Planlægger til Tarm-Hemmet hjemmepleje søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Kan du bevare det kølige overblik, nyder du at planlægge og sikre trivsel blandt dine kollegaer – så læs med her!Vi søger en dagplanlægger til at varetage denne vigtige funktion i vores enhed.Som planlægger i Tarm-Hemmet hjemmepleje har du en central rolle i at sikre den daglige drift og trivsel. Stillingen giver dig mulighed for at bruge dine evner inden for koordinering, planlægning og samarbejde.Du kommer til et indgå i et samarbejde med 2 andre dagplanlæggere og har derigennem rig mulighed for sparring og erfaringsudveksling, uanset om du er ny eller erfaren i rollen.Hvem er vi?Tarm-Hemmet hjemmepleje er en større hjemmeplejeenhed med omkring 100 ansatte og flere forskellige faggrupper. Vi er opdelt i to dagvagtsgrupper, en aften- og nattevagtsgruppe og en sygeplejegruppe.Vi stræber efter at skabe det gode liv for alle borgere, der modtager hjemme- og sygepleje i vores område og vi har hele tiden Ringkøbing-Skjern Kommunes værdier for øje. ”Vi er ordentlige, vi er nysgerrige og vi handler”. Vi er stolte af den pleje og omsorg, som vi leverer hos borgerne hver eneste dag.Vi tilbyder en arbejdsplads, som lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø, vægter medarbejdertrivsel højt og vi er stolte af vores dygtige og kompetente medarbejdere.Dine arbejdsopgaver vil/kan bl.a. være· Overblik over personale, borgere, ruter og visiterede timer.· Læse fælles borgerjournaler og adviser og koordinere fordelingen af opgaver i forhold til disse.· Sikre de rette kompetencer til de rette opgaver.· Daglig koordinering med visitationen.· Afholdelse af gruppemøder.· Hjælpe med daglige praktiske opgaver for at få arbejdspladsen til at ”køre”.· Planlægning af kurser.· Deltage i vagtplanlægning og i at finde løsninger ved f.eks. sygdom osv.· Deltage i møder på tværs i enheden, f.eks. med enhedsleder og øvrige planlæggere.Vi forventer, at du· Har en sundhedsfaglig uddannelse.· Har erfaring fra primær sektor, gerne inden for hjemmeplejeområdet.· Har lyst og mod på daglig koordinering.· Har basalt kendskab til vagtplanlægning.· Er løsningsorienteret og klar til at gå forrest både på de gode og de udfordrende dage.· Har en positiv tilgang til forskellige arbejdsopgaver.Vi kan til gengæld tilbyde· En spændende stilling med rig mulighed for personlig og faglig udvikling.· Fantastiske kollegaer og et velfungerende team, hvor både borgerens livskvalitet og personalets trivsel er i højsædet.· Introduktion afstemt med dine kompetencer og tidligere erfaring.· Tæt samarbejde med andre planlæggere, koordinatorer, gruppeledere og enhedsleder.Praktiske oplysningerArbejdstiden er 34-37 timer og ligger primært i dagvagt i hverdage.Stillingen ønskes besat pr. 1/3 2023 eller snarest muligt derefter.Ansøgningsfristen er d. 7/2.Samtaler forventes afholdt d. 20/2.Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedsleder Pia Thomsen på 40352286, planlægger Ester Nørby 21786662, TR og planlægger Birthe Madsen 20183215.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Øvrige i Engesvang

    Er du struktureret og detaljeorienteret, og er du klar til at gøre en forskel i en dynamisk og international anerkendt virksomhed? Som udbudskoordinator hos MASCOT kommer du til at spille en af..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Vil du have et job med mening og være med til at give borgerne en dejlig hverdag med smil og glæde.Står du og mangler et sommerferiejob, et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagte..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    PA eller medhjælper på 32 – 35 timer – barselsvikar - søges til vores børnehusVil du arbejde sammen med dine kommende kollegaer, om at løse vores kerneopgave – at skabe en hverdag, hvor børnenes tr..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye vikar?Vi søger nye kvikke og stabile vikarer m/k over 18 år, til både dag- og aftenvagter, og evt. nattevagter.Der er mulighed for mange timer i sommerferien, og det er et krav at d..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info