Mekaniker til [xxxxx], Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gistrup

Vi har travlt, og vi søger nu en dygtig og engageret mekaniker til værkstedet.

Vores nye kollega har lyst til at medvirke til løsningen af forskellige opgaver på værkstedet. Dine primære opgaver bliver mekaniske service- og reparationsopgaver opgaver. Derudover kan opgaver med opbygning af nye varebiler med eftermonteret udstyr såsom oliefyr, træk og indretning m.m. forekomme.

Vi håndterer person- og varebiler og alle typer og mærker bliver repareret hos os.

Det er et krav, at du er uddannet mekaniker, men ikke nødvendigt med flere års erfaring. Vi skal nok give dig den nødvendige oplæring, hvis du er nyuddannet. Har du erfaring med eller flair for elektronik, er det absolut en fordel. Det vigtigste er dog, at du har den rette arbejdsmoral og indstilling til jobbet og har lyst til at være en del af en større værkstedskæde. Det er et krav, at du har kørekort B

Vi forventer, at du er dygtig til dit arbejde eller har ambitioner om at blive det. Desuden forventer vi, at du er positiv, engageret og tager ansvar for løsning af opgaverne, ligesom det er en selvfølge, at du er mødestabil.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, tilbyder vi ansættelse efter Industriens Overenskomst med gode og ordnede arbejdsforhold:

• løn efter kvalifikationer

• attraktiv pensionsordning

• sundhedssikring

• arbejdstøj og -sko

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en god og fri tone. Vores hverdag er travl, og vi arbejder efter mottoet "Frihed under ansvar" og brænder for vores arbejde.

Vil du høre mere om os og stillingen, kan du henvende dig til værkstedschef Alexander Mølbach på tlf. 92151069.

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, så vi hører gerne fra dig hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, så du skal derfor ikke vente for længe med at sende din ansøgning via "søg stillingen" her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi søger flere dygtige medarbejdere hos intopit, bl.a. en Pladesmed/karrosseritekniker til intopit, Aalborg (hr-manager.net) Du kan finde flere stillinger hos intopit og vores øvrige selskaber her: Jobs - AC Group A/S

intopit A/S er en del af AC Group A/S.

AC Group A/S ejer virksomhederne AC Hydraulic A/S, Hydraflex A/S, NH Handling A/S, intopit A/S, Anker A/S, AC Motors A/S, og AC Estate A/S. Koncernen beskæftiger godt 280 medarbejdere og har en samlet årlig omsætning på over 450 mio. kr. Eksporten til mere end 50 lande udgør ca. 80 % af omsætningen. Koncernen er 100% danskejet gennem 3 generationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Gistrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Gistrup
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Aalborg SØ

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder.Teamet i Aalborg Syd tilbyder et job med grundig oplæring og relevante ef..
    • Mekaniker
    • Aalborg SØ
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Vi søger en dygtig lastbilsmekaniker til vores Aalborg-afdeling, der blandt andet er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi har rygende travlt på værks..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker (elev) i Aalborg

    Vi søger to dygtige varebilsmekanikerlærling til vores afdeling i Aalborg, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Hvert år uddanner vi mange unge m..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Aalborg

    Quickpoint søger mekaniker til Aalborg som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligae..
    • Mekaniker
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som mekanikere i Gistrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte mekaniker i Gistrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal mekanikere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte mekanikere over tid

Dato Alle jobs som mekanikere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1