Almen medicinsk uddannelseskoordinator i [xxxxx] (AMU)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Er du den nye almen medicinske uddannelseskoordinator (AMU), der er parat til at varetage en vigtig funktion inden for specialet almen medicin for regionen?
Som almen medicinsk uddannelseskoordinator bliver du en del af en dynamisk gruppe på 8 læger, der arbejder målrettet for at forbedre og kvalitetssikre uddannelsen for uddannelseslægerne i almen medicin i Region Nordjylland. Gruppen består aktuelt af fire yngre uddannelseskoordinatorer (DYNAMU’er) og tre uddannelseskoordinatorer (AMU’er).

Du skal være med til at udvikle den lægelige videreuddannelse i specialet almen medicin i Region Nordjylland jf. gældende bestemmelser og vejledninger fra Sundhedsstyrelsen, Det Regionale Råd for lægers videreuddannelse, DSAM, uddannelsesudvalget i almen medicin – samt egne initiativer.

AMU-funktionen er forankret i og sekretariatsbetjent af Mennesker og Organisation – Uddannelse, Læring og Ledelse i Region Nordjylland. Funktionen udføres i et tæt samarbejde mellem de øvrige AMU’er og DYNAMU’er. Som uddannelseskoordinator i Region Nordjylland får du en bred kontaktflade med uddannelseslægerne, den regionale administration og videreuddannelsessystemet i teori og praksis.

Som almen medicinsk uddannelseskoordinator i Region Nordjylland forventes det, at du:
  • Er speciallæge i almen medicin med praksis i Region Nordjylland. Som udgangspunkt ønsker vi en ligelig repræsentation fra hele regionen i AMU-gruppen, hvorfor det foretrækkes, hvis du har praksis i den nordlige eller vestlige del af regionen.
  • Har interesse for og gerne erfaring med uddannelsesopgaven i almen medicin f.eks. som tutorlæge, tidligere DYNAMU eller lignende.
  • Kan balancere mange forskellige hensyn og skabe fremdrift og udvikling.


Opgaver som varetages af de almen medicinske uddannelseskoordinatorer:
  • Være med til at sikre og fremme kvaliteten i den kliniske basis-, introduktions-, og hoveduddannelse inden for almen medicin generelt, i samarbejde med de uddannelsesgivende institutioner i primær- og sekundærsektor samt Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse.
  • Udbrede kendskabet til målbeskrivelsen for almen medicin, og de lærings- og evaluerings-metoder, som målbeskrivelsen og uddannelsesprogrammer anviser.
  • Deltage i implementering af ændringer i den almen medicinske uddannelse særligt ved at sikre kvaliteten i uddannelsen gennem besøg på uddannelsessteder i primær og sekundær sektor.
  • Støtte op om udarbejdelsen af uddannelsesprogrammer for uddannelsen.
  • Udvikle kurser for målgruppen i Region Nordjylland, dvs. tutorlæger og uddannelseslæger. Fungere som underviser ved afvikling af kurserne i samarbejde med den øvrige AMU-gruppe.
  • Som en del af uddannelsesenheden at indgå i Nord-KAP’s samlede uddannelsesindsats ved at samarbejde med andre undervisere i enheden om konkrete, overlappende undervisningsprodukter.
  • Deltage i rekrutteringen af tutorpraksis.
  • Deltage i fordeling af uddannelseslæger og rammerne herfor.
  • Deltage i ansættelsesudvalgene i specialet.
  • Medvirke ved afklaring af personsager, herunder håndtering af uhensigtsmæssige forløb for den enkelte uddannelseslæge/tutorlæge.
  • Deltage i uddannelsesrelevante aktiviteter for specialet som eksempelvis regional specialevalgsdag, møder og lignende. Herunder arbejde fortløbende med at sikre integrering af DYNAMU-medlemmerne i arbejdet.
  • Samarbejde med AMU’er i andre regioner, herunder årligt internat.
  • Koordinere opfølgning på evalueringer vedrørende uddannelsesforløbene, samt eventuelle afrapportering heraf, til Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse.


Ansættelsesforhold:

Den almen medicinske uddannelseskoordinator ansættes i Region Nordjylland, Mennesker og Organisation – Uddannelse, Læring og Ledelse.

Den almen medicinske uddannelseskoordinator ansættes tidsubegrænset og honoreres som minimum for 120 timer årligt. Timer udover de 120 timer afregnes fra en fælles pulje for de almen medicinske uddannelseskoordinatorer ved Region Nordjylland. Alle timerne afregnes med en timesats på 689,31 kr. i timen (31. marts 2000-niveau). Fremskrives med reguleringsprocenten på KTO-området, på nuværende tidspunkt er taksten 1.004,79 kr. i timen.

Ansøgningsfrist: 13-02-2023.

Funktionsstart:

01-03-2023 (eller efter aftale).

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte nuværende almen medicinske uddannelseskoordinatorer (se nedenfor) eller Lotte Torp, tlf. 97 64 84 60 () som er Uddannelseskonsulent i Region Nordjylland.

Almen medicinske uddannelseskoordinatorer:
  • Joachim Nørmark, tlf. 29 72 31 85,
  • Konstantinos Kakulidis, tlf. 51 28 98 23,
  • Mia Skov-Madsen, tlf. 61 67 88 08,


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Uddannelsesvejleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Uddannelsesvejleder
  • Nordjylland
  • Mandag den 13. februar 2023

Lignende jobs