Digital marketingsspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Julemærkefonden er en af de større velgørende børneorganisationer i Danmark, og vi står midt i en spændende udvikling, hvor vi skal vækste markant for at kunne imødekomme det fortsat stigende behov for vores hjælpearbejde rettet mod udsatte børn i Danmark. Vi har ambitioner på vegne af børnene, og med din indsats skal du hjælpe os med at nå vores forretningsmæssige mål.

Da Julemærkefonden ønsker at blive endnu skarpere på digital markedsføring, søger vi der en aktiv medspiller til Fundraisingafdelingen.
Ambitionerne er store for de kommende års hjælpearbejde, og der er derfor behov for at øge indsamlingsniveauet. For at lykkes med det, vil vi gerne sætte endnu mere strøm til vores markedsføring, og vi søger derfor en digital specialist, der kan sammensætte digitale aktiviteter ud fra at få mest muligt ud af pengene. Vi efterspørger en med dybt kendskab til brugen af sociale kanaler og hvordan man opnår den bedste sammenhængskraft mellem disse.

Vi tilbyder en plads i et velfungerende fundraisingteam, hvor vi spiller hinanden gode. Du skal derfor både fungere godt i samarbejde med andre og kunne tage et stort ansvar selv.
Det er vigtigt, at du synes det er interessant at følge med i hvad der rør sig på indsamlingsområdet og i brugen af digitale kanaler.

Dine opgaver og ansvarsområder
Du får et udfordrende og spændende job, hvor du skal være med til at løfte Julemærkefonden på det digitale område. Du kommer til at arbejde tæt sammen med andre som også arbejder med det digitale område. Nedenstående er nogle af de opgaver du kommer til at arbejde med:
  • Være med til at sikre sammenhængskraft mellem - og bedst mulig udnyttelse af - de forskellige kanaler
  • Være med til at eksekvere taktiske elementer der skal øge vores indsamling
  • Optimering af SEO og SEM 
  • Digital fundraising, leadgenerering og konvertering
  • Optimere donorrejsen på Julemærkefondens digitale platforme
  • Data, insights og analyser


Din profil
Det er helt afgørende, at du har nemt ved at arbejde sammen med forskellige mennesker, er nysgerrig og kommercielt tænkende. Du skal være aktiv i forhold til at sikre det gode arbejdsmiljø og skal både kunne bevæge dig på et overordnet niveau, hvor du tænker marketing på lang sigt, samt finde interesse i at optimere annoncer mm.

Vi forventer, at du har erfaring indenfor de fleste af de områder, der er beskrevet i opgavelisten ovenfor.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du
  • Har kendskab og erfaring med fundraising
  • Har erfaring fra NGO-branchen


Din uddannelsesbaggrund er ikke så vigtig, men du skal have nogle års erfaring inden for område, ligesom du skal kunne fremvise resultater af tidligere arbejde. Du bliver en del af Julemærkefonden, som er kendetegnet ved dedikerede medarbejdere, der arbejder aktivt og bevidst på hele tiden at sikre en god arbejdskultur. Du vil referere til chefen for fundraising.

Forventninger til dig i Julemærkefonden
Du arbejder ansvarsfuldt og professionelt, og det falder dig naturligt at tage et selvstændigt og proaktivt ansvar for udviklingen af dine opgaver. Du er en holdspiller og samarbejder om det fælles mål. I Julemærkefonden arbejder vi med følgende værdier: Fællesskab, Troværdighed, Udvikling og Engagement. Disse værdier forventer vi afspejles i din tilgang til arbejdsopgaver og samarbejde i afdelingen og på tværs af hele Julemærkefonden.

Vi tilbyder
Et spændende, udfordrende og meningsfyldt arbejde. Vi er en organisation, som vægter samarbejde højt, og hvor vi respekterer hinandens forskelligheder. Du får en 37 timers arbejdsuge betalt frokostpause samt pension. Lønnen aftales individuelt efter kvalifikationer.

Mere information og ansøgningsfrist
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for fundraising Anne Storgaard Frederiksen på mobil: 29 42 80 93. Ansøgningsfristen er d. 13. februar 2021, hvorefter vi kører samtaler i uge 7. Vi forventer at ansætte pr. 1. april. Vi modtager kun ansøgninger og cv elektronisk via julemaerket.dk/job.

Om Julemærkehjemmene
Alt for mange børn i Danmark mistrives. De føler sig forkerte, de bliver mobbet, og fællesskaber er noget, de betragter udefra. Det må vi aldrig acceptere. Ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Julemærkehjemmene giver børn og deres familier muligheden for at starte forfra. Helt konkret bor børnene på Julemærkehjem i en periode sammen med andre børn, som også arbejder med deres udfordringer. Tydelige rammer, nye fællesskaber og den rigtige blanding af sund mad og motion, hjælper børnene til at finde deres styrker. De opbygger selvværd ved at lære nye måder at se på sig selv og verden. Opholdet slutter, men udviklingen fortsætter. De nye kompetencer og vaner følger med børnene hjem. Det giver et vigtigt afsæt for hele familien fremover. Og selvom vi hedder Julemærkehjemmene, så hjælper vi faktisk børn hele året. Derfor har vi også brug for støtte og donationer hele året. Julemærkehjemmene – Giver børn en ny star


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Roskilde
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 3
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 2
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3
22. marts 2024 3
21. marts 2024 3
20. marts 2024 2