Arkitekt/landskabsarkitekt til Byplan og Landskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Byplan og Landskab er et team, hvor man hurtigt føler sig hjemme, og hvor snakken over bordet og mellem møderne betyder lige så meget som opgaverne. Det er et meget kompetent team, der hjælper hinanden, et team med høj faglig stolthed og et team, der bruger alle planlægningens værktøjer til at skabe en bedre by”. Sådan siger en højt værdsat, dygtig kollega, som har valgt at prøve noget helt andet end at arbejde i en kommune, om os.

Hvem søger vi?


Hvis du er en engageret arkitekt eller landskabsarkitekt, der brænder for at være med til at udvikle en bykommune, at omsætte strategier og politikker til lokalplaner for konkrete byggerier og byrum med høj arkitektonisk kvalitet, så skal du vælge at søge stillingen hos os.

Du skal have stærke kompetencer inden for rumlig og arkitektonisk forståelse og du vil arbejde med byomdannelse og blandet by i en kompleks kontekst. Du har en stærk strategisk forståelse og kan omsætte det til fysisk planlægning, og du ser muligheder i at samarbejde om at tilgodese flere dagsordener. I nogle tilfælde vil du også skulle følge planerne ind i byggesagen. Du får derfor en stor kontaktflade i og uden for organisationen - til borgere, virksomheder, foreninger og samarbejdspartnere. Alle projekter udformes i løbende dialog med kolleger, eksterne parter og det politiske niveau.

Ud over lokalplanlægning må du gerne have lyst til at indgå i arbejdet med miljøscreening og miljøvurdering. Vi vil gerne udvikle miljøscreening/vurdering til et konstruktivt redskab hvor vi fra start kan indtænke bedre løsninger i vores projekter og planlægning. Vi søger en profil som samtidig har evne til at formidle komplekse problemstillinger og fagligt stof på en let forståelig måde for hele teamets fagområde.

Du vil ud over ovenstående primært komme til at arbejde med


  • Implementering af arkitekturpolitikken i politiske dagsordener, arbejdsprocesser og konkrete lokalplanbestemmelser
  • Projektledelse inden for et bredt spektrum af lokalplansager
  • Dialog om og udvikling af projekter med bygherrer, konsulenter og kolleger i forhold til at fremme bæredygtige, kvalitative og æstetiske løsninger.

Vi forventer, at du


  • Sender en motiveret ansøgning, som ikke fylder mere end 1 A4 side
  • Præsenterer dine skriftlige formidlingskompetencer i hvordan du formulerer dig i ansøgningen
  • At du vedhæfter et CV, hvori du fremhæver, hvad du har lavet og hvilke resultater eller effekt din indsats har udmøntet sig i
  • I ansøgningen skal du gøre rede for følgende spørgsmål:
    • Hvordan viser du engagement og at du brænder for at skabe en by med kvalitet?
    • Hvilken type projektleder er du? Hvad er vigtigt for dig som projektleder? (hvis du aldrig har været projektleder før, så forestil dig at have ansvaret for udførelse af en hvilken som helst opgave og besvar spørgsmålet)
    • Hvilke erfaringer har du med at arbejde sammen med andre fagligheder? Og hvad betyder det for dig?
    • Hvad anser du for at være det vigtigste i vores arkitekturpolitik? Hvorfor og hvordan kan du bidrage til at implementere det?


Om Gladsaxe


Byrådet i Gladsaxe er optaget af strategisk byudvikling. Som planlæggere skal vi bidrage til at løfte Byrådets strategiske dagsordener i forhold til byens udvikling, klimatilpasning, social balance og de øvrige mål i vores Gladsaxestrategi, hvor vi tager udgangspunkt i FN’s verdensmål. Med vores arkitekturpolitik ”Gladsaxe for mennesker” ønsker vi at udvikle byen med fokus på den menneskelige skala, stedets identitet og den bæredygtige udvikling. Sammen med stadsarkitekten arbejder vi for at omsætte arkitekturpolitikken og de øvrige strategier til lokalplaner, der medvirker til en grøn og levende by, og som sikrer byrum og bygninger med høj arkitektonisk kvalitet.

Du vil blive en del af team Byplan og Landskab, et engageret team i By- og Miljøforvaltningen, hvor vi p.t. er 13 medarbejdere. Så hvis du ønsker dig en dynamisk arbejdsplads, med fokus på faglig udvikling og tværfagligt samarbejde med gode kolleger, så send os en ansøgning.

Løn- og ansættelsesvilkår


Du vil blive ansat i en fast stilling med 37 timer om ugen.

Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Tiltrædelse 1. maj 2023.

Yderligere oplysninger


Vil du høre mere om stillingen, så kan du kontakte byplanlægger Sofie Aagaard på telefon 39 57 58 53, teamleder for Byplan og Landskab Pernille Hummelmose på telefon 39 57 50 46 eller byudviklingschef Jana Eger Schrøder på telefon 20 41 13 61.

Ansøgningsfrist


Send din ansøgning med relevant dokumentation senest søndag 5. marts 2023 kl. 23.59.

Første samtalerunde vil blive afholdt torsdag 16. marts 2023, og anden samtalerunde vil blive afholdt fredag 24. marts 2023.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Arkitekt i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE LÆNGERE ANSØGESVil du være med til at forme IDAs digitale udviklingsafdeling og vil du være med til at skabe empowered teams? Så er du måske vores nye Gruppelede..
    • Arkitekt
    • København
    Få mere info
  • Arkitekt i København Ø

    Vil du være med til at gøre en forskel i [xxxxx]? Så har du chancen nu, for vi søger en Arkitekturchef til vores Arkitektur afdeling. Som Arkitekturchef vil du få en nøglerolle i at sikre .
    • Arkitekt
    • København Ø
    Få mere info
  • Arkitekt i København NV

    Har du lyst til at arbejde hos en teknisk stærk arkitektrådgiver i udvikling? Vil du bidrage til mere bæredygtigt byggeri og fremtidssikrede boliger? Kan du se dig selv som kundernes stærke ambassa..
    • Arkitekt
    • København NV
    Få mere info
  • Arkitekt i København V

    Are you passionate about transformation, renovation and interior design? Do you have a sharp design profile, a personal drive, and can work independently? We are preferably looking for a profile t..
    • Arkitekt
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som arkitekter i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte arkitekt i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal arkitekter i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte arkitekter i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som arkitekter
24. april 2024 25
23. april 2024 23
22. april 2024 23
21. april 2024 24
20. april 2024 24
19. april 2024 24
18. april 2024 25
17. april 2024 25
16. april 2024 27
15. april 2024 29
14. april 2024 29
13. april 2024 30
12. april 2024 30
11. april 2024 29
10. april 2024 26
9. april 2024 25
8. april 2024 25
7. april 2024 26
6. april 2024 24
5. april 2024 25
4. april 2024 27
3. april 2024 27
2. april 2024 27
1. april 2024 28
31. marts 2024 30
30. marts 2024 31
29. marts 2024 32
28. marts 2024 35
27. marts 2024 34
26. marts 2024 36
25. marts 2024 35