Industrielektrikere til Vedligehold på Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR er der fuld fart på den grønne omstilling, hvilket har været medvirkende til en masse ny og spændende teknik på Amagerværket med mange nye installationer og interessante styringer. Vi søger derfor tre industrielektrikere til vores el-værksted, som bliver en del af Amagerværkets daglige vedligeholdsteam.

HOFOR ejer og forvalter Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os i HOFOR, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København.

Industrielektrikere til vedligehold af komplekst energiproduktionsanlæg
Som vores nye industrikelektrikere varetager du et afvekslende job med mange gode muligheder. I samarbejde med dine kolleger sørger du for optimal sikkerhed, vedligehold og dermed rådighed på de to kraftværksblokke samt det tilhørende fællesanlæg.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Beskæftige dig med fejlfinding på motorstyringer, anlæg og komponenter
  • Vedligeholde anlæg og komponenter, fra el-arbejde til kompleks PLC-arbejde
  • Opsætte, kalibrere og verificere følere og målere
  • Fungere som kontaktperson for eksterne samarbejdspartnere, hvor du står for at planlægge, supervisere og kvalitetssikre arbejdet

Initiativrig og serviceorienteret
Vi forventer, at du er uddannet elektriker, industrielektriker eller automatiktekniker. Kendskab og erfaring fra kraftværker eller andre procesvirksomheder vil være en fordel. Du har endvidere kendskab til PC-arbejde, herunder anvendelse af IT-vedligeholdssystemer, da dette er en vigtig del af arbejdet.

Som person trives du i en organisation, der er under forandring og hvor du selv bidrager med nye idéer og initiativer. Det er vigtigt for dig at være serviceorienteret, og du har let ved at skabe relationer både til dine nærmeste kolleger, andre afdelinger samt til eksterne samarbejdspartnere.

Du er god til at tilrettelægge dine opgaver og kan arbejde indivituelt i forhold til løsning af opgaver. Derudover ser vi gerne, at du er positiv af natur og bidrager til den gode stemning og trivsel i teamet.

Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort til personbil og gerne truckkort, og kan indgå i en rådighedsvagt for elektrikere. Du skal i en akut situation kunne komme til København fra din privatadresse indenfor rimelig tidsramme.

Endvidere kan du begå dig på engelsk, så du kan kommunikere med eksterne håndværkere fra udlandet.

12 dygtige kolleger står klar til at byde dig velkommen
I sektionen Vedligehold, bliver du en del af teamet, E-Vedligehold, der består af 12 engagerede og dygtige kolleger, hvor du vil referere til teamlederen. Vi betragter os selv som et team med en åben og ærlig tone, hvor der er mange muligheder og plads til forskelligheder.

HOFOR arbejder vi med bæredygtige løsninger og at sikre, at vores anlæg altid er optimeret, er en af vores vigtigste opgaver. Samtidig er sikkerhed og arbejdsmiljø en fast del af alt, hvad vi gør. Ved at tænke sikkerhed og arbejdsmiljø ind i alle led tror vi fast på, at vi kan undgå ulykker og samtidig få en effektiv arbejdsplads med god trivsel. Sikkerhed og arbejdsmiljø vil derfor være gennemgående elementer i din arbejdsdag på Amagerværket

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 27. februar 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Søren Lyngsø, på telefon 2795 5136. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Elektriker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Elektriker
  • København S
  • Mandag den 27. februar 2023

Lignende jobs

  • Elektriker i København

    Vi søger 2 elektrikere til KBH 14-12-2023 Til nye opgaver i rammeaftale i hovedstadsområdet søger vi 2 elektrikere, som vil få en varieret hverdag med spændende opgaver. Til dagligt får du et..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    Industrielektrikere til Spændende Udfordringer!Er du en dygtig elektriker med passion for industrielle løsninger? Vi søger dedikerede industrielektrikere til en spændende mulighed hos vores klient .
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    [xxxxx] søger en engageret Serviceelektriker, der brænder for at arbejde med service og vedligehold, og som kan levere et kvalitetsarbejde til PL Services mange kunder inden for detail på Sjæll..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info
  • Elektriker i København

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Elektriker
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som elektrikere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte elektriker i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal elektrikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte elektrikere over tid

Dato Alle jobs som elektrikere
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 3
26. marts 2024 3
25. marts 2024 3
24. marts 2024 3
23. marts 2024 3