejde med regionspsykiatrien, både retspsykiatrien og almenpsykiatrien.

Hvem er du?

Du er speciallæge i psykiatri med højt fagligt niveau, og det er en fordel, at du har retspsykiatrisk erfaring. Lyst til at gøre en forskel for de, som er på kanten af og på kant med samfundet er et must.

Vi tilbyder

  • En alsidig hverdag, der er dynamisk og afvekslende og med en særlig patientgruppe, der lever i et fængselsmiljø og har mangeartede sundhedsmæssige, psykologiske/psykiatriske og sociale problemstillinger.
  • Et spændende arbejde i anderledes rammer, hvor omgangstonen er rar og det gode arbejdsmiljø prioriteres.
  • Et berigende tværfagligt samarbejde med mange forskellige faggrupper, bl.a. fængselsbetjente, socialrådgivere og eksterne samarbejdspartnere såsom misbrugscentre og hospitaler.
  • Et lærings- og udviklingsorienteret miljø.
  • Et spændende fagligt miljø og med mange muligheder for at lære nyt.
  • Arbejdet ligger i dagstid, og du vil ikke være omfattet af en vagtordning.

Din nye arbejdsplads

kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side - og støtte og motivation på den anden. Vi har opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen som overlæge ønskes besat hurtigst muligt og besættes på individuel kontrakt med vilkår svarende til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, hvor stillingen lønmæssigt er indplaceret svarende til løngruppe 1 i rammeaftalen.

Der vil herudover blive aftalt kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer om ugen, men der er også mulighed for ansættelse på nedsat tid.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Vestre Fængsel, Vigerslevvej 1D, 2450 København SV. Dog vil du ca. en dag om ugen gør tjeneste på en af de øvrige arrester og fængsler i kriminalforsorgen Hovedstaden.

Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om kriminalforsorgen, så tag et kig på vores hjemmesider www.kriminalforsorgen.dk og www.kfinfo.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 72555331 eller 72551779.

Samtaler afholdes i uge 8.

Ansøgningen

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest søndag den 19. februar 2023.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden

kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Ungekriminalforsorgen, et åbent fængsel, et udrejsecenter, et udlændingecenter, otte arresthuse, fem afdelinger i friheden samt tre udslusningsfængsler, som geografisk ligger i Københavnsområdet, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1250 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, institutionsmedarbejdere, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, køkkenmedarbejdere, servicemedarbejdere, akademikere og administrative medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Valby
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0