[xxxxx] søger partnerskabskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Vil du være en aktiv medspiller, der sammen med et innovativt team, understøtter driften af partnerskabsaftalerne med kommunerne og regionen i SOSU Nords dækningsområde?

Så er det måske dig vi søger.

Du skal kunne understøtte vedligeholdelsen af SOSU Nords partnerskabsaftaler med kommunerne og regionen. Partnerskabsaftalerne er en del af SOSU Nords rekrutteringsstrategi og omhandler bl.a. rekruttering til SOSU Nords brancheområder fra alle målgrupper. Målgrupperne kan være unge direkte fra grundskolen og andre uddannelsesinstitutioner samt ledige og brancheskiftere. Der kan i partnerskaberne også drøftes strategier for efteruddannelse i kommuner/region.

Det betyder, at du skal kunne samarbejde både med det strategiske chefniveau i kommunerne, de uddannelsesansvarlige og de relevante forvaltninger, og herunder understøtte i forhold til det politiske niveau om rekruttering samt efter- og videreuddannelse i kommunerne. Derudover skal du kunne inddrage relevante ledere, direktion og kolleger internt i SOSU Nord i dit arbejde i kommunerne. Det sætter store krav til din evne til at lede processer og kommunikere relevante informationer rundt i organisationen.

Som partnerskabskonsulent er du ansvarligt for at sikre årshjul for partnerskabsopgaven og fremdriften heraf. Det betyder du har og bevarer overblikket over samarbejde med den enkelte kommune. Det vil være din opgave at sikre dagsordner, referater og vidensdeling internt på SOSU Nord i samarbejde med konsulentkollegaerne og chefen for området. Det betyder at det er dit ansvar at dagsordner til partnerskabsmøderne kvalificeres internt på SOSU Nord i passende tid inden et partnerskabsmødes afvikling.

Partnerskabsopgaven er ny på SOSU Nord, så du skal selv være med til at udvikle strukturen i takt med at arbejdet med partnerskaberne tager form.

Partnerskabskonsulentens opgaver og ansvar er følgende

  • Understøtte partnerskabsopgaven internt på SOSU Nord samt særligt understøtte chefen for området i opgaven
  • Koordinere processen i tilblivelsen af et partnerskabsmøde, både i forhold til de interne og eksterne processer. Det betyder at konsulenten proaktivt og selvstændigt skal overholde deadlines og igangsætte dagsordenens tilblivelsesrejse internt i SOSU Nord samt indsamle kommunernes input til dagsordenen. Opgaven foregår i tæt samarbejde med konsulentkollegaerne og chefen for området, men det er afgørende at partnerskabskonsulenten sikrer deadlines og er proaktiv i processen
  • Sikre indkaldelser i kalenderen og koordinere møderne med deltagerne internt og eksternt
  • Koordinere og videreformidle opgaver fra partnerskaberne og kommunale netværksmøder internt og eksternt
  • Udarbejde dokumenter og præsentationer til partnerskabsmødernes punkter. Eksempelvis visuel opsætning af kommunens tal vedr. rekruttering og frafald eller udarbejdelse af en evalueringsrapport af et kompetenceudviklingsforløb for kommunens medarbejdere

Vores forventninger til dig

  • Du har relevant uddannelse på videregående niveau
    • Du har politisk forståelse i samarbejdet med lokale aktører, kommunale forvaltninger og faglige organisationer, og kan understøtte SOSU Nords partnerskabsaftaler
    • Du arbejder struktureret og analytisk, og kan holde flere bolde i luften uden at miste retningen. Samtidig evner du at navigere i et krydspres og lede op/ned og til siden. Det betyder bl.a., at du er dygtig til at kommunikere både mundtligt og skriftligt samt koordinere opgaverne internt
    • Du kan præcist videreformidle beslutninger og drøftelser fra partnerskabsmøderne til medarbejdere og ledelsen internt på SOSU Nord samt effektuere beslutninger fra partnerskabsdrøftelserne og andre relevante møder
    • Du har erfaringer med administrative opgaver og udarbejdelse af indstillinger samt understøttelse af en dagsordens rejse gennem eksempelvis udvalg

  • Du kender værdien af samarbejde, og opfatter dette som en vej til løsninger, både internt og eksternt. Det er via samarbejdet, at vi lykkes
  • Du har kørekort, og er villig til at køre i egen bil eller benytte SOSU Nord bil
  • Du har IT- kompetencer, der gør, at du let kan anvende nye systemer og kan afvikle møder online

Vi tilbyder

  • En stilling under udvikling, hvor din stemme tæller som medudvikler og hvor succes bl.a. er at skabe og sikre sammenhænge på tværs i SOSU Nord om partnerskabsopgaven
  • En stilling i en afdeling med høj grad af udvikling og faglig stolthed. Rekruttering, partnerskaber og kompetenceudvikling er en afdeling med et bredt kompetencefelt. Her arbejdes dagligt med styrkerne i forskellighederne, og de refleksioner dette naturligt medfører.
  • Et godt arbejdsmiljø med en anerkendende tilgang, og en social tilgang til fællesskabet. Du vil blive medlem af en afdeling bestående af 7 konsulenter
  • En sektor, der er under kraftig vækst og forandring. Det er en stilling, hvor din indsats gør en forskel ude i praksis

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på fuld tid. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er fredag den 17. februar 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 23. februar 2023.

Som en del af samtalen vil ansøger skulle fremlægge en medsendt case, hvor ansøgers overvejelser i forhold til casen er det centrale fokus.

Stillingen ønskes besat senest den 1. april 2023.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chef for Rekruttering, Partnerskaber og kompetenceudvikling, Maybritt Skak Pedersen på [email protected] eller 31 64 73 55.

Sådan søger du

Synes du ovenstående lyder som en spændende udfordring, glæder vi os til at høre fra dig.

Send din ansøgning, CV og relevante bilag via skolens hjemmeside: www.sosunord.dk under ledige stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Aalborg
  • Fredag den 17. februar 2023

Værd at vide når du søger job som karriererådgiver i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!