2 pædagoger til Børnehuset Solsikken, 37 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Nye udfordringer?
2 af vores medarbejdere har fået mod på at prøve noget nyt – så nu søger vi andre der også har mod på det.At du brænder for børn med særlige behov – det er vi sikre på. Hvad du ellers kan, gør og drømmer om, vil vi gerne høre mere om, hvis du kan se dig selv i nedenstående.

Vi søger 2 fuldtidspædagoger til Solsikken, som kan se DET STORE i det små.

Du skal kunne begejstres sammen med børnene på diverse alternative kommunikationsformer og du skal kunne grine lige så højt som dine meget lattermilde kolleger.

I Solsikken vil du møde forskellige fagligheder, og kolleger med forskellige efteruddannelser. Det betyder at du også skal have en høj faglighed, mod på at diskutere dit pædagogiske ståsted, samt evnen til at sparre og reflektere med dine kolleger. Du skal kunne sætte den styrkede pædagogiske læreplan i spil – og så skal du være vild med at lege og udfordre dine legekompetencer. Leg er nemlig vores omdrejningspunkt for 2023.

Du vil træde ind på en specialiseret stue og det kræver specialiseret viden. Derfor skal du have erfaringer med og kendskab til børn/unge med multiple funktionsnedsættelser, hjælpemidler, forældresamarbejde og tværfagligt samarbejde. Hvis du vil toppe det, så søger vi en pædagog med særlig viden om syns- og hørenedsættelser - spisning med børn med handicap - kommunikation med børn med multiple funktionsnedsættelser.
Måske ved du meget om noget, eller lidt om det hele, uanset hvad, så skriv hvad du ved og hvordan du anvender det i praksis.

Du behøver ikke være Pippi Langstrømpe, men at være på rød stue kræver en god fysik, og evnen til at sige: "Det har jeg ikke prøvet før – så det kan jeg sikkert godt". Du skal trives i et miljø med larm, fis og ballade og du skal ikke være bange for at prøve nye ting af og sætte dig selv i spil.

Ansættelsesvilkår
Efter gld. Overenskomst, 37 timer pr. uge. Stillingerne er til besættelse senest 1. april 2023.

Mere information
Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder Susan Rasmussen, tlf.: 2518 0903
Ansøgningsfrist
Onsdag den 15. februar 2023

Samtaler
Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 21. februar 2023

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5bbbf0ac)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 15. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nakskov

    Er du ny i faget og vil du have god og relevant erfaring til dit CV, eller er du erfaren pædagog, som trænger til et skift? Uanset hvem du er, så er Mælkebøtten et rigtigt godt sted at arbejdeV..
    • Pædagog
    • Nakskov
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    1 minigruppepædagog til Idrætsbørnehuset Møllegården.Idrætsbørnehuset Møllegården har brug for en ny kollega. Vi er et dagtilbud beliggende i Nr. Alslev. Vi modtager børn fra 0-6 år. Vi har pt. 100..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Da vores tilbagevendte meritpædagog har søgt nye udfordringer, søger vi én pædagog til vores børnehavegruppe (4 – 6 år) 37 t/ugtl. pr. 1. juni eller hurtigst muligt.Det pædagogiske grundlag er godt..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Er du pædagogen, der tør være modig på borgernes vegne og brænder du for, at understøtte den enkeltes muligheder for at leve et så selvstændigt liv som muligt på egne præmisser? Så er du måske vo..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info