Vikarstilling: Psykolog/specialpsykolog til barselsvikariat, Psykiatrisk Klinik, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Slagelse

Vi søger en psykolog/specialpsykolog til et barselsvikariat ved Psykiatrisk Klinik, Slagelse i perioden fra den 1. april 2023 til den 31. marts 2024..

Stillingen er på fuld tid (37 timer pr. uge).

Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psykiatrisygehus i Slagelse. Klinikken henhører under Psykiatrien Vest, Region Sjælland.

Psykiatrisk Klinik, Slagelse, er en af regionens psykoterapeutiske ambulatorier. Efter henvisning fra privat praksis eller andre enheder i hospitalspsykiatrien, men i reglen også efter videre udredning i klinikken, tilbydes en kombination af psykiatrisk og psykologisk behandling som indholdet i standardiserede pakkeforløb beregnet på patienter med ikke-psykotiske lidelser, herunder angst, depression, personlighedsforstyrrelse og PTSD. (I Slagelse, modsat i Holbæk, tilbydes også behandling for OCD.) Som psykolog/specialpsykolog ved klinikken vil du indgå i et tværfagligt team på 12 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, ergoterapeuter og sekretærer.

I klinikken arbejder vi med flere behandlingsformer udsprunget af en kognitiv-adfærdsterapeutisk tilgang, f.eks. dialektisk adfærdsterapi (DAT), skematerapi (ST), manualiseret kognitiv adfærdsterapi (CBT), Unified Protocol (UP) og mindfulness. Behandlingsmanualen ”Tilbage til nutiden” indgår som del-element ved PTSD.

Klinikkens virksomhed består hovedsageligt i udredning og klinisk-psykologisk gruppebehandling. I særlige tilfælde, hvor forholdene tilsiger det, kan behandlingen imidlertid tilbydes som individualiseret psykoterapi, men ved brug af stort set de samme begreber, der er styrende for klinikkens gruppevirksomhed. Derudover vil du varetage opgaver inden for områderne assessment og supervision.

Som psykolog/specialpsykolog/specialist i psykoterapi vil du få en stor grad af frihed til selv at planlægge og udføre dine arbejdsopgaver inden for rammerne af de behandlingspakker, som vi tilbyder vore patienter.

Du vil modtage supervision og vejledning i et omfang, der afspejler dine behov og kompetencer.

Vi søger en psykolog/specialpsykolog med følgende egenskaber:

  • Erfaring med udredning og (gruppe-)behandling som ovenfor specificeret (eller erhvervet godkendelse som specialist i psykoterapi)
  • Lyst til at samarbejde tværfagligt om behandlingen af vore patienter
  • Lyst til at deltage i udviklingen af klinikkens fagkultur – af betydning for både det terapeutiske produkt og arbejdsmiljøet
  • Klinisk dømmekraft og det fornødne overblik til at organisere patientforløb m.m.
  • Tolerant/empatisk holdning til patienter og kolleger, sundt initiativ og stærke samarbejdsevner

Indhentning af referencer og straffeattest (§22) indgår som en fast procedure i forbindelse med besættelse af stillinger i klinikken.

NB: For psykologer fra København og nærmeste opland gælder det, at Psykiatrien Vest på hverdage tilbyder bustransport frem og tilbage imellem opsamlingspunkter i hovedstadsområdet og psykiatrihospitalet i Slagelse.

Yderligere informationer

Ønsker du yderligere informationer, kan du kontakte oversygeplejerske Hanne Larsen eller ledende overlæge Lars Møller på telefon 58 53 64 50.

Løn og ansættelsesvilkår

Efter gældende overenskomst med psykologforeningen.

Samtaler forventes afholdt den 15. marts 2023

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her samt om karrieremuligheder i Psykiatrien her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog til nyt forebyggende samarbejde mellem kommunerne og Børne- og Ungdomspsykiatrien søges. I Børne- og Ungdomspsykiatrien i [xxxxx] vil vi spille en vigtig rolle i forebyggel..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Skal du med på holdet? Vi søger psykolog til ét af vores F-ACT teams i Slagelse Sætter du det gode patientforløb i centrum og er høj faglighed vigtig for dig? Brænder du for implementering og u..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Serviceafdelingen i Psykiatrien, Roskilde søger to serviceassistenter fra juni til september Dine primære arbejdsopgaver vil være rengøring på fællesområder, kontorer og patientstuer efter INST..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1
23. marts 2024 1
22. marts 2024 1
21. marts 2024 1
20. marts 2024 1