Kommunikationspraktikant til [xxxxx] Management Consulting, Social and Economic Impacts (København/Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København S

Som kommunikationspraktikant i Rambøll Management Consulting får du lov til at prøve dine kommunikative evner af i praksis på de projekter, vi løser for vores kunder. Du kommer til at bidrage på en lang række kommunikations- og formidlingsopgaver og kommer bl.a. til at idégenerere, udarbejde SoMe-content, interviewe, skrive tekster, projektkoordinere, researche, afrapportere og tusind andre ting – for en lang række spændende kunder, som alle har dét til fælles, at de arbejder for en mere bæredygtig verden.Er du vores nye praktikant? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.
Du bliver en del af afdelingen ”Social and Economic Impacts”
Praktikstillingen er i afdelingen ’Social and Economic Impacts’, som er en del af Rambøll Management Consulting. Vi løser udviklings-, analyse-, evaluerings- og kommunikationsopgaver med fokus på udvikling af bæredygtige samfundsløsninger. Det gør vi for blandt andet styrelser, fonde, kommuner, organisationer og NGO’er.Du får 90 skarpe og passionerede kollegaer – herunder ca. 10 der har kommunikation som deres primære faglighed, og vi er allesammen ekstremt ambitiøse på vores kunders vegne.Vi arbejder projektbaseret, og du vil i det daglige arbejde indgå i tværfaglige projektteams, der er skræddersyet til den unikke problemstilling, kunden står overfor. Du bliver derfor en del af et stærkt hold, der samarbejder, sparrer og støtter hinanden – og som vægter løbende læring og hyppig sparring højt.Som vores nye kommunikationspraktikant kan dine arbejdsopgaver fx være:Produktion af tekster til bl.a. web, vidensbanker, artikler, faktaark, cases m.m.Projekt- og eventkoordineringCommunity management og produktion af indhold til Sociale Medier (billeder, grafik, tekst og video)Opsætning af præsentationer, rapporter og tilbudDesk research og dataindsamlingAfrapportering og formidling af analyseresultater i forskellige formater (fx rapporter og oplæg)
Sådan støtter vi din læring og udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Dette sker blandt andet gennem et skræddersyet introduktionsprogram bestående af kurser og oplæg i relevante arbejdsgange og arbejdsprogrammer (fx PowerPoint, Excel og SurveyXact).Derudover bliver du som praktikant tilknyttet vores mentorordning, hvor en af afdelingens konsulenter vil være med til at sikre og understøtte dit udbytte af praktikopholdet.Vi forventer, at du studerer på en relevant videregående uddannelse – fx Cand.merc.(kom), Cand.ling.merc., Journalistik, Medievidenskab, grafisk design eller lignende.Vi leder efter en praktikant, der:har sans for planlægning, struktur og koordineringer dygtig til at skrive, kan levere korte og præcise budskaber og gøre komplekse problemstillinger letlæseligekan arbejde med grafisk design og opsætning i PowerPoint, InDesign, Illustrator og/eller Photoshop.arbejder selvstændigt, har tillid til egne evner og er proaktivkan lide at arbejde i højt tempo og med mange forskelligartede opgaverbrænder for at gøre en forskelDu skal ikke nødvendigvis kunne levere på alle ovenstående punkter, for at være relevant. Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt din motivation for at søge stillingen.
Sådan ansøger du
Ansøg online senest d. fredag d. 6. april 2023. Der indkaldes til samtaler løbende.Vedhæft dit CV, en motiveret ansøgning, evt. karakterudskrift og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet. Det kan fx være en tekst, et layout, en film etc., som du er særligt stolt af.Angiv desuden, hvornår du kan starte, hvor længe du kan være i praktik, samt hvorvidt du ønsker at søge praktik i København eller Aarhus.Vi glæder os til at læse din ansøgning.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Josephine Andersen på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S

Lignende jobs